reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
no ja mam dokladniusienko to samo !!!!! za cholere nie bede sprzatac /podstawowy powod klotni z moim mezulkiem a tesciowa to wszelkie psy na mnie za to wiesza ... a ja ze to kwestia natury, ona nie lubi gotowac a ja nie lubie sprzatac !! :)/

Asko wiadomosci calkiem dobre przynosisz a z tym posiewem to i tak do poniedzialku nie mialabys wynikow !! bo wiesz ze sie czeka na hodowle bakterii ok tygodnia !! wiec nie martw sie na zapas !!

teraz laptop na kolana i lezenie :D syn bedzie donosil herbatke, maz sniadanie do lozka i bedzie gites :D

przy tych nerwach i zlosciach to ja dzis ten pokrowiec uszyje !!! a przynajmniej jedna czesc !! bo juz po malu widac koniec :)

NO wlasnie wiem ze na posiew bym musiala czekac tydzien ...! Wiec i tak lipa by byla.NO teraz to ja sie wybycze ,choc nie mam calkowitego lezenia :) Tyle dobrze:)

Mea - a co z tym fotelikiem? Dzwonilas do sprzedajacego ? Jak bym odeslala na ich koszt i tyle ! Przeciez 10 zł to nie kosztowalo!

Dobrze ze nerwy cie puszczaja ! A maz pieknie tesciowa pogodnił :)

Serio?? Nie oglądałam jej jeszcze ale dziś muszę naszą Ulkę brzydulkę obejrzeć bo się dzieje:tak:
no masakra-ja oglądam tą niemiecką bo już się naszej Uli doczekać nie mogę-tam to są dopiero jazdy ale i tak brzydula beti bije wszystko na łeb-pierwowzór górą!!!
pamiętam jak w podstawówce z siostrą codziennie o 16:00 na tvn oglądałyśmy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja też tak mam z temperaturą:tak:

Miło wiedzieć, że nie jestem jakimś odmieńcem :-)

z grzybow jem tylko pieczarki !!! ale za to w duzych ilosciach !!
laski co zrobic z kuraka dzis na obiado/kolacje ?? rozmrozilam piersi i bym musiala cos wymodzic a nie wiem co ...

Ja zjem grzyby, pod warunkiem, że nie ma grzybów ;-) Sam smak jest ok, ale grzyby jako takie mnie odrzucają... Dlatego dla mnie z sosów i zup wszyscy wybierają grzyby i wrzucają do swoich talerzy :-) Jaka jest zawsze bitwa na Wigilię kto ma zjeść moje grzyby z zupy! Wszyscy nagle pałają wielką miłością do mnie i mojego talerza :-D. Dziś Marcin będzie w tej uprzywilejowanej sytuacji, że tylko on jeden może dostać moje grzyby z sosu obiadowego, więc już się cieszy :-)

A z kurczaka to może jakąś pseudochińszczyznę? Albo piersi z ananasem... Albo z serem żółtym i szyneczką w panierce... Albo curry... Głodna się zrobiłam :-(

Do góry