reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Mam ta mate Jednak stwierdzilam ze sie przyda Bo moja mala to jest leniuch Jeszcze sie nie krecii na bokii ani absolutnie nie chce lezec na bruzchu mam z nia takie przeboje ze az strach :( A mate kupilam w smythsie za 50 eu nie duzo Ale mata superr kolorowa Malej sie podoba :)) I wlasnie jest tam lusterko i sie malpka kochana tak krecii na tej macie aby sie w nim zobaczc i kopie nozkami wyciaga lapki Jest bardziej ruchliwa :)) Na nia nie zaluje pieniedzy Pozniej jak bedzie sztywna to mysle aby kupic jakis taki skoczek cos w stylu hustawki albo hmm napewno nie chodzik to odpada na 100 % tylko takie kolko gdzie mozna dziecko wlozyc i na obkolo ma zabawki tez widzialam super za 54 eu za kolorowe duzo zabawek :)) No ale z maty mala jest zadowolona :)) Dziekuje mamuski za dobre rady :)
Tu jest link :))

Mata edukacyjna Plac zabaw, Tiny Love | Zabawki | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niem

ja tez zakupiłam te mate :) fajowska jest!:tak::-) szukałam na ebayu wcześniej ale nic ciekawego w rozsądnej cenie nie znalazłam (same maty niedrogie ale przesyłka.. :baffled:)

misia - gratulacje ogromne:-)
kasia irlandka - witam i dołączam wyrazy uznania dla forum:-)
a ja siedzę sobie i czekam na słońce - na razie mgliście i ponuro:-( za to weekendzik był śliczny:-)
miłego dnia mamuśki!

reklama
Witam mamuski.
Po pierwsze pogoda u nas znow przecudowna.
Po drugie wczoraj bylismy w Zoo i przy okazji zalapalismy sie na pokaz latawcow.Bylo fajnie, moje dziecko balo sie strasznie malp hih
Po trzecie Misia gratulacje!!!
Po czwarte uciekam na sniadanko hihihi potem zakupki i pedzimy na urodzinowe party .

Witan sie z rana:)
nan wolne w końcu:)
Poranek mglisty ale pewnie sie rozjasni póżniej:)
Zaraz pojade z małym na basen i posiedze sobie w jacuzzi:)
Potem Łukasz zawozi kolege do shanon na lotnisko wiec stwierdzilam ze pojedziemy z nim i wskoczymy do Limerick połazic troche i pocykac foty no i oczywiscie do TK maxa haha mój ulubiony sklep:)

Misia grarulacje!!:)

mama ady ja tez juz cala Conemare zjezdzilam na maksa wiec chyba juz nic nowego nie odryje chociaz kto wie:)?

milego dnia życze zmykam robic sniadanie:)

witam z rana....:-)
hej laski

ja mialam dzisiaj super dzień, jestem bardzo zmęczona bo cały dzień byliśmy na plaży:-)
szczegóły jutro bo teraz nie mam siły:sorry2:
dobranoc

też cały dzięń prawie na plaży spędziliśmy....
dzięki temu że się wymęczyłam udało mi się przespać całą nockę:tak:

a dziś znów cudowny dzień więc trzeba go jakoś zaplanować:rofl2:

misia gratulacje!!!

Pogoda dzis juz troche inna, ale mam nadzieje,ze sie przejasni pozniej. A ja jestem happy, bo zaczynamy planowac wyjazd do paryza do disneylandu, tak tylko na weekend, M chce z grudniu, ale wtedy zimno i wogole, lepiej w lato. Ale fajnie :-)

Hello Dziewczyny

U nas po ladnej pogodzie i upalach zostaly tylko wspomnienia i kilka fotek. Jakos tak dzisiaj szaro, mgliscie, ponuro... Tyle, ze na szczescie nie pada. Ale wiedzialam, ze tak bedzie, bo zaplanowalismy sobie na dzisiaj kilka atrakcji w plenerze:-D Akurat jak A ma wolne!!! No ale to w koncu Irlandia i trzeba sie przyzwyczaic. No chyba, ze sie jeszcze cos zmieni...

Uciekam i milego dnia zycze wszystkim ;-)

normalnie jestem w szoku bo u mnie to niebo jest bez żadnej chmurki
a do galway mam zaledwie 80 km....:szok:
mam nadzieję że u nas sie dotrzyma ta piękna pogoda... bo chciałabym jeszcze skozystać ze słoneczka:-)

Witam wszystkich(raczej wszystkie?:baffled:)
U nas też już po pięknej pogodzie,chmurzyska,ale jeszcze nie pada-jeszcze!:dry:
Mam nadzieję,że to przejściowe i Irlandia da jeszcze nacieszyć się słonkiem:tak:
Co tu dzisiaj robić?Mięsko mi z wczoraj zostało na obiad,więc tylko ziemniaczki obiorę,suróweczkę jakąś trzasnę i obiad gotowy...Mam straszny bałagan w szafach,ale nie chce mi się za to zabierać:no:bo za mało miejsca i po prostu ubrania mam tak pouciskane,że szok:szok:Poluję na jakąś komodę,żeby poluzować tej szafie,ale nic upolować nie mogę:wściekła/y:,pozmieniam pościel i chyba tyle będzie mojej pracy na dziś:errr::sorry:

reklama
Misia ogromne gratulacje:tak:
Alez romantyczny jest Twoj Aa:-D.
Lajfik a nutramigen?
Marta ja w Tramore bylam juz kilka razy;-)a na wesolym miasteczku szalelismy rok temu z adarmo bo polowa ludzi z pracujacych tam pochodzi ode mnie z okolic wiec znamy sie od dawna:-D
Teraz nie wiem czy oni tam nadal sa ale wiem ze w czerwcu byli bo gadalam z kumplem.
Marta a wiesz ze w Tramor sa tez male klify?
Trzeba isc bardziej w glab miasta tak pod sama gorke i zejsc w dol pozniej,mozna tam dojechac samochodem.

Kuzwa jak moj m ma wolne w niedziele to leje jak z cebra a jak jest super pogoda tak jak wczoraj to on leci na fuche:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A wczoraj marzyla mi sie plaza w Tramore:-D.
Moze za tydzien jak bedzie pogoda oczywiscie.

Normalnie moje dziecko jest jakies inne jak by nie on:-Dspi juz 1,5h a zawsze spal 0,5h:szok:

Do góry