Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Malena, podwójny tzn, jaki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malena, podwójny tzn, jaki?
Co do wózka, my mamy prawie identyczny, ale z innej firmy, nie bedziemy go zmieniac, bo jako gleboki sprawdzal sie idealnie, za to musimy kupic duzą wygodną spacerówke, bo w poprzedniej sie polamały aluminiowe rurki i była do wyrzucenia,a z racji tego ze my duzo chodzimy na spacery, w szczegolnosci do lasu itp to potrzebna nam wygodna spacerowka na duzych pompowanych kolach, mamy spacerówke, typ, parasolka, ale ona jest dobra na krotkie wypady
Malena rzeczywiscie ten wuzioool wymiata
Ja podwójnego wózka nie kupiesynek już teraz wózka nie lubi , więc myślę że do tego czasu już wózek nie będzie potrzebny . Mam mutsy urbanrider i kupie di niego deskorolke
STEP - UP BOARD podnóżek, deskorolka (740441060) - Aukcje internetowe Allegro
Ten podwójny wózek rewelacyjny!! A cena jak na dwa wózki chyba też nie jest zbyt wygórowana. Wygląda na porządny i robi wrażenie.
My tez już wybraliśmy, głęboko-spacerowy Inglesina Classica Balestrino, taki:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=648&<osCsid>
Tylko jeszcze myślimy nad kolorem. na dole strony są wszystkie wersje. Zastanawiamy się nad granatowo-białą i granatową:-)
Ten podwójny wózek rewelacyjny!! A cena jak na dwa wózki chyba też nie jest zbyt wygórowana. Wygląda na porządny i robi wrażenie.
My tez już wybraliśmy, głęboko-spacerowy Inglesina Classica Balestrino, taki:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=648&<osCsid>
Tylko jeszcze myślimy nad kolorem. na dole strony są wszystkie wersje. Zastanawiamy się nad granatowo-białą i granatową:-)