reklama
Dzien Dobry Mamuśki
U nas ok Nadia wstala po 7. My wczoraj mielismy zalatany dzionek, najpierw w USC mielismy uroczystosc dziadków - 50 - lecie, jak Nadia wstala po obiadku to pojechalismy do Łodzi na zakupki a wieczorkiem imprezka i wrocilismy po 1. W miedzy czasie musialam jechac do domu bo Fabianek dostał biegunki ale naszczescie po lekach minęło.
Lecę zrobić sobie caffe bo jestem lekko słaba
Miłej Niedzieli
U nas ok Nadia wstala po 7. My wczoraj mielismy zalatany dzionek, najpierw w USC mielismy uroczystosc dziadków - 50 - lecie, jak Nadia wstala po obiadku to pojechalismy do Łodzi na zakupki a wieczorkiem imprezka i wrocilismy po 1. W miedzy czasie musialam jechac do domu bo Fabianek dostał biegunki ale naszczescie po lekach minęło.
Lecę zrobić sobie caffe bo jestem lekko słaba

Miłej Niedzieli
marlena nad
:)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie:-) Ja na chwilkę tylko jetem nie do życia. Dostałam @, za oknem leje czuje sie fatalnie. Piję kawkę i mam nadzieję, żę postawi mnie choć trochę na nogi
Dzieciaczki oglądająbajkę to mam chwilę spokoju
Marlenko jaka ogromniasta ta ważka
Ładna macie plażę taką dużą i widzę, że ludzie korzystali ze słoneczka. Wam też życzę udanego plażowania dzisiaj.
Lilianko 50-lecie dziadków. Super i gratukuję. Tylko pozazdrościć takiego pięknego jubileuszu

Kasiu widzisz Oleńka z nocy na noc przesypia dłużej. Gratuluje. Teraz to pewnie rano czujesz się o niebo lepiej.
Dzieciaczki oglądająbajkę to mam chwilę spokoju
Marlenko jaka ogromniasta ta ważka

Ładna macie plażę taką dużą i widzę, że ludzie korzystali ze słoneczka. Wam też życzę udanego plażowania dzisiaj. Lilianko 50-lecie dziadków. Super i gratukuję. Tylko pozazdrościć takiego pięknego jubileuszu

Kasiu widzisz Oleńka z nocy na noc przesypia dłużej. Gratuluje. Teraz to pewnie rano czujesz się o niebo lepiej.
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Witam w niedzielkę,
wczoraj udała się wycieczka do zoo, choć Wojtek nie zawsze interesował się zwierzątkami;-)
... Małpy i kozy, które blisko podchodziły zrobiły na nim wrażenie reszta to niespecjalnie:-).
Dziś może się przejedziemy na dożynki, które będą niedaleko nas,
mają być Czerwone Gitary i jakieś tam inne atrakcje, zawsze to jakaś rozrywka!

No ładnie dziecko terroryzujesz!!!
No Kasiau nareszcie się wyśpisz i wcale nie będziesz tęsknić za karmieniem,
przynajmniej przez najbliższy czas...
Maajka super, że wariacje żołądkowe już przeszły, możecie spokojnie korzystać z niedzieli!
Joasiek jak tam imprezka?
Liliana no to miałaś imprezową sobotę, ja lubię jak coś się dzieje, zresztą która nie loubi cio...
Marlenka nareszcie słonko u Ciebie, ludzi na plaży wysyp,
a ważka - piękna!:-)
Agunia - bidoczku poleż dzisiaj!
Udanego dzionka, ja dziś leniu****ę, T. spageterię robi!!!
wczoraj udała się wycieczka do zoo, choć Wojtek nie zawsze interesował się zwierzątkami;-)
... Małpy i kozy, które blisko podchodziły zrobiły na nim wrażenie reszta to niespecjalnie:-).Dziś może się przejedziemy na dożynki, które będą niedaleko nas,
mają być Czerwone Gitary i jakieś tam inne atrakcje, zawsze to jakaś rozrywka!

mała znów boi sie odkurzacza, więc zabrała sobie książeczki na kanapę i przeglądała jak odkurzałam, a potem postawiłam przed nia odkurzacz i zmyłam podłogiwiem okropna jestem
![]()

No ładnie dziecko terroryzujesz!!!No Kasiau nareszcie się wyśpisz i wcale nie będziesz tęsknić za karmieniem,
przynajmniej przez najbliższy czas...
Maajka super, że wariacje żołądkowe już przeszły, możecie spokojnie korzystać z niedzieli!

Joasiek jak tam imprezka?

Liliana no to miałaś imprezową sobotę, ja lubię jak coś się dzieje, zresztą która nie loubi cio...
Marlenka nareszcie słonko u Ciebie, ludzi na plaży wysyp,
a ważka - piękna!:-)
Agunia - bidoczku poleż dzisiaj!
Udanego dzionka, ja dziś leniu****ę, T. spageterię robi!!!

Ostatnia edycja:
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Hej :-)
Melduje ze zyje ;-) Ale co to za zycie jak leb peka
Imprezka superancka
potanczylam, wybawilam, wysmialam sie na calego
Juz daaawno tak dobrze i mlodo
sie nie czulam ;-) M dzis stanal na wysokosci zadania i dzielnie do oli wstal, ja moglam pospac
szczerze... to jeszcze w szlafroku chodze
Tylko nie wiedzialam ze z niego taki zazdrosnik
zatanczylam z panem i wielki foch byl jak powiedzialam 

Ciezko mi glowka pracuje... moze potem jeszcze cos sklece
Milej niedzielki :-)
Melduje ze zyje ;-) Ale co to za zycie jak leb peka

Imprezka superancka
potanczylam, wybawilam, wysmialam sie na calego
Juz daaawno tak dobrze i mlodo
sie nie czulam ;-) M dzis stanal na wysokosci zadania i dzielnie do oli wstal, ja moglam pospac
szczerze... to jeszcze w szlafroku chodze
Tylko nie wiedzialam ze z niego taki zazdrosnik
zatanczylam z panem i wielki foch byl jak powiedzialam 

Ciezko mi glowka pracuje... moze potem jeszcze cos sklece

Milej niedzielki :-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Jasiek to koniecznie fotki wklej.
Marlenka fajne zdjątka :-) od razu człowiek ma więcej energii po takim relaksiku na plaży co ?
Basia ja też jestem w szoku ale niech tam Ola ćwiczy takie spanie , szczególnie w tygodniu:-)
Aguś mam nadzieję że już się lepiej czujesz ?
Marlenka fajne zdjątka :-) od razu człowiek ma więcej energii po takim relaksiku na plaży co ?
Basia ja też jestem w szoku ale niech tam Ola ćwiczy takie spanie , szczególnie w tygodniu:-)
Aguś mam nadzieję że już się lepiej czujesz ?
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Bry Lejdisss...
Joasiek suuuper że imprezka udana, a że m zazdrośnik to dobrze ;-)
Marlenka ale fajne fotki ;-) zazdroszczę plaży!
Kasiu ale Ci córa ładnie pospała;-)
Aguś mam nadzieje że już lepiej sie czujesz...
Basiu pewnie następnym razem sobie coś kupisz
Majeczko zdrówka!!!
Mejdia fajnie że wypad do zoo udany!
Lilianka gratulacje dla dziadków!!!
Nasza nocka dzisiaj nie zaciekawa... Bart miał zatkany nosek i przebudzał się co chwilę, wczoraj na imprezce było bardzo fajnie, wróciliśmy koło 1 Bart pospał do 6:20 ale koło 8 zabrała go teściówka i pospałam do 11:30
do pracy na szczęście nie zawołali i myślę że już nie zawołają ;-)
Ł teraz na kacu bawi się z Bartem, a ja mam chwilę na bb, zarz mykam zobaczyć powtórkę wzorajszczego mam talent- bo nie oglądałam ;-)
Spokojnej niedzieli...
Joasiek suuuper że imprezka udana, a że m zazdrośnik to dobrze ;-)
Marlenka ale fajne fotki ;-) zazdroszczę plaży!
Kasiu ale Ci córa ładnie pospała;-)
Aguś mam nadzieje że już lepiej sie czujesz...

Basiu pewnie następnym razem sobie coś kupisz

Majeczko zdrówka!!!
Mejdia fajnie że wypad do zoo udany!
Lilianka gratulacje dla dziadków!!!
Nasza nocka dzisiaj nie zaciekawa... Bart miał zatkany nosek i przebudzał się co chwilę, wczoraj na imprezce było bardzo fajnie, wróciliśmy koło 1 Bart pospał do 6:20 ale koło 8 zabrała go teściówka i pospałam do 11:30
do pracy na szczęście nie zawołali i myślę że już nie zawołają ;-)Ł teraz na kacu bawi się z Bartem, a ja mam chwilę na bb, zarz mykam zobaczyć powtórkę wzorajszczego mam talent- bo nie oglądałam ;-)
Spokojnej niedzieli...
reklama
Witajcie kochane... przepraszam, że się tyle czsu nie odzywałam, ale miałam remont i dopiero wczoraj późnym wieczorem to ogarnęłam... Zrobiliśmy malowanie w pokoju i przenieśliśmy tam Julcię z całym "majdanem" ;-) Wcześniej była biała sala "szpitalna", brudno i niemiło... a teraz są zielone ściany, i żółty grzejnik. Powiesiłam firankę z Kubusiem Puchatkiem, a Juluś oszalała na jej punkcie ;-) cały czas każdego woła i pokazuje gdzie są misie ;-) później zrzucę zdjecia to Wam wstawię moje dzieło - bo ja wszystko malowałam 
na tygodniu walczymy z naszym pokojem... bedzie żółty...
Mejdia, zdrówka dla Wojtusia!!!
Asiowo, brzuszek cudny!!! śliczności
Joasiek, super, ze panieński był udany,,, dzisiaj urządzimy Ci drugi na BB hehehe
MArlenka, wspaniałe masz widoki i ważki, coś wspaniałego
Liliana, wspaniały jubileusz mieli Twoi dziadkowie, gratuluję! Moi teście mieli 42 lata w tym roku...
Agusia, szybkiego powrotu do formy!!!
Maajka, zdrówka dla Majci!!!
Kasiu, Twoja królewna mnie zadziwia tym spaniem, super
Juluś śpi, Anula wstała i szaleje z tatuśkiem... ja dziś leczę kręgosłup i zakwasy, bo mam takie że szok...

na tygodniu walczymy z naszym pokojem... bedzie żółty...
Mejdia, zdrówka dla Wojtusia!!!
Asiowo, brzuszek cudny!!! śliczności
Joasiek, super, ze panieński był udany,,, dzisiaj urządzimy Ci drugi na BB hehehe
MArlenka, wspaniałe masz widoki i ważki, coś wspaniałego

Liliana, wspaniały jubileusz mieli Twoi dziadkowie, gratuluję! Moi teście mieli 42 lata w tym roku...
Agusia, szybkiego powrotu do formy!!!
Maajka, zdrówka dla Majci!!!
Kasiu, Twoja królewna mnie zadziwia tym spaniem, super

Juluś śpi, Anula wstała i szaleje z tatuśkiem... ja dziś leczę kręgosłup i zakwasy, bo mam takie że szok...
Podziel się: