Mam ta mate Jednak stwierdzilam ze sie przyda Bo moja mala to jest leniuch Jeszcze sie nie krecii na bokii ani absolutnie nie chce lezec na bruzchu mam z nia takie przeboje ze az strachA mate kupilam w smythsie za 50 eu nie duzo Ale mata superr kolorowa Malej sie podoba
) I wlasnie jest tam lusterko i sie malpka kochana tak krecii na tej macie aby sie w nim zobaczc i kopie nozkami wyciaga lapki Jest bardziej ruchliwa
) Na nia nie zaluje pieniedzy Pozniej jak bedzie sztywna to mysle aby kupic jakis taki skoczek cos w stylu hustawki albo hmm napewno nie chodzik to odpada na 100 % tylko takie kolko gdzie mozna dziecko wlozyc i na obkolo ma zabawki tez widzialam super za 54 eu za kolorowe duzo zabawek
) No ale z maty mala jest zadowolona
) Dziekuje mamuski za dobre rady
Tu jest link)
Mata edukacyjna Plac zabaw, Tiny Love | Zabawki | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niem
ja tez zakupiłam te mate

misia - gratulacje ogromne:-)
kasia irlandka - witam i dołączam wyrazy uznania dla forum:-)
a ja siedzę sobie i czekam na słońce - na razie mgliście i ponuro:-( za to weekendzik był śliczny:-)
miłego dnia mamuśki!