reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry Mamuśki
U nas ok Nadia wstala po 7. My wczoraj mielismy zalatany dzionek, najpierw w USC mielismy uroczystosc dziadków - 50 - lecie, jak Nadia wstala po obiadku to pojechalismy do Łodzi na zakupki a wieczorkiem imprezka i wrocilismy po 1. W miedzy czasie musialam jechac do domu bo Fabianek dostał biegunki ale naszczescie po lekach minęło.
Lecę zrobić sobie caffe bo jestem lekko słaba :-p

Miłej Niedzieli

Zdjecia z wczoraj

Załączniki

• 027.jpg
    027.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 020.jpg
    020.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 38
Witajcie:-) Ja na chwilkę tylko jetem nie do życia. Dostałam @, za oknem leje czuje sie fatalnie. Piję kawkę i mam nadzieję, żę postawi mnie choć trochę na nogi
Dzieciaczki oglądająbajkę to mam chwilę spokoju

Marlenko jaka ogromniasta ta ważka:tak::tak: Ładna macie plażę taką dużą i widzę, że ludzie korzystali ze słoneczka. Wam też życzę udanego plażowania dzisiaj.

Lilianko 50-lecie dziadków. Super i gratukuję. Tylko pozazdrościć takiego pięknego jubileuszu:tak::tak:

Kasiu widzisz Oleńka z nocy na noc przesypia dłużej. Gratuluje. Teraz to pewnie rano czujesz się o niebo lepiej.

Witam w niedzielkę,
wczoraj udała się wycieczka do zoo, choć Wojtek nie zawsze interesował się zwierzątkami;-):happy2:... Małpy i kozy, które blisko podchodziły zrobiły na nim wrażenie reszta to niespecjalnie:-).
Dziś może się przejedziemy na dożynki, które będą niedaleko nas,
mają być Czerwone Gitary i jakieś tam inne atrakcje, zawsze to jakaś rozrywka!:tak:

mała znów boi sie odkurzacza, więc zabrała sobie książeczki na kanapę i przeglądała jak odkurzałam, a potem postawiłam przed nia odkurzacz i zmyłam podłogi :-p wiem okropna jestem :cool2:
:-D:-D:-D No ładnie dziecko terroryzujesz!!!

No Kasiau nareszcie się wyśpisz i wcale nie będziesz tęsknić za karmieniem,
przynajmniej przez najbliższy czas...
Maajka super, że wariacje żołądkowe już przeszły, możecie spokojnie korzystać z niedzieli!:happy2:
Joasiek jak tam imprezka?:confused:
Liliana no to miałaś imprezową sobotę, ja lubię jak coś się dzieje, zresztą która nie loubi cio...
Marlenka nareszcie słonko u Ciebie, ludzi na plaży wysyp,
a ważka - piękna!:-)
Agunia - bidoczku poleż dzisiaj!

Udanego dzionka, ja dziś leniu****ę, T. spageterię robi!!!:-D

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Melduje ze zyje ;-) Ale co to za zycie jak leb peka :-p
Imprezka superancka :tak: potanczylam, wybawilam, wysmialam sie na calego :-D Juz daaawno tak dobrze i mlodo :-p sie nie czulam ;-) M dzis stanal na wysokosci zadania i dzielnie do oli wstal, ja moglam pospac :tak: szczerze... to jeszcze w szlafroku chodze :-p Tylko nie wiedzialam ze z niego taki zazdrosnik :zawstydzona/y: zatanczylam z panem i wielki foch byl jak powiedzialam :sorry2::-D
Ciezko mi glowka pracuje... moze potem jeszcze cos sklece :tak:

Milej niedzielki :-)

Jasiek to koniecznie fotki wklej.
Marlenka fajne zdjątka :-) od razu człowiek ma więcej energii po takim relaksiku na plaży co ?
Basia ja też jestem w szoku ale niech tam Ola ćwiczy takie spanie , szczególnie w tygodniu:-)
Aguś mam nadzieję że już się lepiej czujesz ?

Bry Lejdisss...

Joasiek suuuper że imprezka udana, a że m zazdrośnik to dobrze ;-)
Marlenka ale fajne fotki ;-) zazdroszczę plaży!
Kasiu ale Ci córa ładnie pospała;-)
Aguś mam nadzieje że już lepiej sie czujesz... :sorry2:
Basiu pewnie następnym razem sobie coś kupisz :tak:
Majeczko zdrówka!!!
Mejdia fajnie że wypad do zoo udany!
Lilianka gratulacje dla dziadków!!!

Nasza nocka dzisiaj nie zaciekawa... Bart miał zatkany nosek i przebudzał się co chwilę, wczoraj na imprezce było bardzo fajnie, wróciliśmy koło 1 Bart pospał do 6:20 ale koło 8 zabrała go teściówka i pospałam do 11:30 :szok: do pracy na szczęście nie zawołali i myślę że już nie zawołają ;-)
Ł teraz na kacu bawi się z Bartem, a ja mam chwilę na bb, zarz mykam zobaczyć powtórkę wzorajszczego mam talent- bo nie oglądałam ;-)

Spokojnej niedzieli...

reklama
Witajcie kochane... przepraszam, że się tyle czsu nie odzywałam, ale miałam remont i dopiero wczoraj późnym wieczorem to ogarnęłam... Zrobiliśmy malowanie w pokoju i przenieśliśmy tam Julcię z całym "majdanem" ;-) Wcześniej była biała sala "szpitalna", brudno i niemiło... a teraz są zielone ściany, i żółty grzejnik. Powiesiłam firankę z Kubusiem Puchatkiem, a Juluś oszalała na jej punkcie ;-) cały czas każdego woła i pokazuje gdzie są misie ;-) później zrzucę zdjecia to Wam wstawię moje dzieło - bo ja wszystko malowałam :tak::tak:
na tygodniu walczymy z naszym pokojem... bedzie żółty...

Mejdia, zdrówka dla Wojtusia!!!

Asiowo, brzuszek cudny!!! śliczności

Joasiek, super, ze panieński był udany,,, dzisiaj urządzimy Ci drugi na BB hehehe

MArlenka, wspaniałe masz widoki i ważki, coś wspaniałego :tak:

Liliana, wspaniały jubileusz mieli Twoi dziadkowie, gratuluję! Moi teście mieli 42 lata w tym roku...

Agusia, szybkiego powrotu do formy!!!

Maajka, zdrówka dla Majci!!!

Kasiu, Twoja królewna mnie zadziwia tym spaniem, super :tak:

Juluś śpi, Anula wstała i szaleje z tatuśkiem... ja dziś leczę kręgosłup i zakwasy, bo mam takie że szok...

Do góry