biedroneczka1980
Fanka BB :)
oj zeci bo akurat cały ten przyszly tydzien bedzie zajety przeprowadzka wiec nawet nie bedzie za duzo czasu by myslec

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

No to trzymam kciuki za te staranka by byly owocnewitam wszystkie drogie staraczki:-)
jak zobaczylam ile naskrobalyscie od mojej ostatniej wizyty to oniemialam i nawet nie bede probowac przez to pzebrnac.
jak tam sytuacja na froncie?? testował ktoś ostatnio?? miejcie jakieś dobre wieści please!!
ja wlasnie w toku najintensywniejszych starań (okres płodny) wiec nic nowego. czuje sie swietnie nic mnie nie boli. wczoraj tylko wieczorkiem lekkie kłucie w prawym jajniku wiec owulka jak nie dzis to jutro.
miłego dnia wszystkim zycze!!

No to trzymam kciuki za te staranka by byly owocne![]()
Hej![]()
A u mnie wczoraj była ostatnia szansa na przytulankoTeraz tylko czekać
hihi
:-) Nie wiem jak Wy ale ja juz często jestem myslami że właśnie dowiaduję się że jestem w ciązy i zastanawiam się w jaki sposób poinformowac męża że jestem w ciążyChciałabym aby to było wyjątkowe
taka ze mnie wariatka że wybiegam tak daleko do przodu
![]()
tylko?? dla mnie to wieczność![]()

oj zeci bo akurat cały ten przyszly tydzien bedzie zajety przeprowadzka wiec nawet nie bedzie za duzo czasu by myslec![]()
:-) Nie wiem jak Wy ale ja juz często jestem myslami że właśnie dowiaduję się że jestem w ciązy i zastanawiam się w jaki sposób poinformowac męża że jestem w ciążyChciałabym aby to było wyjątkowe
taka ze mnie wariatka że wybiegam tak daleko do przodu
![]()

Ale super pomysł:-)
;-)
A jaka ma date waznosci???no skąd ja to znam... dla mnie od 1 dnia cyklu jest jedna wielka wieczność...
to dobrze Ci... bo ja cały przyszły tydzien bedę mieć spokojny, więc znajac siebie... to kurcze będę schizowac jak cholera... już schizuję!!!![]()
Iwcia, ja ju z kiedyś o tym pisałam... sposób już mam gotowy, tylko narazie informacji do rpzekazania brakuje...
Zamówiłam czekoladowy telegram... kostki czekolady, na każdej osobna literka... tekst: BĘDZIESZ TATĄ i króciutki liscik... Kochanie wiem, ze uwielbiasz słodycze... mam nadzieję, ze ta wiadomosć będzie wyjatkowo słodka!!!
Tylko kurde nie wiem czy przy tych staraniach termin ważności się nie skończy...![]()
A jaka ma date waznosci???
wiec mam nadzieję, że do tego czasu zdażymy...