Noukie
Majowa mama 2007
Noukie[/B], zrobione :-)
Dziekuje bardzo:-) widze ze razem testujemy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Noukie[/B], zrobione :-)

hehehe a już najlepiej bliźniakino właśnie.... bo one nie myślą.....one sa nastawione na przyjemność....a my desperatki kładąc się do łóżka myslimy czy to będzie chłopiec czy dziewczynka...

zauważcie, że najczęściej "udaje" się głupim małotatom, które wcale się nie starają

Dziekuje bardzo:-) widze ze razem testujemy![]()
hehehe a już najlepiej bliźniaki![]()

Dziewczyny,
a czy ktoras z Was miala stymulowana prace jajnikow hormonami? Bo ja wlasnie slyszalam ze to jedna z metod by pobudzic ich prace i wtedy czesto udaje sie zajsc albo wrecz miec odrazu dwojeczke albo trojeczke...
Noukie, no testujemy tego samego dnia!!! Bedę trzymac kciukasy podwójnie!!!:-)
Noukie, a skąd wiesz, ze już teraz jest to dobry czas na drugie bobo??? Tak sie zastanawiam po czym to można poznać... niektórzy czekają 2 lata, niektórzy 5 lat? czyżby to Twój instynkt macierzyński na nowo ożył?
moj maly niby dwa latka ma to jeszcze przeciez maluszek ale mi sie takiej malenkiej dzidzi chce
takiej malusiej krolewny
zawsze chcialam miec duzo dzieci nawet kiedys myslalam o 5-4 ale zycie stawia do pionu i dwojka mi wystarczy a moze kiedys po latach znowu mi sie zapragnie ach ten nasz instynkt ja z nim nie wygram

TESTUJĄCE:
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
pati1159 - 29 września...
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22
Jakby coś nieaktualnego było albo kogoś by brakowało to dopisywac się dziewczyny!!!!;-)![]()