reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny, witam poniedziałkowo ( chyba ).
Czytam, czytam i kurcze do końca dojść nie mogę. Specjalnie wstałam przed 6 zeby sie wyrobic.. SSie mnie ( niestety w zołądku ) wiec przerwa, cos trzeba zjesc.

reklama
Witam
Ubieram sie i ide zaprowadzic mlodego do szkoly:-)
Spala u mnie M babcia i dziisaj tez pewnie bedzie spala,bo pomaga tesciom sie rozpakowac a u Nich nie ma gdzie spac:szok::szok::szok::szok:
Dziewczynki na szczescie jeszcze spia:-):tak:

Pozaznaczałam chyba za dużo cytatów, bo nic nie mam. Ale nerw.
Co pamietam: Kaszanka-bosko
Pati gratuluje!
As Tobie również propozycji ( 3 ) pracy
Anakonda, wita Cie ta mniej znana, ale nie taka nowa

Anka przykro mi z powodu brata ( czy szwagra?), dobrze, że tylko na stersie sie skończyło i samochodzie do klepania.

Ewelinka, ja raz jeszcze Ci współczuję. Weź Ty kobita się za swoje życie i coś z nim zrób, wierz mi bedziesz jak moja biedna matka!!!! Weź sobi edo serca rady dzieczyn, za szmaty i do roboty go!

Kuźwa spodnie za 130zł????? Używane!!!! Ja też chcę sak sprzedawać!!!!
A proppos któraś nie potrzebuje lampy/żyranndol?

I smutno mi , bo żadna ani razu o mnie nie zapytała, żadna nie tesknila, a ja taka wyrurana, że szok

W piatek wieczorem skonczylam remont u mamy, w sobote z ranca spowrotem do niej bo dywan chciala kupic, no ale wymiaru nie dostala i we wtorek bedzie powtórka tylko poinych sklepach. W czwartek u niej nocowałam z mała, ale Wiki pomagała, no normalnie w szoku jestem, niesppelna 2 letnie dziecko poscieralo wszytskie kurze, podawala gwozdzie, a na drabinie trzymalal mnie za piety zebym nie spadala, noszkoda ze mam laskotki, hii
wczoraj z rana znow do mamy ( p na ryby sobe pojechal, to nie buylo co w domu sedziec) na obiad, pozniej razem pojechalysmy do babci i mojej chrzestne, mala w siudmym niebie, bo tam Kasia, a ona ja kocha nad zycie. wrocilismy wieczorem. Generalnie malej zabki 3-ki sie wyrzynaja i jest masakra, z piatku na sobote nie spalam xcala noc, a wczoraj wieczoram uspokajalam ja chyba ze 3 godziny, dopiero drugi czopek pomogl. Pozarlam sie na swieta noc z m o to, że do mamy remonty robic jezdze a swoj dom zaniedbuje, no szkoda, ze ja robilam remont i dzieckiem sie zajmmowalam, a on o 14 w domu z pracy i NIC nie zrobil, obiady mial otowe, wiec tylko przed kompem i spac. Wkurzylam sie i do rana cala chate sprzataam. okna podlogi pomylam, meble, lazienke kibel, pranie, zmywanie, akwarium, prasowanie. Jak juz skonczylam to stwierdzilam, ze nie ma co sie klasc i siadlam sobie do was. A tu Zadna nawet za mna nie zatesknila:-(.
Mala sie wierci, wiec pewnie zaraz wstanie, spala cala noc bez jednej pobudki na piciu czy cokolwiek, ale wymeczona tym placzem byla nieziemsko.
Dorobie sobie sniadanie i zobacze czy jeszcze jest cos do zrobienia.
Jak m wróci z pracy zostawiam mu dzecko i ide se!. Zobaczymy ile on utrzyma ten pozadek w domu zajmujac sie dzieckiem, ja mam dlugoterminowy plan!!!!

Jeszcze mi rów zostal...

Hej witam się poniedziałkowo przy śniadanku i kawusi. Ja już w piecu rorpaliłam i zaraz idę głowę umyć bo na 11 do lekarza.

hej lasencje:happy:
moi wszyscy już śpią:szok:
ja wyprałam 3 pralki prania(nie ma to jak poznosić wszstko ze strychu:szok:) a jeszcze kolejne 3-4 do wyprania ale nie mam już gdzie suszyć do tego jest taka pogoa że kiepsko schnie:dry:ale jestem zadowolona bo antoś ma kombinezon na zimę jeszcze po mojej bratanicy a ona ma już 15 lat:szok:adam w nim też chodził i julia też i teraz tosiek ponosi myślałam że będzie zamały ale jest ok:tak:więc mi zakup odszedł no i julka ma kurtkę na jesień też jakąś zdobyczną nawet nie wiedziałam że taką mamy na strychu:rofl2:szkoda że jeszcze butów zimowych tam dla nich nie było:rofl2::rofl2:no i piżamy o któeych zapomniałam jakieś spodnie do których wreszcie dorośli i toniś 3 pary spodni ocieplanych no nie ma to jak takie wykopaliska:tak::tak::tak:ale ze smutkiem stwierdzam że to ostatnie ubrania dla nich nie mają już na strychu nic większego czyli tera z już od wiosny wszystko im muszę kupować:dry:
To i tak fajnie masz z tym strychem a w sumie dla Sebka to dżo ma po Sewerynie ale i tak jak coś fajnego w lumpie to nie mogę się oprzeć

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
muchy powiadasz?
kup sobie dwuskladnik na muchy firmy BROs.kosztuje ok10zl.mieszasz,piskasz spryskiwaczem ramy okienne i futryny i drzwi zewnetrze(byleby nie zbyt nisko tam gdzie sie dotyka,parapety zewnetrzne i 99%much i innyc robali padnie pzed lub zaraz za oknem:-)
wyprobowane:-):-):-):-)
Dzięki za rade

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI, ZDRÓWKA, RADOŚCI, DUŻO UŚMIECHU, MNÓSTWA PRZYJACIÓŁ, FAJOWYCH ZABAWEK I SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!!!!

A teraz mogę się przywitać;-);-);-) i witam nowe mamusie, ja trochę wypadłam ostatnio z obiegu ale postaram się nie dać o sobie zapomnieć:-D:-D:-D

Joanna trzymam kciuki, teraz to już musi się udać:tak::tak::tak:
Malinka z góry dziękuję
Dowikla a ja Ci współczuję z powodu tak bliskiego sąsiedztwa teściów, to juz w całym Poznaniu nie było dla nich mieszkania?:szok::szok::szok::szok:teściowa za ścianą to jednak nic dobrego:no::no::no:
wszystkim chorowitkom życzę zdrówka;-)
idę co nieco poczytać, tylko burak znów się wkurza, ze nic nie robię tylko klikam i śmieję się do monitora:-D:-D:-D:-D

AGNES

WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA OLIWKI:tak::tak::tak:
BUZIACZKI OD E-CIOCI I FERAJNY:-)

My wlasnie jemy sniadanko a pozniej jade do fryzjera podciac i wycieniowac wloski:-):tak:

JOANNA
Caly czas trzymam kciuki:tak::tak::tak:Daj znac jak juz bedziesz po:-);-)

reklama
hejka

no dzis miałam nie za fajna noc,Oliwka budziła się co chwile bo nos zatkany i spac nie mogła.jestem taka niewyspana.

a do tego jak wstała zaczeła troche kasłać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dałam jej juz z rana Rutinacea,Lipomal zaraz dostanie wapno.
Boziu jakie cyrki robi jak jej psikałam woą morską do nosa,masakra,darła sie ajkby jej ktoś ze skóry obdzierał:no::no::no::no::no::no: nie mogłam jej utrzymać aż byłam w szoku.

jakby się pogarszało to jestemna jutro zarejestrowana do lekarza.bo jak zwykle na dzis nie było już miejsc a dodzwoniłam się 15min po otwarciu przychodni,masakra.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI, ZDRÓWKA, RADOŚCI, DUŻO UŚMIECHU, MNÓSTWA PRZYJACIÓŁ, FAJOWYCH ZABAWEK I SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!!!!

AGNES

WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA OLIWKI:tak::tak::tak:
BUZIACZKI OD E-CIOCI I FERAJNY:-)

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)OLIWCIA PRZESYŁA BUZIAKI :-):-):-):-):-)

JOANNA równiez trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry