biedroneczka1980
Fanka BB :)
oj zeci bo akurat cały ten przyszly tydzien bedzie zajety przeprowadzka wiec nawet nie bedzie za duzo czasu by myslec

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

No to trzymam kciuki za te staranka by byly owocnewitam wszystkie drogie staraczki:-)
jak zobaczylam ile naskrobalyscie od mojej ostatniej wizyty to oniemialam i nawet nie bede probowac przez to pzebrnac.
jak tam sytuacja na froncie?? testował ktoś ostatnio?? miejcie jakieś dobre wieści please!!
ja wlasnie w toku najintensywniejszych starań (okres płodny) wiec nic nowego. czuje sie swietnie nic mnie nie boli. wczoraj tylko wieczorkiem lekkie kłucie w prawym jajniku wiec owulka jak nie dzis to jutro.
miłego dnia wszystkim zycze!!

No to trzymam kciuki za te staranka by byly owocne
Hej
A u mnie wczoraj była ostatnia szansa na przytulankoTeraz tylko czekać
hihi
:-) Nie wiem jak Wy ale ja juz często jestem myslami że właśnie dowiaduję się że jestem w ciązy i zastanawiam się w jaki sposób poinformowac męża że jestem w ciążyChciałabym aby to było wyjątkowe
taka ze mnie wariatka że wybiegam tak daleko do przodu

tylko?? dla mnie to wieczność

oj zeci bo akurat cały ten przyszly tydzien bedzie zajety przeprowadzka wiec nawet nie bedzie za duzo czasu by myslec

:-) Nie wiem jak Wy ale ja juz często jestem myslami że właśnie dowiaduję się że jestem w ciązy i zastanawiam się w jaki sposób poinformowac męża że jestem w ciążyChciałabym aby to było wyjątkowe
taka ze mnie wariatka że wybiegam tak daleko do przodu

Ale super pomysł:-)
 ;-)
;-)
A jaka ma date waznosci???no skąd ja to znam... dla mnie od 1 dnia cyklu jest jedna wielka wieczność...
to dobrze Ci... bo ja cały przyszły tydzien bedę mieć spokojny, więc znajac siebie... to kurcze będę schizowac jak cholera... już schizuję!!!
Iwcia, ja ju z kiedyś o tym pisałam... sposób już mam gotowy, tylko narazie informacji do rpzekazania brakuje...
Zamówiłam czekoladowy telegram... kostki czekolady, na każdej osobna literka... tekst: BĘDZIESZ TATĄ i króciutki liscik... Kochanie wiem, ze uwielbiasz słodycze... mam nadzieję, ze ta wiadomosć będzie wyjatkowo słodka!!!
Tylko kurde nie wiem czy przy tych staraniach termin ważności się nie skończy...
A jaka ma date waznosci???
 wiec mam nadzieję, że do tego czasu zdażymy...
 wiec mam nadzieję, że do tego czasu zdażymy...