reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
kobietki zapadla decyzja odnosnie wyjazdu w weekend do krakowa i na sklepy :) wiec badzcie tak dobre i podsuncie mi kilka adresow sklepow w krakowie /zwlaszcza dziewczyny z krakowa i okolic/ bo na 100% wybieram sie do myszki na miodowa i do entliczka kolo parku wodnego /o tych wiem i wiem ze jest tam po co jechac/ ale chetnie cos wiecej zobacze !!!

acha i napiszcie jakie modele wozkow was interesuja !!! bede focic i nagrywac spostrzezenia :D

Jestem już po wizycie, a raczej dopiero wróciłam do domu. Dostałam nowe witaminy, rutinoscorbin, żelazo i magnez, mam przyjmować na stawianie się bezbonka 3 x dziennie nospę i lezeć duuuuużo ........ szyjka wsio ok, ale mam niepokojace skurcze :/ Nie chciała mi podać wagi malca: ''się teraz nie robi pomiarów'' - cokolwiek to znaczy, ale stwierdziła, że duży - cokolwiek to znaczy :crazy:

Mam się wyrkiem opiekować jak własnym męzem i z Niego nie wyłazić :crazy: nawet nie mogę sobie posprzątać :/

Ostatnia edycja:
Jestem już po wizycie, a raczej dopiero wróciłam do domu. Dostałam nowe witaminy, rutinoscorbin, żelazo i magnez, mam przyjmować na stawianie się bezbonka 3 x dziennie nospę i lezeć duuuuużo ........ szyjka wsio ok, ale mam niepokojace skurcze :/ Nie chciała mi podać wagi malca: ''się teraz nie robi pomiarów'' - cokolwiek to znaczy, ale stwierdziła, że duży - cokolwiek to znaczy :crazy:

Mam się wyrkiem opiekować jak własnym męzem i z Niego nie wyłazić :crazy: nawet nie mogę sobie posprzątać :/

ale najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :) a ty sie wylezysz za wszystkie czasy :D

No właśnie powiedzcie mi czy Wy też słyszałyście,że w parzystych miesiącach można bardzo szybko stracić dziecko i że bardzo trzeba na siebie uważać w 6 i 8 miesiącach. Dlaczego to tak?? na zdrowy rozum jak dla mnie bynajmniej dziecko chyba powinno być w 8 miesiącu większe i bardziej przygotowane na poród niż w 7:confused:
wie ktoś o co chodzi??

NeSSi korzystaj z tego leżenia, bo jak się Maleństwo urodzi, to jeszcze za tym zatęsknisz:) Dobrze, że maluch zdrowy.
Natalka ja słyszałam ,że dla dziecka lepiej się urodzić w 7 miesiącu niż w 8, kurcze tylko zapomniałam dlaczego.

reklama
No właśnie powiedzcie mi czy Wy też słyszałyście,że w parzystych miesiącach można bardzo szybko stracić dziecko i że bardzo trzeba na siebie uważać w 6 i 8 miesiącach. Dlaczego to tak?? na zdrowy rozum jak dla mnie bynajmniej dziecko chyba powinno być w 8 miesiącu większe i bardziej przygotowane na poród niż w 7:confused:
wie ktoś o co chodzi??

Bardzo dziwne nowiny niesiesz, dziecko nawet w 6 ma 80% szans na przezycie, nie mówiąc już w 8 mc :confused: Kto Ci takich głupot nagadał o parzystych ?

Bo to pewnie ma wpływ :) tak samo jak piątek 13 na Nas ...:dry: zabobony

Do góry