oj będzie się działoa ja juz sie czekam weekendu, kiedy to juz bede mogla staranka zaczac ah
dzis 15 dc i mysle kiedy to owu, jutro ide jeszce na usg do gin
czasem dobrze jest na chwilę przerwać i trochę poczekać, wtedy się zatęskni bardziej ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj będzie się działoa ja juz sie czekam weekendu, kiedy to juz bede mogla staranka zaczac ah
dzis 15 dc i mysle kiedy to owu, jutro ide jeszce na usg do gin
czasem dobrze jest na chwilę przerwać i trochę poczekać, wtedy się zatęskni bardziej ;-)
pewnie ,ze będzie dobrze tylko czasem trzeba sobie ponarzekać ;-)Glowa do góry bedzie dobrze, trzymam kciuki i za zafasolkowaznie jak i za obrone:-)![]()
martilla tylko spokój nas moze uratowaćjak to mawiała moja mama. teraz idź już spać. licencjat niedługo obronisz i będziesz miała wakacje
a fasolka jeśli chce to się pocznie i tak
![]()
No wlasnie az przez te kilka dni tak zatesknilam ze hojo, dobrze ze moj pojechal w domku urzadzac bo bym chyba nie wytrzymala tej wstrzemiezliwosci co nam pani doktor zalecila heheheoj będzie się działoczasem dobrze jest na chwilę przerwać i trochę poczekać, wtedy się zatęskni bardziej ;-)
![]()
kochana ja to taki śpioch jestem ! mogę długo siedzieć do późnej nocy ale rano lubię pospać:-) maż mój odwrotnie:-)dobranoc dziewczyny - do jutra !!!
(martilla ja muszę wstać ok. 6.30 - ja chcę tak jak Ty, na 13 do pracy!!!nienawidzę rano wstawać....)

Miłych snow do jutra:-):-)aż mnie brzuch boli ze śmiechu :-)
kochana będę uciekać, od 16 czytałam tą licencjacką nieszczęsną , która ma 70 str , potem przerabialam , drukowałam modziłam itp takze na dziś już mam dość gapienia się w monitor, moje oczy chyba też :-) tak więc zmykam do męża i chociaż tv pooglądam zanim padne hehe do jutra i dobrej nocki !