reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja se wczoraj patrzałam jak mi brzuch faluje.. jak to Bartek zobaczył to o malo sie nie posikał z tego zachwytu :-D
moje dziecko ma upodobanie w obkopywaniu moich żeber.. :baffled::baffled:
ale Wam powiem..
MEA jesteś moją idolką.. :-D
co żem dzisiaj narobiła.. :-D
spieszyłam się żeby chłopu obiad zrobić a musiałam wejść do tesco..( :angry::angry::angry::angry:) i co tam? kolejki na pół sklepu.. jedna kasa pierwszeństwa.. NIECZYNNA...
se idę kulturalnie do tej całej informacji czy jak to oni tam zwą ;p.. z myśla żeby nie wybuchnąc ale zanim przeszłam wszystko.. to tak się wydarłam że mnie na cały sklep było słychać.. :-D
motyw z zawołaniem kierownika podziałał od razu.. od razu si kasjerka znalazła na kasę . ; )
a za mną całe stado kobiet jak nie w ciązy to z dziećmi .. :-D
ależ byłam z siebie dumna :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Hehehe, Wy to macie odwagę:-)

reklama
jak mnie to drażni, gdy na allegro wystawiają książkę ale nie podają jej krótkiego opisu :angry:
a mam taką fazę na czytanie... że już wszystkie książki w domu przeczytałam i szukam czegoś ciekawego. poleci coś któraś? :-)
A ja miałam taką fazę w wakacje. A teraz zastój i mam jedną wypożyczoną książkę, czytam z 3 str dziennie, ogólnie fajna, ale mi się czytać nie chce:-p

Hej laseczki dawno mnie nie bylo bo mialam gosci znajomi mieli remont i zaproponowalam im zeby sie do mnie na tydzien przeniesli no i nie mialam chwili na necika nawet zmeczona jestem jak nie wiem hehe ale teraz juz relaksik. Poza tym moj tata chory ciezko i musialam sie nim zajac jeszcze w dodatku zarazili go gronkowcem podczas operacji i rana mu sie w ogole nie goi porazka jakas a mi ktos jeszcze powiedzial ze sie pfu pfu moglam zarazic ale jak nie mialam kontaktu z ta jego rana to chyba nie moze ktoras sie zna na tym? No ale jestem dobrej mysli bo bysmy sie wszyscy musieli od niego pozarazac... Poza tym u mnie ok mojego faceta jeszcze nie ma jakos sobie sama radze. Bylam dzis w lumpie i za 55 zl kupilam 15 par ciuszkow w stanie idealnym z anglii body,spioszki sukieneczki jeansiki male sztruksiki bluzy normalnie jestem zadowolona jak mi sie uda to wkleje fotki :) Ja tez jakas ksiazke musze poczytac mam jakas z necika to sie jutro zabiore:) NO a glodna jestem ciagle ale sie chamuje bo ja w odroznieniu do was 60 kg to nawet przed ciaza nie wazylam hehe no ale orbitrek czeka poki co lekarz zabronil i mysle ze jakos zrzuce:)
Oj.. przykro mi z powodu tatusia.. Ale miejmy nadzieję, że szybciutko wróci do zdrówka:tak: Fajne te ubranka musisz mieć, czekam na fotki:-)

Ja czytam same mało ambitne książki.
Narobiłam się dzisiaj - okna w 3 pokojach, firanki, zasonki, zakupy, podłogi, prasowanie. Teraz wszystko mnie boli! Ale musze przyznać, że ostatnie 2 tygodnie czuję się zdecydowanie lepiej.
Kupiłam bilety do Anglii... chcę jechać na 10 dni. Tylko nie wiem kogo noszę w brzuszku i nie wiem na jakie ciuszki się rzucać!?

Ty tylko po ciuszki lecisz do Angli?:szok:Jesli tak to czy to ci sie oplaca?

Dzieki mam nadzieje ale jeszcze dluga droga przed nim;/ NO jutro wkleje jak mi sie to uda hehe zmykam tez spacki na gore bo glodna jestem jak wilk a nie chce na noc wcinac:) Do jutra laseczki

Korzystałam właśnie z okazji, że Maleńka taka aktywna i bawiłam się z nią:) Mówiłam do niej, pukałam jej w domek, zadawałam pytania, opowiadałam różności:) A Mała tak fajnie się przemieszczała i kopała:) Cudowna sprawa:)

reklama
Zapomniałam się pochwalić. Maleńka mi się dziś śniła:) Miała ok pół roczku i zakładałam jej różowe buciki:) Tylko włosków nie miała łysinka kochana:)

Do góry