reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja jak zasnęłam dzisiaj po 13 jakos tak się obudziłam koło 15 :baffled::baffled::baffled:
i jeszcze bym pospała.. :happy::happy:

mamusia moja kochana ;] oznajmiła mi że moge sobie jutro reszte rzeczy odebrać.
i wiecie co?
jest jaka jest... mam do niej ogromny żal za wszystko.. ale to jednak moja mama. ;/ i boję sie tam iść... boję się ze znowu wyjdę z rykiem.. dobrze ze Bartek idzie ze mną
koniecznie idzcie razem z Bartkiem ona zateskni za jakis czas - i bedzie zalowac wierz mi !NIe rozumiem takich matek ,powaznie - ja nie wyobrazam sobie siebie bez mojego syna!

reklama
Byłam dziś u fryzjerki - ścięłam się:-) Co by do maja ładnie mi urosły włoski do ślubu. Ginka pozwoliła farbować do stężenia 3% a rozjaśniacz ma 9 bo dziś właśnie z fryzjerką gadałam. Dla dzidzi się poświęcę jeszcze troszkę. Ginka opowiadała jaki to może mieć wpływ i jakim sposobem. Może akurat nic by Martynce nie było, ale ja nie chcę mieć wyrzutów sumienia.
sie prosze pochwalic fryzem !!!!!!!!!!!!!!!

koniecznie idzcie razem z Bartkiem ona zateskni za jakis czas - i bedzie zalowac wierz mi !NIe rozumiem takich matek ,powaznie - ja nie wyobrazam sobie siebie bez mojego syna!
nie raz mam ochote wyciągnąć rękę..i w ogóle..
ale tyle łez co ja przez nią wylałam..
cała rodzina ma jej powoli serdecznie dosyć..ale ja czuję że jesli stanie obok mnie jutro to sie poryczę.. straasznie wrazliwa w tej ciąży jestem..;/

Co do obwodu brzuszka to ja mam 91cm. I zazdroszczę tym, którym kilogramy nie poszły w uda i pupsko:( Będę miała co robić po porodzie, dobrze, że mąż na urodziny kupił mi rowerek stacjonarny:)
Ja mam orbitreka i jestem strasznie zadowolona. Tzn teraz wiadomo nie ćwiczę, ale po porodzie znów się zacznie:-) Mi poszło w brzuszek i piersi:-)

reklama
Do góry