Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sory, ze wroce do starego postu, ale nie mialam wczesniej czasu...Piszesz, ze nie macie SSN bo jestescie na wizie studenckiej... a przeciez na wizie studenckiej mozna sie starac o SSN. Studenci, ktorzy przyjezdzaja tutaj tylko na pare miesiecy na wizie studenckiej dostaja SSN... moze warto sie tym zainteresowac...
![]()
:-) jak to jak bedziesz jeszcze...przeciez w ciazy sie chyba nigdzie nie wybierasz a ja myslalam o spotkaniu gdzies w pazdzierniku moze jak anetka przyjedziePawimi nie ma sprawy jak bede jeszcze w Usa to chetnie sie z toba spotkam

wlasnie mezulek robi placuszki mniaaaam a robi bardzo dobre;-)No wlasnie u nas ziemniaczki to obiera moj maz i trze,pozniej robi mase i smazy a ja tylko gotowe juz placuszki smacznie utylizuje w swoim brzuszkumoj mezulek tez kilka razy w tygodniu by je jadl tylko ja nie lubie trzec ziemniakow.
No niestety to zalezy czy bedziemy mogli starac sie o Irs.Bo bez tego moj M raczej nie ma gdzie pracowac,a mnie to wszystko dobija.Jakbym wyjezdzala to musze do konca roku,bo pozniej LOT moze robic pretensje,a na obywatelstwie dziecka mi nie zalezy bo mozemy go dopisac do naszego sponsorowania

ok spadam do pracy bede za 3h.Milej nocki

no to wspolczuje