Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

potem odwiedzliśmy pradziadków (moich dziadków), potem znów do teściów na chwilę i po 20 wylądowalismy w domu. Nocka standard, mała często się budziła, ale na szczęście dośc szybko znów zasypiała, dopiero po 6 rano zaczęła popłakiwac przez sen i mówiła mama cycy dajjjjj
i tym sposobem musiałam mega marudę od 7 rano zabawiać (a może by pospała do 9
), teraz na szczęście odpadła od spania, a ja chwilka relaksu i dalej do roboty... ostatnio coś się dogadać z m nie mogę...
ale się wybawiliśmy! Mała spisała się u teściów rewelacyjnie!!! Teraz już wracmy do normy, właśnie sobie drzemie, a ja nadrobie zaległości na bb
Ula terzba było zajechac na kawke ;-) fajnie że weselich udane- jak nogi bolą to dobry znak!

!

W sumie bez rewelacji
Tylko codziennie jestem w coraz wiekszym szoku ile to moje dziecko rozumie i mowi :-) I chodze dumna jak paw
mam znow zle przeczucia
Ale ogromny plus dzisiejszego dnia to ze mamy buciki dla m do slubu :-) Ciesze sie ogromnie
bo przyznam ze tracilam nadzieje... 
Wybieramy sie na targ, pobuszowac po sukienkach
Oby wypad owocny