reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daria to odpal sobie coś z następnej dla poprawienia nastroju :-)
Ja też mam podobne dylematy , chciałoby się na spokojnie spedzić czas z dzieckiem ale i popracować i nie siedzieć w domku

reklama
Witam w końcu i ja ;-)
ale tu pustki :szok:
Joasiek gratuluję udanego drugiego panieńskiego ;-)
Kasiu ale Ola ładnie zaczęła sypiać, oby tak dalej :tak:
Mejdija no to wypad do zoo mozna zaliczyć do udanych, niedługo Wojtuś bardziej będzie się interesował wszytskimi zwierzętami ;-)
Marlenko ale masz fajnie z tym plażowaniem :tak:
Ewunia to gdzie fotencje po remoncie :-p:rofl2:
Darunia, Kasiu ile ja bym dała, żebym mogła pójść do pracy chociażby na pół etatu...
Wczoraj z raniutka do kościoła, potem do teściów, wróciliśmy do domku żeby mała się wyspała, to odpadła dopiero po 14:baffled: potem odwiedzliśmy pradziadków (moich dziadków), potem znów do teściów na chwilę i po 20 wylądowalismy w domu. Nocka standard, mała często się budziła, ale na szczęście dośc szybko znów zasypiała, dopiero po 6 rano zaczęła popłakiwac przez sen i mówiła mama cycy dajjjjj :sorry2:
A dzisiaj na m z samego rana wkurzyłam, bo nie dość że przed 7 mi małą obudził, to potem stałam przy łóżeczku długo i czekałam az łaskawie pan sie wygramoli z domu, zmarzłam okropnie, małą znów mi zbudził i jak kazałam mu szybko wyjśc z domu, bo mała juz siedzi w łóżeczku i zaraz jej nie uśpię, to strezlił focha, trzasnął drzwiami i pojechał do pracy:crazy: i tym sposobem musiałam mega marudę od 7 rano zabawiać (a może by pospała do 9:angry:), teraz na szczęście odpadła od spania, a ja chwilka relaksu i dalej do roboty... ostatnio coś się dogadać z m nie mogę...

Hello melduje się na posterunku! Żeście naskrobały laski przez te trzy dni!

Darunia myślałam że mnie trafi na tej waszej obwodnicy !!!! Skandal krócej jechałam z Lubina do Karkowa niż z Karakowa do Bohni!!!!!!!

Sluchajcie takiego wesela nie przeżyłam nigdy,nie da się opisać, mam takie odciski na stopach że chodzić nie mogę:-D:-D ale się wybawiliśmy! Mała spisała się u teściów rewelacyjnie!!! Teraz już wracmy do normy, właśnie sobie drzemie, a ja nadrobie zaległości na bb:-D

Ostatnia edycja:
helloł!!
ja jeszcze w pracy, ale chyba zaraz będę się zbierać ;-)
No Kasiu może coś na przyszłą wypłatkę coś sobie kupię

Mata mam nadzieje że szybko się pogodzisz z m! ;-)

Ula terzba było zajechac na kawke ;-) fajnie że weselich udane- jak nogi bolą to dobry znak!

No więc jeszcze raz!
Wojtek ostatnio w żłobku super,
dziś mieli przedstawienie i nawet oglądał przez dłuższy czas:tak:!
Niestety glut mu wciąż wisi, Darunia cieszmy się, że nasze chłopaki
nic gorszego nie przywlekły!:sorry2:
Joasiek, ja tez wczoraj Siatkarzom kibicowałam, a dziś widziałam
ich na Placu Defilad jak wracałam z pracy!
Gdyby nie żłobek, to pewnie polowałabym na jakiś autograf!:happy2:
Bbakania, kurcze nie pomyślałam, a mogłyśmy sobie wspólny wypad zrobić, ale co się odwlecze...:-)
Mata, ech ci faceci nieraz gorzej niż baby!
Mój czasem tak gdera, że mógłby konkurować z targową przekupą!:-D
Ula - super, że weselicho udane!
Ewunia Ty to za trzech robisz, trza było chłopa do malowania pogonić!
Marlenka, Agusia co Wy tak od poniedziałku za sprzątanie generalne!:happy:
Ciekawe co u Joli?:confused:

Eloł Eloł lejdis :-)
Ja dopiero wróciłam od mamy .
Zjadłam obiadek a Ola buszuje. Cwaniara bawiła się taty portfelem wczoraj , dosłownie miała go chwilkę a on dziś szukał dowodu rejestracyjnego od auta - znalazłam ale co tam , przecież on jest 80 km stąd - haha
Wczoraj jeździliśmy bez , on jechał bez , może i z powrotem będzie miał farta :-)

reklama
Witam :-)

Dzionek spedzilysmy na zabawie, a w trakcie drzemki na sprzatanku :tak: W sumie bez rewelacji :zawstydzona/y: Tylko codziennie jestem w coraz wiekszym szoku ile to moje dziecko rozumie i mowi :-) I chodze dumna jak paw :-D
M mial dzis odebrac suknie, ale pani w pralni powiedziala ze bedzie ale dopiero na jutro bo musza cos tam poprawic...:dry: mam znow zle przeczucia :baffled: Ale ogromny plus dzisiejszego dnia to ze mamy buciki dla m do slubu :-) Ciesze sie ogromnie :tak: bo przyznam ze tracilam nadzieje... :zawstydzona/y:
Jutro mamy najazd rodziny - tata, mama, ciocia i zona kuzyna :-) Juz sie zastanawiam co jesc im dam, bo ze mnie zadna kulinara :sorry2: Wybieramy sie na targ, pobuszowac po sukienkach :tak: Oby wypad owocny :-D

Milusich wieczorkow ;-)

Do góry