madbebe
mama pazdziernikowa 2009
Mam ta mate Jednak stwierdzilam ze sie przyda Bo moja mala to jest leniuch Jeszcze sie nie krecii na bokii ani absolutnie nie chce lezec na bruzchu mam z nia takie przeboje ze az strachA mate kupilam w smythsie za 50 eu nie duzo Ale mata superr kolorowa Malej sie podoba
) I wlasnie jest tam lusterko i sie malpka kochana tak krecii na tej macie aby sie w nim zobaczc i kopie nozkami wyciaga lapki Jest bardziej ruchliwa
) Na nia nie zaluje pieniedzy Pozniej jak bedzie sztywna to mysle aby kupic jakis taki skoczek cos w stylu hustawki albo hmm napewno nie chodzik to odpada na 100 % tylko takie kolko gdzie mozna dziecko wlozyc i na obkolo ma zabawki tez widzialam super za 54 eu za kolorowe duzo zabawek
) No ale z maty mala jest zadowolona
) Dziekuje mamuski za dobre rady
Tu jest link)
Mata edukacyjna Plac zabaw, Tiny Love | Zabawki | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niem
ja tez zakupiłam te mate
:-) szukałam na ebayu wcześniej ale nic ciekawego w rozsądnej cenie nie znalazłam (same maty niedrogie ale przesyłka..
)misia - gratulacje ogromne:-)
kasia irlandka - witam i dołączam wyrazy uznania dla forum:-)
a ja siedzę sobie i czekam na słońce - na razie mgliście i ponuro:-( za to weekendzik był śliczny:-)
miłego dnia mamuśki!
, mamy nadzieję, że dzidziowi też się spodoba

bo za mało miejsca i po prostu ubrania mam tak pouciskane,że szok
,pozmieniam pościel i chyba tyle będzie mojej pracy na dziś