reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Kochane,

ja dzisiaj tak późno, bo w pracy mam meksyk... i póki co tylko na chwilkę, ale późniejszym popołudniem na pewno zagoszczę na dłużej.:-):tak:

Dorka, ogromne GRATULACJE!!! Wreszcie dobre wieści!!! Pisz nam szybko jak Ty to zrobiłaś!!! :rofl2::happy: abyśmy miały z kogo wziać przykład... hihihi

Wisienko, nie załamuj się jeszcze!!! na przykładzie Dorki wiadać, ze testy nie zawsze wychodzą zgodne z prawdą... nawet w dniu spodziewanej @ ;-) głowa do góry!!!

Trzymam kciuki za Martillę, Zieloną!!!! No i za Wisienkę też!!! z reszta za nas wszystkie trzymam kciuki!!!!:-D

A ja mam dzis 15 dc, niestety wczoraj byłam tak zmęczona i mój B., że poszliśmy spać i zanim powiedzieliśmy sobie dobranoc już spaliśmy... hihihi:szok::-D także przytulanek nie było!!:crazy: i to w środkowym dniu cyklu, więc obawiam sie, ze nic z tego... choć wydawało mi sie, że 13 miałam owu.:cool2: no nic innego mi nie zostaje jak poczekać. Objawów póki co brak.:crazy:

Pozdr i do usłyszenia.

reklama
dziewczyny mam pytanko. Czy któraś może trafiła gdzieś na opis cery w ciąży. Strasznie mi sie cera pogorszyła w tym tygodniu. masakra. Zawsze była ok, a teraz :eek:

W ciąży często cera bardzo sie pogarsza, szczególnie jesli jest to dziewczynka :) (taki przesąd, ale u mnie sie sprawdził) :tak:

W ciąży często cera bardzo sie pogarsza, szczególnie jesli jest to dziewczynka :) (taki przesąd, ale u mnie sie sprawdził) :tak:

Ja w ciąży z córką miałam cerę ok także u mnie się nie sprawdził ten przesąd :-).

A od kiedy może nastąpić ewentualne pogorszenie stanu cery?? Zaraz po zapłodnieniu?? czyżby tak szybko był już jakiś znak na twarzy???:eek:

Cześć Kochane,

ja dzisiaj tak późno, bo w pracy mam meksyk... i póki co tylko na chwilkę, ale późniejszym popołudniem na pewno zagoszczę na dłużej.:-):tak:

Dorka, ogromne GRATULACJE!!! Wreszcie dobre wieści!!! Pisz nam szybko jak Ty to zrobiłaś!!! :rofl2::happy: abyśmy miały z kogo wziać przykład... hihihi

Wisienko, nie załamuj się jeszcze!!! na przykładzie Dorki wiadać, ze testy nie zawsze wychodzą zgodne z prawdą... nawet w dniu spodziewanej @ ;-) głowa do góry!!!

Trzymam kciuki za Martillę, Zieloną!!!! No i za Wisienkę też!!! z reszta za nas wszystkie trzymam kciuki!!!!:-D

A ja mam dzis 15 dc, niestety wczoraj byłam tak zmęczona i mój B., że poszliśmy spać i zanim powiedzieliśmy sobie dobranoc już spaliśmy... hihihi:szok::-D także przytulanek nie było!!:crazy: i to w środkowym dniu cyklu, więc obawiam sie, ze nic z tego... choć wydawało mi sie, że 13 miałam owu.:cool2: no nic innego mi nie zostaje jak poczekać. Objawów póki co brak.:crazy:

Pozdr i do usłyszenia.

Hej słonko, skoro jesteś w środku to starajcie się jeszcze...nie wiadomo czy była już owulacja...dawaj dawaj Marzi..:tak::tak:

reklama
Do góry