reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

NO to jak ty jestes kochana zarłok to ja kuzwa juz niewiem kim jestem:-D a wiec moj jadlospis z dnia do tej pory :
-płatki kukurydziano - ryzowe z mlekiem
- w drodze do szkoły zakup 2 bułek połfrancuskich jedna z jablkiem jedna z wisnia
-herbata u tesciowej - bulki zjedzone tak do herbatki !
- przykukanie pieknych pomidorow u tesciowej - zjedzone 3 sztuki z sola !
- 2 brzoskwinie !
-w domku parowa na goraco i 3 kanapki z sałata
-obiad 2 golabki z sosem pomiodorowym
-chipsy serowe a co mi tam sie mi zachcialo
- 2 kanapki z konserwa
( powna nie jestem czy o czyyms nie zapomialam hahaha )

i dalej mysle co bym zjadlaaaaaaaaaaaaa
a gdzie do kolacji !!!
Hehehe, uśmiałam się z wstępu:-) Ja teraz wcinam drugą kromę z mielonką a wcześniej jadłam Monte:-p

reklama
reklama
Do góry