reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczeta!:-)
Kasiau-gratuluje Ci przespanej nocki,ladnie wyuczylas Ole;-)
Ewunia-no to czekamy na foty z remonciku:-)

Dzis w nocy Maja czesto sie budzila,ale najczesciej M wstawal.O 5.30 byla juz wyspana,dal jej mleczko ze slomki i polozyl z powrotem spac-zasnela i spala do 9.30!:-)A my razem z nia:-)

reklama
Witajcie:-) Dziewczyny gdzie isę podziewacie. Czyżby wszystkie oglądaly Finał ME w piłce siatkowej czy Taniec z gwiazdami męczycie:-D;-)
My wybyliśmy z domku dopiero po 17 bo cały czas padało. Zrobiłąm sobie drzemkę, pograłam w karty z Kacprem. I tak dzionek zleciał:tak::tak:
Dzieki Kochane za troskę. Już lepiej się czuję, ale bez tabletek sie nie obeszło

Majeczko to pospaliście sobie. Fajnie czasami tak trzeba:-D:-D:-D

Joasiek czekam na fotki:tak::tak: Mam nadzieję że głowka nie boli

Ewa pochwal sie koniecznie malarskim dziełem:tak::tak:

Joasiek, fajnie, że imprezka udana.:tak:
Asiowo, sliczny brzusio. A co do urodzin i rocznicy, to ja bym zrobiła specjalną kolację.:-)
Marlenko, zadroszcze plazy. :-)

YES YES YES Jestesmy mistrzami :-D

Hello babeczki :-)

Eeeee, strasznie mi przykro :-( nie mam zadnych fotek z imprezki... jakos nikt o tym nie myslal :baffled: Buuuu
Glowa juz nie boli i dzien dzis baaardzo przyjemny :tak: Maz chyba przez ta zazdrosc najpierw zrobil sniadanko, potem rosolek na obiad a na kolacje przywiozl kurczaczki z kfc bo sie zonce zachcialo :-D W miedzyczasie umyl plecki ;-) Chyba to postawilo mnie na nogi, bo popoludniem zrobilismy wielki maraton spacerowy :tak: Nawet zajrzelismy do arkad i nasza mala stala sie posiadaczka kolejnych bucikow :tak: Niestety dla m nic nie mozemy upolowac... i chyba biedaczek pojdzie w czarnych :sorry2: Teraz, po meczyku w wysmienitych humorkach, czekamy na "kosci" :tak:
Milych wieczorkow!

No witam moje drogie Panie milczki :-)
Weekendzik już się niestety skończył ale w miarę sie wyspałam- 6 godzin to chyba dobry wynik .
Miłego dzionka :-)

Witam dziewczyny:-)
wstalysmy okolo 7,jestem wyspana,Marysia oglada bajeczki,ja juz wstawilam pranko,pomylam podlogi,lazienke,koncze kawusie i zaraz pomysle o sniadanku

Milego dnia:-):tak:

Witacjcie:tak: Ja już ogarnęłam chałupkę podłogi pozmywałam. Teraz kawka i obowiązkowo BB. Później wezmę sie za porządki u chłopców i na jakis spacerek trzeba wyskoczć. słoneczko świeci więc nie ma co w domku siedzieć.
Miłego dnia
\

Witajcie dziołchy!

Ja już w robocie, mam chwilę spokoju więc mogę z Wami chwilkę posiedzieć.
Bart mi coś katarkuje, więc w nocy często się budzi, już pwooli nie mam siły do tego nocnego wstawania, a kiedyś tak ładnie spał- całą noc- to były czasy!

Ł właśnie zawiózł Barta do żłobka, no i tak dzień mija...

Fajnie że możecie wstać, na spokojnie posprzątać w domku, wyjść na spacer z dzieckiem, już mi się tęskni za tym :sorry2::-)
tak źle i tak nie dobrze- nie dogodzisz kobiecie :rofl2:

reklama
Do góry