Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciao Dziewczynki!!
Ale piekny dzien!!
Caly dzien przesiedzielismy w ogrodku. Ali w samym body fikal az milo:-) Ja sie nawet troche opalilam!:-)
Chora dalej ale juz leciutko lepiej.
Ach! Chcialam powiedziec, ze wychodze za maz:-):-)
Psa zareczynowego jeszcze nie ma ale slub ustalony...bedzie w lutym razem z chrzcinami Ala. Aaron sie oswiadczal 'na sucho' kleczac w kuchi i jedna reka pchajac wozek z AlemBardzo romantycznie..hehehe...
No takze w lutym po raz kolejny bede przysiegac. Oby teraz juz na dobre;-)
No a teraz spijam wino i ogladamy taniec z gwiazdami!
:-)

!
i czmychnęłam na górę zobaczyć co i jak...No...na szczęście(a może i nie?)nie dużo musiałam nadrabiać.Tak więc w skrócie-oczywiście pojechaliśmy do tego Limerick'u,ale za żadne skarby nie mogliśmy znalezć tego drift show
(dla mnie bez tragedii
),ale za to kolejny raz okrążając miasto natknęliśmy się na cyrk.No i aby dzień nie był taki do końca zmarnowany postanowiliśmy chociaż dzieci ucieszyć wizytą w miłym miejscu.Cyrk-masakra!!!Nigdy nie idzdzcie do cyrku vegas
.NIC sobą nie reprezentują,kompletne dno.Jedyną atrakcją były pieski(sztuczki też niepowalające,ale chociaż jakies zwierzątka-a,że treserzy do bani nie ich wina-zapewne dałoby się wyuczyć je dużo,dużo więcej
).Stwierdziłam,że i tak lepsze to niż chodzenie wokół aut i słuchanie o ich mocy,możliwości etc...
).I przemiła obsługa(z tego co się zorientowaliśmy w 100%polska
).I w drodze do domku zahaczyliśmy o tesco-kupiliśmy tonę truskawek(;-)),w promocyjnej cenie,do których zaraz po wejściu do domku razem z Dawidkiem się dopadliśmy
.Na koniec taniec z gwiazdami...i wylądowałam na górze.
Andzulina a moze maly ma kolki?albo go poprostu brzuch boli po tym mleku modyfikowanym,bo przeciez wczesniej tylko cyca ciagnal?
A kupe robil?bo moze tez kupy nie moze zrobic?
Andzulina - a probowalas cieplych okladow na brzuszek,masazy brzuszka, kropelek na kolki, herbatki koperkowej, albo gripe water malemu podawac? Bo taki ciagly krzyk to wyglada na kolki wlasnie.![]()
więc chyba kolek nie ma... bynajmniej brzuszek ma mięciutki, kupek mnóstwo;-) no i herbatkę też wypił... chyba miał zły dzień i noc
w nocy wstawał co 2,5 godz. jak nigdy:-( a rano jak się obudził o 8 to koniec - zero spania. usnął dopiero ok 14 i to chyba ze zmęczenia
w sumie to ten płacz był taki, jakby się żalił:-( a nie kolkowy. no nic - zaryzykowałam i pojechaliśmy w odwiedziny do Wilwi i Tobiaszka - i o dziwo - moje dziecię spało jak aniołek, raz się przebudził na karmienie i potem znów w kimono
byłam w szoku. zobaczymy jak będzie dzisiaj w nocy :-
Nawet sie opalilam- lepiej pozno niz wcale...

)i głosu z siebie nie mogła wydać.No ale skoro wczoraj byliśmy cały dzień poza domkiem i się nie pogarsza(właściwie to dobrzeje)i przy tym jej zapale i chęciach do chodzenia do przedszkola, to sama nie wiem...:-(.Najgorsze jest to,że ona naprawdę się rwie,żeby być między dziećmi-w innym przypadku poprostu powiedziałabym,że ze dwa dni połóżkuje i dojdzie do siebie.Z tym,że ona w łóżku tak czy inaczej nie poleży,a na dwór musi iść ze mną-z Dawidem do i ze szkoły,na zakupki,więc nie będzie to chyba miało sensu,prawda?
dzieciaki sie pierwszy raz kąpały w morzu
ale miałam ubaw, no i nie chciały wracać do domu, 

Ciao Dziewczynki!!
Ale piekny dzien!!
Caly dzien przesiedzielismy w ogrodku. Ali w samym body fikal az milo:-) Ja sie nawet troche opalilam!:-)
Chora dalej ale juz leciutko lepiej.
Ach! Chcialam powiedziec, ze wychodze za maz:-):-)
Psa zareczynowego jeszcze nie ma ale slub ustalony...bedzie w lutym razem z chrzcinami Ala. Aaron sie oswiadczal 'na sucho' kleczac w kuchi i jedna reka pchajac wozek z AlemBardzo romantycznie..hehehe...
No takze w lutym po raz kolejny bede przysiegac. Oby teraz juz na dobre;-)
No a teraz spijam wino i ogladamy taniec z gwiazdami!
AAA i jeszcze jedno! Chcialam sie pochwalic, ze moje dziecko przespalo pierwszy raz calusienka noc!! Spal od 20 do 7 rano...zaraz zaraz..czy ja juz tego nie pisalam...? Nawet nie wiem...kurde skleroza albo wino zmieszane z pigulami. Nie wazne! Buzka lejdis (jak to Agusiek mawia).
:-)