reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cholercia brzuch mnie dalej boli, najczęściej na wieczór i z rana, co to może być:confused:

Martilla, może to jakieś bakterie, wirus albo coś...:-(
Ja odebrałam wyniki krwi i moczu... i miałam troszkę podwyższone daneodnośnie bakterii wiec coś jednak w tym musiało być, ze mnie te jajniki pobolewały... ale lekarz napisał, że bez większych odchyleń wiec zakładam, ze to jakas drobna infekcja...

Może powinnaś iść się zbadać Kochana?

reklama
:-)
Hej!

No ja nie wiem czy będę to miło wspominać;-) Jeśli obronię to być może ,że tak , ale strasznie nie lubię takich "publicznych" wystąpień ... stresuje się bardzo i obawiam się ,że to się może odbić na moim cyklu... ale do obrony jeszcze trochę i na razie wolę o tym nie myśleć

cholercia brzuch mnie dalej boli, najczęściej na wieczór i z rana, co to może być:confused:

heeee... nie odczytałam o tym licencjacie... to juz wiadomo dlaczego Cię brzuchol; boli... z nerwów... kiedy obrona?:-D

marzi
hehe obrony są od 10-20 października ale jeszcze nie wiem kiedy jest moja, dziekanat dopiero ustala... jeszcze się tym nie denerwuję wiec to chyba nie od tego brzuch mnie boli

reklama
Do góry