reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj chorowitka małe i duże, zdrówka życzę, pogoda co prawda nie ciekawa, ale bedzie ładniej i musicie do tego czasu wszyscy być zdrowi.
Ja dołączam do życzeń dla Oliwki, jeszcze więcej uśmiechu!

reklama
Witam w poniedziałek!
Pogoda jakaś dziwna, słońce świeci ale chłodno jest. Kubek się obudzi i na miasto lecę po jakieś body na długi rękaw bo nic ten mały nie ma jak zobaczyłam do szafki :tak:
Aga zdrówka życzę i wszystkiego naj naj dla Oliwki :-D:-D:-D
Luna powiedz mi jaki rozmiar buta mam Monika i ten mały na ile ubranka itd? Na tylko co wcześniej czy większe? Może coś znajdę. Bo akurat dzisiaj porządek robiłam i mam trochę ciuchów dla niej :tak::tak:

Hejo mamki :)) Dzien zaczal sie wspaniale :)) Slonko nam do pokoju zawitalo :))
Znowu pranko tym razem posciele i dywaniki musze wyprac Pozniej zajac sie troszke soba Mala zajmuje sie soba na macie :) Jakis spacerek i hmm moze jakis filmik z Daminoo dobra kolacyjka :))

Sto latek !!!

Milego dzionka zycze mamki :))

Witam poniedziałkowo:-):-):-)
Mała w przedszkolu, M ją zawiózł i sam pojechał do pracy więc ja wreszcie święty spokój mam, więc zasiadłam z kawką i was poczytałam:tak::tak::tak:
U nas za oknem też pochmurno ale mam nadzieję że co jakiś czas wyjdzie słonko.
Ja też się zastanawiam czy szczepić małą przeciw grypie tym bardziej że pierwszy rok do przedszkola poszła i boję się że zacznie chorować:-:)-:)-(
Patrysia gratulacje własnego mieszkanka, teraz to dopiero odżyjesz kochana:tak::tak::tak::tak: A o urzędach i załatwianiu tam spraw nic nie napiszę bo tylko niepotrzebnie sobie nerwa ruszę:angry::angry::angry::angry:
Anabuba widzę że u ciebie odpieluchowanie idzie pełną parą, trzymam kciuki:tak::tak::tak:
Beata1988 dobrze że Kubuś już zdrowy:tak::tak::tak:
Malinka1 a co to za debil że w niedzielę z wiertarką wariuje?:szok::szok::szok:
Agnes123 super że urodzinki się udały i oby katar szybko od Oliwki uciekł:tak::tak:
luna665 to zapracowana kobitka z ciebie, nie dość że u mamy sprzątałaś to potem jeszcze u siebie, mi by się nie chciało;-);-);-):tak::tak::tak:
Idę łóżka poskładać bo jeszcze tego nie zrobiłam i wreszcie się ubrać bo nadal w koszulce przed kompem siedzę:-D:-D:-D

Oliwko
Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy.
Ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli.
Mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje.
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie.​

Luna powiedz mi jaki rozmiar buta mam Monika i ten mały na ile ubranka itd? Na tylko co wcześniej czy większe? Może coś znajdę. Bo akurat dzisiaj porządek robiłam i mam trochę ciuchów dla niej :tak::tak:
Zaraz się dowiem:tak:

A ja wlasnie sie zastanawiam nad zaszczepieniem małego przecwiko grypie.
Szczepicie swoje dzieciaki?
Przeciw grypie nie zaszczepiłabym nawet siebie, co dopiero dziecko, ale wiesz, każdy ma swój pogląd. Mi szczepionka wyrządzila więcej szkody niż pożytku.

Witam! Zuzia znowu nie chce jeść. Nic mi sie nie chce. Wstawiłam tylko pranie i mysle nad obiadem..:baffled:

Cześć kobitki, teraz mnie dopadła temperatura :baffled:

Kuruj sie!!! Zdrówka życzę:tak:

hejka

no dzis miałam nie za fajna noc,Oliwka budziła się co chwile bo nos zatkany i spac nie mogła.jestem taka niewyspana.

a do tego jak wstała zaczeła troche kasłać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dałam jej juz z rana Rutinacea,Lipomal zaraz dostanie wapno.
Boziu jakie cyrki robi jak jej psikałam woą morską do nosa,masakra,darła sie ajkby jej ktoś ze skóry obdzierał:no::no::no::no::no::no: nie mogłam jej utrzymać aż byłam w szoku.

jakby się pogarszało to jestemna jutro zarejestrowana do lekarza.bo jak zwykle na dzis nie było już miejsc a dodzwoniłam się 15min po otwarciu przychodni,masakra.

Zuzia nie marudzi jak widzi wodę morska ale jak zobaczy fridę... To nie możemy jej z A. utrzymac:baffled::no:

sto lat dla oliwki

Dołączam się do życzeń:-):-):-)

Zaraz się dowiem:tak:

Przeciw grypie nie zaszczepiłabym nawet siebie, co dopiero dziecko, ale wiesz, każdy ma swój pogląd. Mi szczepionka wyrządzila więcej szkody niż pożytku.
Mi tez pediatra nie kazała szczepic na grypę:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry