reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam!
oj ale mam zaległości!! nigdy nie doczytam, ale chociaż trochę spróbuję.
u mnie w porządku, oszczędzam się jak mogę, czasem wychodzi, czasem nie, ale dobrze że macica mi sie uspokoiła i już od dłuższego czasu skurcze mnie nie straszą.
Rozalka zaczęła przedszkolne chorowanie niestety. mam nadzieje, że mnie ominie.
mam chwile, więc może wkońcu jakieś zdjęcie wkeję :-).
pozdrawiam!

reklama
To ja tez sobie powspominam:-) w wielkanoc siostra mojego powiedziala, ze jest chyba w ciazy, toz my sie upilismy ze szczescia;-) i wieczorkiem moj mowi, ze tez chce miec dzidziusia, no to probujemy(tak jak kazdego poprzedniego dnia;-)) za tydzien w niedziele mialam dostac@, ale w sobote tak sie spilismy i sie modlilam zeby do kaca nie doszla mi@.... i nie przyszla, w srode zrobilam test mojemu nic nie powiedzialam wczesniej, dopiero jak wyskoczyly dwie kreski to go wolam, zeby potwierdzil bo ja bylam w szoku:szok::szok::szok::szok::szok:

To mi się przypomniało, że nasza ciąża była powieleniem snu mamy mojego T.:laugh2:
Przysniło się jej, że byłam w ciąży i razem z jej córką i znajomą córki pokazałyśmy jej nasze brzuszki:-D
Jak nam opowiedziała sen, to pękaliśmy ze śmiechu, ale ona poważnie stwierdziła, że jej sny są prorocze - dwa miesiące później potwierdziliśmy jej sen

Witam sie z ranca:-)dzis jak narazie w dobrym humorze:-)mam nadzieje ze go gin nie spiepsz...
No i zapomnialam sie pochwalic ze w koncu przedmuchalam tego mojego laptopa haha, wzielam komprtesor od wujka to az sie kurzylo... No i odpukac od jakis 5 godzin laptop lezy na stole i sie nie wylacza ;) sasasasasasa

Od tego przedmuchania cos ci literki wyblakły:-D:-D:-D
a wlasnie maggie_f wszystkiego dobrego na to twoje swieto !!

a wszystkim dziewczynom co dzis ida do lekarza zycze cierpliwoeci /tym co czekaja jak kopciuszek/ i zeby bylo wszystko w najlepszym porzadeczku :)

Dzieki:-)ty wiesz co to znaczy czekac:tak:dzis musze jechac wczesniej bo skoro nie przyjmowal w czwartek to pewnie bedzie masakryczna kolejka:-(napewno zaklepe sobie kolejeczke i pójde na miasto:tak:popatrze za sukienka na wesele,moze cos upoluje.

Dzieki:-)ty wiesz co to znaczy czekac:tak:dzis musze jechac wczesniej bo skoro nie przyjmowal w czwartek to pewnie bedzie masakryczna kolejka:-(napewno zaklepe sobie kolejeczke i pójde na miasto:tak:popatrze za sukienka na wesele,moze cos upoluje.

ja tez tak zawsze robie ze zajmuje kolejke a potem smig na miasto :)

kurde poczytalam sobie o tych lekach na obnizenie cisnienia co dostalam i cholender nie sa one jakies super fajne ... a juz jak przeczytalam skutki uboczne dzialania lekow to stwierdzilam ze to bedzie masakra !!! min zatrzymanie wody w organizmie i wzrost wagi ciala !! ciekawe ile przez to bede miala wiecej kg na koncie !!!

Witam mamusie
Widze że na wspominki was wzięło od samego rana :-) wiec i ja powspominam:
my nie zabezpieczaliśmy się od lutego ale tak sobie myślałam że jak 2 lata brałam tabletki to tak szybciutko się nie uda. Ślub mieliśmy mieć w czerwcu i tak planowaliśmy, żeby dzidzia była na przyszły rok jak Bóg da. A tu oczywiście lol musiał być :-D - tydzień przed świętami wielkanocnymi w poniedziałek miałam dostać @ ale jak już nie miałam do wtorku to już wiedziałam co się święci i mówie mojemu że na pewno w ciąży jestem a on do mnie że okres się może spóźniać 1 dzień ale ja to miałam reguralny @ prawie że do godziny i zrobiłam teścik we wtorek po naszej rozmowie i wyszły 2 kreseczki :-) i tak nam dzidzia kawał przed ślubem zrobiła.

A my byliśmy w sumie w szoku jak test wyszedł pozytywnie:-)
Ledwo skończyłam karmić piersią Hanię, przed nami były wesela na których chciałam w końcu coś wypić więc stwierdziłam że lepiej poczekajmy z dzidziusiem do jesieni:-) A M. że to tylko raz spróbujemy bez zabezpieczenia a jak nic nie wyjdzie to zaczniemy od jesieni;-)
I jak się okres spóżnił jeden dzień i drugi i w końcu zrobiłam test to byłam w ciężkim szoku:szok:
Przyznam szczerze że cieszyć zaczęłam się dopiero drugiego dnia:-)
A teraz już tylko 10 tyg i będzie synuś:-)

Aga to jeśli dobrze widzę to ty będziesz miała dzieciaczki z tego samego roku :szok: Hihi razem sobie do szkoły pójdą :-)

Hej

Ja tylko na chwilkę ale może pod wieczór na dłużej.

Kopciuszku, Mea, Cherie, Aga6671 - dziękować, dziękować :-):-):-)

reklama
Do góry