Mnie sie wydaje ze on poprostu mial inne lepsze zajecia niz bawienie sie na macie.Witam mamuski
Ja dzis miałam dzień z coreczka, chłopaki pojechali z kuzynką na klify
Ewelcia może Twojemu synkowi mata się znudziła bo miał ja już długo wczesniej, moja Emcia zaczęła sie interesować matą jak skonczyła 3 m-ce i dalej jej się podoba, teraz w Irlandi ma druga, bo w PL miała po Eryku
Myślę, że Sylcia007 moze kupić, ale fakt ze córcia juz ma prawie 5 m-cy i bedzie wolała siedziec niz lezec, ale jak planujesz drugie baby to kup, bedziesz miała odrazu dla drugiego
Dziś leci Mam Talent nowa edycja, Emma juz spi, to mogę sobie poogladac
Miłego wieczorku
Dziecko w wieku 5miesiecy przekreca sie z brzucha na plecy i odwrotnie i moj Szym cwiczyl to namietnie

Uciekal z niej turlajac sie.
Byl juz do niej za duzy.Teraz mata lezy i czeka laskawie az ja upiore i Zyda na nia znajde

Mam 3kolezanki w ciazy mam nadzieje ze uda mi sie ja opchnac

Jesli ktos planuje drugie dziecko to moe teraz kupic ale jesli ma to byc dla jednego i tak jak Sylci dzidzia ma ponad 4m ja bym juz nie kupila-ale to jest oczywiscie tylko moje zdanie.
A pytalas w Medicusie w Dublinie czy w niedziele przyjmuje>?Ewelcia, wybralam sie do Medicusa, ale w Cork, bo w Dublinie tej pani doktor dzisiaj nie bylo. Jestem zadowolona. Pan doktor mily i kompetentny. Zmierzyl wszystko bez pospiechu. Mieszcze sie w gornej granicy. Troszke szkoda, ze tak wysoko, ale ponoc w normie. Tak z ciekawostek, to napisze, ze "pani weterynarz" nie miala pojecia jak wykonac badanie, o ktore prosilam!!! Zmierzyla jakas tam odleglosc, ale nie bokiem, tylko "z przodu"!!! Wiec jak mialo wyjsc dobrze?! Zamierzam zlozyc skarge, bo zostalam oszukana![]()
Ciesze sie ze z malenstwem wszystko wporzadku

A tamta rzeczywiscie jakas chyba nie douczona

U nas mgla na dworze i troszke chlodno mam nadzieje ze wyjdzie sloneczko

Odebralam wczoraj P45.
Zaplacil mi tez za zalegly urlop z tamtego roku i za Banki Holideje
Ostatnia edycja: