Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
emma to jak mi radzisz, robić np. 11 dpo tym testem 25??ej no Emilko w 13dpo to będzie już po ptakach. przy wczesnych poronieniach beta wychodzi tuż po zagnieżdżeniu a potem spada i @ przychodzi w terminie, ewentualnie parę dni spóźniona.
ale w 13dpo wychodzi już porządna ciąza i takiej Ci życzę :-)
wiem ze nie ja jedna biore je przy wysokim anty tpo.dzis tsh mialam(tzn z ostatnich badan) jakos 2,5 a w pl 1,54.Niby oba mieszcza sie w normie ale nie wiem jak powinno wygladac tsh u kobiet starajacych sie?Nizsze?Eijf co do Twoich tabletek- tak na zdrowy rozsądek to tyroksynę podaje się na niedoczynność, więc jeśli masz zdrową tarczycę to musisz uważać, żeby jej nie 'przestymulować' i nie spowodować nadczynności, pogooglaj sobie objawy w necie i obserwuj się.
lepiej byloby 10 ale jesli doszlo do zaplodnienia to ten hormon chyba szybko wzrasta.poza tym wiem ze niektore testujace(czytalam na forum w nl) mialy pozytywne wyniki testu 25 przed @emma to jak mi radzisz, robić np. 11 dpo tym testem 25??
dzis sobie tak to tlumacze ze po prostu ten maly brzdac wybral mnie sobie na mamę i nie odpusciłno chyba się skuszę i siknęale dopiero poniedziałek wchodzi w grę (13 dpo) bo chciałabym w 12 dpo ale w niedzielę rano będę po całonocnej zabawie spać
![]()
Dobranoc dziewczynki... trzymajcie kciuki... jutro rano robię test, idę wcześniej spać bo się nie mogę doczekać ;-) Mam nadzieje że będą DWIE KRESECZKI
dziękuję :-) żeby jeszcze był do tego ciążowy, bo ja mam zazwyczja ładne no i nic z tego nie wynika... no ale jest szansa. Muszę Ci powiedzieć, że trochę mnie kusi, żeby zrobić wcześniej tescik, tak żeby zobaczyć, czy może będą dwie kreski w związku z moimi podejrzeniami, że może coś tak się wykluwa ale się nie utrzymuje... mam testy o czułości 25. Kiedy mi radzisz zrobić? chyba nie 10 dpo jeszcze prawda? Bo wtedy często nie wychodzą. Ja bym chciała zdążyć przed @, jeśli takową dostanę, ale tak krótko przed, żeby stężenie ew. hormonu było jak największe. Pierwszy termin @ mam 20 września, to jest 12dc ale to będzie po weselu do rana
eijf ja się nie znam na tabletkach, ale mocno trzymam kciuki żeby pomogło! cel uświęca środki. jeśli masz po tym urodzić zdrowego dzidziusia to bierz nawet kilka dzienie!z drugiej strony przestań już czytać bo z doświadczenia wiem, że to tylko wzbudza niezdrowe emocje i będziesz się pewnie nakręcać.
![]()