Dorciaa
Fanka BB :)
cześć dziewczyny ja tylko na sekundę bo zaraz do roboty....
co do snów... hehe śniło mi się dzisiaj, że będę mieć uwaga pięcioraczki i mąż mi je do karmienia podawał non stop skończyłam z piatym dostawałam pierwsze

a humor nadal do dupy dzisiaj mamy rocznicę o czym mój m najwyraźniej zapomniał, bo nie dość że nigdy nie ma czasu żeby mi coś z poczty odebrać tak dzisiaj DZISIAJ on będzie strych ocieplał

idę na obiad, odezwe się później
co do snów... hehe śniło mi się dzisiaj, że będę mieć uwaga pięcioraczki i mąż mi je do karmienia podawał non stop skończyłam z piatym dostawałam pierwsze

a humor nadal do dupy dzisiaj mamy rocznicę o czym mój m najwyraźniej zapomniał, bo nie dość że nigdy nie ma czasu żeby mi coś z poczty odebrać tak dzisiaj DZISIAJ on będzie strych ocieplał

idę na obiad, odezwe się później
Same dobre wieści po wczorajszej wizycie.
My do naszych też nie mamy po drodze, bo mieszkają 250 km od nas ...ale wpadamy do nich min. raz w miesiącu na weekend. Fakt, że oni nas odwiedzają dużo rzadziej, ale my mamy wolne weekendy, a teściu niestety tylko 1 lub 2 w miesiącu, więc ciężej im się wybrać. 
ależ wstyd.. musicie mi wybaczyć,bo jestem taka podekscytowana ze mózg mi sie czasem na chwile wyłącza