reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Super zabawek i morza mleka dla Filipka!

A ja w końcu nadrobiłam!

My przedwczoraj pierwszy raz byłyśmy na basenie! Było super! Zuza zdziwiona na maksa:)

witam sie szybciorem i zaraz spadam chyba:baffled:odwyk mnie zastał tez:baffled:meżowy juz nie pracuje i mam szlaban,odwyk,zakaz,i w ogole:szok::-D
kupilismy Alexowi dzisiaj jeszcze na koniec spacerówke...zaszalelismy i zainwestowalismy w maclarena...:zawstydzona/y:mam nadzieje ze bedzie mu słuzyl:-D:-D

i przesłodkaśne buziaczki dla FILIPKA naszego 9-miesięcznego:*:*:*
Filipek już lulający ślicznie dziękuje cioteczkom za zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyciolczekam na relacje :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2: nowej bryki Aleksa:-D:-D:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:aaaaaaaaaaa i Twoj Amo ma od Tygrycha kopa w du........e co to za szlabany wymysla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Filipek już lulający ślicznie dziękuje cioteczkom za zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyciolczekam na relacje :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2: nowej bryki Aleksa:-D:-D:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:aaaaaaaaaaa i Twoj Amo ma od Tygrycha kopa w du........e co to za szlabany wymysla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kopa w dupe szczele mu jak bedzie sie kładł do wyra...bede miała pretekst a żeby nie musiec sie sexic:szok::-D:-D:-D:-D

piszę do was wyrodna i zła matka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:mam cholerne wyrzuty sumienia....dzis w dzien próbowalam maksa uspić metoda z tej książki..po minucie płacz,ryk lamęt po 3 wymiękłam kiedy zobaczyłam go calego czerwonego we łzach :-( teraz dałam cyca on w smiech i nie myslał nawet o spaniu..wiec postanowiłam że spróbuje jeszcze raz..aa powiem wam jeszcze co mnie do tego skłoniło..odkad wróciłam do szkoły i Maks zostaje weekendami z moją mam i D zaczyna odtsawiac koncerty przy zasypianiu..najwieksze na spcerach dosłownie(tu nie przesadzam)słyszy mnie cały park a ludzie patrza jak na kobiete która obdziera własne dzieco ze srkóry :zawstydzona/y:,no i zaczęłam minuta,3...cisza wiec nie wchodze nagle słysze jak mruczy i troszeczke popłakuje weszłam pogłaskał,powiedziałam że kocham..i wyszłam od 10minut jest cisza...chyba zasnął..a ja mam wielkie wyzuty sumienia :-(ale trudno chyba tak trzeba,bo duzy chłopak z niego a ja chcę normalnie zyc, w pełni szczęśliwa z roli mamy i normalnie wychodzic na spacery aa no i budzic sie mniej niż 5razy w nocy :-(

Olu nie dołuj się bo Młodemu nic nie będzie skoro tak szybko zasnął.
Dacie radę.

A moja Pannica usypia teraz na brzuchu z dupką w górze i tak mi się śmiać chce:-D

Życzę Wam Miłej Nocki.

Cyprysiowa , Yoka co u Was??

no masz racje tego nigdy nie zawiele i przy okazji ile kalorii tracisz hihihihi dieta cud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmatki wariatki zamiast sie głodzić wskakiwać do łóżek !!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gdzie ten wózek Pyciol ja czekam:crazy::crazy::crazy::crazy::-p:-p:-p:-p:-p
kochana mamy maclarenka quest takiego łoooo...:-p:-p:-p:-p
WÓZEK SPACEROWY MACLAREN QUEST _- 30%_OD RĘKI_ (742739735) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy cierwonego a jak jutro wyskoczymy na rejony to uwiecznie wózio z Alexiorem -gratisem:-D:-D

a ja wczoraj byłam tak wykonczona ze poszłam juz spać o 20.30:szok::szok::szok: i nie chodziło tutaj o strate kalorii:szok::szok::szok: takam słabiutka była:-D

Olu nie dołuj się bo Młodemu nic nie będzie skoro tak szybko zasnął.
Dacie radę.

A moja Pannica usypia teraz na brzuchu z dupką w górze i tak mi się śmiać chce:-D

Życzę Wam Miłej Nocki.

Cyprysiowa , Yoka co u Was??

mój księciunio identycznie usypia!!:-D:-D:-D:-Di w samym rogu łóżeczka jeszcze hehe:-D:-D:-D:-D:-D

kochana mamy maclarenka quest takiego łoooo...:-p:-p:-p:-p
WÓZEK SPACEROWY MACLAREN QUEST _- 30%_OD RĘKI_ (742739735) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy cierwonego a jak jutro wyskoczymy na rejony to uwiecznie wózio z Alexiorem -gratisem:-D:-D

a ja wczoraj byłam tak wykonczona ze poszłam juz spać o 20.30:szok::szok::szok: i nie chodziło tutaj o strate kalorii:szok::szok::szok: takam słabiutka była:-D

no kochana ale bryka:szok::szok::szok: czekam jutro na relacje z rejonów hehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej laseczki, my juz po usg głowki i wizycie w poradni gastro....., usg bez zmian więc skaczemy pod niebiosa a w poradni nic ciekawego sie nie dowiedziałam ,bo za szybko wyniki zrobiłysmy a wątroba odbudowuje się do 3 mies, więc mamy poczekać i przyjechać z kolejnymi wynikami i po usg brzuszka:tak:

Oj Marzycelko głowka do góry ....trzymam kciuki,zeby wszystko się jakos dobrze odwróciło....:tak::tak::tak:

A ja zaczynam łapac stresa tym slubem naszym...wiem ,ze to duzo mniej zmartwien niż przy kościelnym,ale ja już odczuwam jakiś niepokój.... dopiero co jedno za nami,a tu lada dzien nastepne stresy....hahhaha

A co do wczoraj to zaczeło sie makabrycznie....
Najpierw Mari obudziła sie o 4 nad ranem wyspana jak nie wiem co....a my...no włąsnie my jak zombie....
Potem jak na zlosc "przyjechała do mnie ciotka :wściekła/y:", po drodze do kościółka okazało sie,ze nagle jeden moj but zaczął mi klapowac....masakra myslałam ze oszaleje....Mariczka wyrwala kokardeczkę z czapeki,a samą czapeczkę tak ciągnela ,ze powiekszyła ja wizualnie o 2 rozmiary....a tym samym prawie nic nie widziała na oczy...:szok::szok: byłam nerwowa, zestresowana....szkoda słów....

Na poczatku mszy Mari krzyczała,bo zauwazyła,ze jej echo w kościółku weychodzi....ludzie na nas i smiech....a ja :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:burak niesamowity...potem zauwazyła przed sobą Pania z długimi włosami....to oczy dostala jak 5zł i tylko rece jej lataly,zeby chociaz musnąc....zajeła sie tez bukiecikiem wyrwała wszystko co zielone sie dało,ale przynajmniej była spokojna....po namaszczeniu zaczęła sie histeria i ryk,bo zmeczona....podali nam butle z herbatka i zasnęła....i tak spała smacznie do samego konca mszy....
Samo ochrzczenie woda...zniosla rewelacyjnie, patrzyła na ksiedza i tak miala pociesznie raczki złozone...jakby widziała o co chodzi:tak::tak::tak:

A pozniej to juz było tylko lepiej,,,obudizła sie w samochodzie w drodze do restauracji....tam prezenty dla niej i dla mnie:p hahahah obiadek, zabawy z goścmi.... ja cały stres odczułam dopiero w odmku....żoładek mnie bolał niesamowicie....
Dobrze,ze juz wszystko za nami i nasz maly ANIOŁECZEK jest już w pełni w rodzinie chrzesciajanskiej :tak::tak::tak::-)
super,że wszytsko przeszłyscie pomyslnie laseczki:tak: dzielna Marii zniosła wszystko;-)
Wszystkiego naj naj najdziecinniejszego dla naszego dzisiejszego solenizanta FILIPKA..... tysiace całusków i dużo uśmiechu przesyłaja Cioteczka i Mariczka;*

A no i jest troszku juz w :ninja2: ale tylko kilka z powodu złej jakości tych które juz mam zgrane....resztę obiecuje pokazać poźniej:*
slicznie wyglądałyście nasze kochane dziewczynki:-)

Zaraz muszę zadzwonic do mojej pediatry, żeby umówić się na mierzenie i ważenie i zeby dała mi skierowanie na morfologie. Wreszcie dodzwoniłam się do przychodni gastroenterologicznej. Jesteśmy umówieni na 3 listopada.
Muszę zrobić morfologie krwi, moczu z wymazem, próbę wątrobową. Mam nadzieję ze te badanie nie są bolesne :-(.

U nas dzisiaj sliczna pogoda, rano było zimno a teraz piekne słoneczko .
Agaciu a Wy z jakiego powodu robicie próbę watrobową? próbę pobieraja z paluszka tak samo jak na morfologię:tak:
piszę do was wyrodna i zła matka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:mam cholerne wyrzuty sumienia....dzis w dzien próbowalam maksa uspić metoda z tej książki..po minucie płacz,ryk lamęt po 3 wymiękłam kiedy zobaczyłam go calego czerwonego we łzach :-( teraz dałam cyca on w smiech i nie myslał nawet o spaniu..wiec postanowiłam że spróbuje jeszcze raz..aa powiem wam jeszcze co mnie do tego skłoniło..odkad wróciłam do szkoły i Maks zostaje weekendami z moją mam i D zaczyna odtsawiac koncerty przy zasypianiu..najwieksze na spcerach dosłownie(tu nie przesadzam)słyszy mnie cały park a ludzie patrza jak na kobiete która obdziera własne dzieco ze srkóry :zawstydzona/y:,no i zaczęłam minuta,3...cisza wiec nie wchodze nagle słysze jak mruczy i troszeczke popłakuje weszłam pogłaskał,powiedziałam że kocham..i wyszłam od 10minut jest cisza...chyba zasnął..a ja mam wielkie wyzuty sumienia :-(ale trudno chyba tak trzeba,bo duzy chłopak z niego a ja chcę normalnie zyc, w pełni szczęśliwa z roli mamy i normalnie wychodzic na spacery aa no i budzic sie mniej niż 5razy w nocy :-(
grtulacje!!!!!!!! silna mamuska dałas radę a Maxik zbytnio na tym nie ucierpał skoro tak szybko usnąl:-);-)

Do góry