reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez juz z utesknieniem czekam choc wiekszych planow nie mam(nawet starac sie nie moge he he).Moze to i dobrze ze nic nie planowalam bo jak dotad bardzo intensywne te weekendy.w nastepny mam wieczor panienski,potem wesele itd.
moze w weekend skocze po cos do domu.taka jakby patere oraz kwiaty?a moze sie to dziecko w koncu urodzi...

urodzi się, urodzi... nam wszystkim... a potem zorganizujemy mega zlot ciężarówek...:szok::-D

reklama
no jeszcze tylko 2 dni i będzie weekend... ciesze sie jak dziecko, bo będzie szansa na odpoczynek, no i na staranka... ;-)
tylko mojego B. będę musiała zbałamucić w sobote rano... wbo wieczorkiem idziemy do znajomych i jak popije to nici z przytulania... kto by z resztą wtedy chciał...:-D tak po pijanenmu dzieci robić...:baffled::nerd::rofl2::szok:
a ja tyle par znam ktorym sie po pijaku udalo...tylko ze moj chyba nigdy pijany nie byl,ja tez pic nie lubie.ostatnio tacy znajomi polewali sie bo tacy pijani byli ze im sie ledwo udawalo przytulac i on majaczyl imie dziecka.i k udalo mi sie...to moze ja sie spije?;-)
widze przypadkiem ze za 2 tyg mamy rocznice z moim.szkoda ze to czwartek i nigdzie sie nie wybieramy ale szansa ze to moja owu:)))

a ja tyle par znam ktorym sie po pijaku udalo...tylko ze moj chyba nigdy pijany nie byl,ja tez pic nie lubie.ostatnio tacy znajomi polewali sie bo tacy pijani byli ze im sie ledwo udawalo przytulac i on majaczyl imie dziecka.i k udalo mi sie...to moze ja sie spije?;-)

buahahaaaaaaa..... nie wytrzymam....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz powiem chyba do mojego B. PIJ CZŁOWIEKU PIJ!!!!ILE WLEZIE!!!... a potem RÓB CZŁOWIEKU!!!!!!!!!!!!! ROB!!!!:-D

no jeszcze tylko 2 dni i będzie weekend... ciesze sie jak dziecko, bo będzie szansa na odpoczynek, no i na staranka... ;-)
tylko mojego B. będę musiała zbałamucić w sobote rano... wbo wieczorkiem idziemy do znajomych i jak popije to nici z przytulania... kto by z resztą wtedy chciał...:-D tak po pijanenmu dzieci robić...:baffled::nerd::rofl2::szok:
No wlasnie po pijaku to nie robota hehehe:-D
Ja mojego juz w piatek chyba przydusze hehehe

reklama
No niezle to moze ja tez spije swojego, chociaz jest obawa ze wtedy zasnie nim zacznie hehehe:-D:-D:-D

buahaaa.... nie ryzykujesz, nie jedziesz!!!!;-):szok:

hehehe to też dobre:-)

swoją drogą ciekawa jestem na ile skuteczne są takie "pijane" plemniki :-D

no właśnie Martilla tego się obawiam, że moga mieć małą skuteczność... po omacku jeszcze powedrują w inną stronę...:szok: chociaż mój jak się spije to uparte to takie... to może i zołnierze takie same uparte!!!:-p:happy2:

Do góry