Karoli4
Fanka BB :)
Wiecie co? najbardziej sie ciesze, ze zjem dzis ugotowanego selera i korzen pietruszki w calosci hehehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was - dziś z kawką :-)
agbar - wypoczywaj, mnie też się wydaje, że wapno powinno pomóc i życzę ci aby to nie trwało długo. Mój dekold też lekko zmienił wygląd - jakieś krosty, których nawet w tej ilości w czasie dojrzewania nie miałamale już znikają.
Ja też robię wieczorem ambitny plan na następny dzień i oczywiście nigdy nie potrafię go wykonaćWitam na poranaj kawie, jesli chopdzi o wysypki to ja mialam, w poprzetniej ciazy i to zawsze po kebabie wiec przestalam ja jesc i byl spokoj.
Ja na dzisiaj mam zaplanowane sprzatanie ,pranie , prasowanie , ale czuje , ze nic z tego bo mnie cos kregoslob boli wiec ide sie rozlozyc na sofe i zobaczymy co bedzie dalej ja mam polowkowe 28 i juz nie moge sie doczekac.
Gratuluję:-)Hej Mamusie, ja wczoraj byłam u ginka na USG i wszystko z naszym maleństwem jest oki, wszystkie wymiary w normie i wszystko na swoim miejscu
Maleństwo waży ponad 0,5 kg, a termin porodu wg usg to 12 styczeń ( pierwszy termin 17 styczeń;-)).
A ja rosne i rosne juz waga 4,5 kg na +
MIŁGO DNIA STOKROTKI
Przez ostatnie 2 dni snułam sie po domu jak mara jakaśWitam Was porannie moje drogie;-) Czujemy się dzisiaj niezbyt dobrze:-(Głowa strasznie boli na nic nie mam siły. Czekam do południa by pójśc odebrac wynikiPotem zrobię chłodnik, włączę pranie i będe odpoczywac bo odkąd tylko wstałam jestem strasznie przywieszona
:-(Jedyna radośc jaka mnie spotyka to kopanie maluszka. Czuję się fatalnie.. Życzę Wam miłego i słonecznego Dnia
Nie wiem czy Wam tez zdarzają się takie stany??;/;/
Przy pierwszym dziecku nie jest to proste, ja przez długi czas nie rozpoznawalam ruchów, teraz dopiero wiem, że czulam je wczesniej. Ciężko policzyć....Ostatnio koleżanka pielęgniarka mówiła mi, że datę porodu wyznacza się przez dodanie 140 dni do pierwszego dnia kiedy poczułyśmy ruchyZ tych obliczeń wychodzi mi 3 styczeń. Szkoda, że nie pamiętam dokładnie kiedy poczułam ruchy z Szymonkiem, bo bym sprawdziła
![]()
zakończony to on nie jestGosia ale ci zazdroszczę zakończonego remontu u nas nadal tylko przymiarki ;-) ustaliliśmy, że to będzie listopad![]()
Hej Mamusie, ja wczoraj byłam u ginka na USG i wszystko z naszym maleństwem jest oki, wszystkie wymiary w normie i wszystko na swoim miejscu
Maleństwo waży ponad 0,5 kg, a termin porodu wg usg to 12 styczeń ( pierwszy termin 17 styczeń;-)).
A ja rosne i rosne juz waga 4,5 kg na +
MIŁGO DNIA STOKROTKI
Ostatnio koleżanka pielęgniarka mówiła mi, że datę porodu wyznacza się przez dodanie 140 dni do pierwszego dnia kiedy poczułyśmy ruchyZ tych obliczeń wychodzi mi 3 styczeń. Szkoda, że nie pamiętam dokładnie kiedy poczułam ruchy z Szymonkiem, bo bym sprawdziła
![]()