reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć dziewczynki,

co tam słychać z samego rana... ? u mnie 11 dzień cyklu, staranka uważam za rozpoczętę od wczoraj...

Biedroneczka, jagodka... a my znowu w podobnym okresie pewnie bedziemy testować... :szok::-D no ja już zaczęłam staranka wczoraj... było gorąco!!!:happy2::rofl2: ale i tak najlepiej podobał mi się moment po... jak ja z nogami do góry, głowa z kanapy... a mój B mówi... ide oglądać TV... przyjdź jak już skończysz tą dziwaczną gimnastykę!!!!:tak: hehehe oczywiscie wiedział jaki jest cel tej gimnastyki:-D

Ja rozpoczynam starania od dzis :-D:-D:-D hehheee.....jade po winko :-D:-D:-D hahhahahhaaaaaa

fajnie,że jesteśmy w tym samym prawie momencie cyklu i testowania...zawsze raźniej!!!!

reklama
no właśnie ja widzę ,że z nikim się zgrać nie mogę :-)
jak wy już testujecie to ja mam początek cyklu:-) a jak ja testuję to wy macie hehe

witam wszystkie drogie staraczki:-)

jak zobaczylam ile naskrobalyscie od mojej ostatniej wizyty to oniemialam i nawet nie bede probowac przez to pzebrnac.
jak tam sytuacja na froncie?? testował ktoś ostatnio?? miejcie jakieś dobre wieści please!!

ja wlasnie w toku najintensywniejszych starań (okres płodny:tak:) wiec nic nowego. czuje sie swietnie nic mnie nie boli. wczoraj tylko wieczorkiem lekkie kłucie w prawym jajniku wiec owulka jak nie dzis to jutro.
miłego dnia wszystkim zycze!!

reklama
Do góry