• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cholercia brzuch mnie dalej boli, najczęściej na wieczór i z rana, co to może być:confused:

Martilla, może to jakieś bakterie, wirus albo coś...:-(
Ja odebrałam wyniki krwi i moczu... i miałam troszkę podwyższone daneodnośnie bakterii wiec coś jednak w tym musiało być, ze mnie te jajniki pobolewały... ale lekarz napisał, że bez większych odchyleń wiec zakładam, ze to jakas drobna infekcja...

Może powinnaś iść się zbadać Kochana?

reklama
:-)
Hej!

No ja nie wiem czy będę to miło wspominać;-) Jeśli obronię to być może ,że tak , ale strasznie nie lubię takich "publicznych" wystąpień ... stresuje się bardzo i obawiam się ,że to się może odbić na moim cyklu... ale do obrony jeszcze trochę i na razie wolę o tym nie myśleć

cholercia brzuch mnie dalej boli, najczęściej na wieczór i z rana, co to może być:confused:

heeee... nie odczytałam o tym licencjacie... to juz wiadomo dlaczego Cię brzuchol; boli... z nerwów... kiedy obrona?:-D

marzi
hehe obrony są od 10-20 października ale jeszcze nie wiem kiedy jest moja, dziekanat dopiero ustala... jeszcze się tym nie denerwuję wiec to chyba nie od tego brzuch mnie boli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry