reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

właśnie sobie buszuje po youtube i wpadłam na pomysł żeby skrócic swoją czupryne na coś w stylu tego jak ona ma.. ale chyba jak czubek bede wygladac :-D
[video=youtube;Syqmc0cwhbY]http://www.youtube.com/watch?v=Syqmc0cwhbY[/video]

reklama
To i ja jestem a co ;p
rzadko tu ostatnio bywam ale to przez pogode albo nie wiem co.. Bartek wychodzi na 14 do pracy a ja później zdycham w łóżku . coś mnie tak łamie że szok.. coraz bardziej kicham psikam kaszle etc..
pozarażam Was gaduły wstrętne jak tak dalej będziecie pisać :-D
Sie kuruj dziewczyno ! herbatka z sokiem z malin i cytrynka.Rutinoscorbin se łykaj .A gdyby pojawila sie goraczka - napar z suszonej lipy ( rewelacja)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój M ma dziś urodziny i mamy 3 rocznicę ślubu!
Kuchnia dalej rozkopana, meble talerze i wszystko stoi w salonie a wieczorem mam najazd teściów i całej jego rodzinki!
A on jak rano wyruszył do sklepu i do pracy z flaszką ( bo ma urlop) to jeszcze go nie ma:wściekła/y:
IO nawet go ochrzanić nie mogę bo w urodziny nie wypada!

A jeszcze roboty od groma!
A moja kochana chrześnica:wściekła/y::no:
Jak ja se tak rozpuszczę dziecko to się zabiję:wściekła/y:
No to wszystkiego najlepszego !!!!
Sie juz nie denerwuj :)

ale to chyba taki okres w ciąży bo ja też bym ciągle spała-jak na początku kiedy jeszcze nie wiedziała,że jestem w stanie błogosławionym
NO wlasnie ja tez tak mam ,ale z racji tego ze nocki mam zrypane ,wciaz mi niewygodnie mecze sie okropnie ,biegam do wc ...i jakas nie dospana wstaje z rana ...a po poludniu to ja juz walcze co by nie zasnac ooo !

NO wlasnie ja tez tak mam ,ale z racji tego ze nocki mam zrypane ,wciaz mi niewygodnie mecze sie okropnie ,biegam do wc ...i jakas nie dospana wstaje z rana ...a po poludniu to ja juz walcze co by nie zasnac ooo !
ja jak zasnęłam dzisiaj po 13 jakos tak się obudziłam koło 15 :baffled::baffled::baffled:
i jeszcze bym pospała.. :happy::happy:

mamusia moja kochana ;] oznajmiła mi że moge sobie jutro reszte rzeczy odebrać.
i wiecie co?
jest jaka jest... mam do niej ogromny żal za wszystko.. ale to jednak moja mama. ;/ i boję sie tam iść... boję się ze znowu wyjdę z rykiem.. dobrze ze Bartek idzie ze mną

reklama
ja od początku ciąży rozjaśniam włosy w salonie i nic się nie dzieje. Podobno do 12. tygodnia nic się nie powinno robić a ja pierwszy raz farbowałam będąc w 8.
mój gin z kolei uważa,że po 12. tygodniu nie ma przeciwwskazań i kobieta jak najbardziej powinna o siebie dbać:tak:
Byłam dziś u fryzjerki - ścięłam się:-) Co by do maja ładnie mi urosły włoski do ślubu. Ginka pozwoliła farbować do stężenia 3% a rozjaśniacz ma 9 bo dziś właśnie z fryzjerką gadałam. Dla dzidzi się poświęcę jeszcze troszkę. Ginka opowiadała jaki to może mieć wpływ i jakim sposobem. Może akurat nic by Martynce nie było, ale ja nie chcę mieć wyrzutów sumienia.

Do góry