reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziekuje bardzo:-) widze ze razem testujemy:tak:

Noukie, no testujemy tego samego dnia!!! Bedę trzymac kciukasy podwójnie!!!:-)
Noukie, a skąd wiesz, ze już teraz jest to dobry czas na drugie bobo??? Tak sie zastanawiam po czym to można poznać... niektórzy czekają 2 lata, niektórzy 5 lat? czyżby to Twój instynkt macierzyński na nowo ożył?

Dziewczyny,
a czy ktoras z Was miala stymulowana prace jajnikow hormonami? Bo ja wlasnie slyszalam ze to jedna z metod by pobudzic ich prace i wtedy czesto udaje sie zajsc albo wrecz miec odrazu dwojeczke albo trojeczke...

poki co jeszcze się tym nie martwię i nie zastanawiam nad tym... mam nadzieję, że uda się normalnie...:-) to już chyba ostateczność!

Spadam już do domku Kochane!!! do usłyszonka jutro!!!

Ostatnia edycja:
Noukie, no testujemy tego samego dnia!!! Bedę trzymac kciukasy podwójnie!!!:-)
Noukie, a skąd wiesz, ze już teraz jest to dobry czas na drugie bobo??? Tak sie zastanawiam po czym to można poznać... niektórzy czekają 2 lata, niektórzy 5 lat? czyżby to Twój instynkt macierzyński na nowo ożył?

Ozyl Marzi tak ze nie moge sobie z nim dac rady:sorry: moj maly niby dwa latka ma to jeszcze przeciez maluszek ale mi sie takiej malenkiej dzidzi chce:sorry: takiej malusiej krolewny:sorry: zawsze chcialam miec duzo dzieci nawet kiedys myslalam o 5-4 ale zycie stawia do pionu i dwojka mi wystarczy a moze kiedys po latach znowu mi sie zapragnie ach ten nasz instynkt ja z nim nie wygram:laugh2:

Napewno jest duzo silniejszy jak sie juz ma dziecko bo czesto slysze ze drugiego dziecka pragnie sie o niebo bardziej;-)

Takze dziewczyny niech nam juz te fasolki kielkuja:sorry:

Noukie, nie mierzyłam temp., robiłam tylko testy owulacyjne. Ja nie mówię,że Was nie rozumiem, poprostu mam czasem wrażenie,że się za mocno nakręcacie, a później widać jak wielki ból sprawia Wam rozczarowanie.

TESTUJĄCE:

dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22

Jakby coś nieaktualnego było albo kogoś by brakowało to dopisywac się dziewczyny!!!!;-):-D:happy::rofl2:

No mnie z listy staraczek mozesz wykreslic i w sumie na zadna liste sie w tym momencie nie zalapie, bo juz po testowaniu, fasolki nie ma, a staranka narazie sie niebezpiecznie oddalily :crazy:

reklama
witam wszystkie !
ja już po pracy, ledwo żyję bo sprzątałam od 9 do 14 i prasowałam , potem pilnowałam małego który miał dziś kiepski humor i mnie się niestety udzieliło...

prześledziłam co pisałyście i powiem wam tak, tempka wysoko (jak na mnie) , brzuch pobolewa sobie czasem tak bardzo nisko , znowu zaczęła mnie boleć głowa, czuję się jakbym miała być chora no i mam upławy chyba, tzn leci mi takie hmm... kremowe coś :-) tzn konsystencje ma kremową ale jest białe, nie wiem co to ale mam wrażenie że mi mokro od tego... i czytając co pisałyście to objawy mam raczej na fasolke , tylko na początku miałam przeczucie ,że chyba się udało, a teraz znowu jestem na nie... już nie wiem co myśleć, nie nastawiam się na nic chociaż jak każda z was chciałabym żeby to było to... nie wiem co myśleć.
miałam iść po test , ale wstrzymam się conajmniej do środy.

Do góry