reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jak dla mnie dziwne zeby bylo zatrucie bo wyniki mówisz ze sa dobre:eek:ja tez puchlam w pierwszej ciazy ale nic z zatrucia ciazowego nie bylo,byo tylko cisnienie.
Czekamy teraz na poniedzialek:tak:

Ja tez nie moglam sporzywac wogole soli ale przeciez jest to nie mozliwe:cool2:sól powoduje obrzeki wiec dlatego:tak:musisz pic jak najwiecej wody mineralnej:tak:

Wyniki mam dobre ale podstawowe wyniki ,morfologia i mocz ,a teraz zlecil mi typowe badania w kierunku zatrucia ciazowego ...jakis mocznik ,bialko w moczu i inne nawet niewiem bo sie rozczytac nie moge ahahahah !

Co do soli wiem ,mialam to samo z Patrykiem ! Sol nie dosc ze wstrzymuje wode w organizmie to powoduje skoki cisnienia ! Co rowniez kłania sie przy zatrucic itp.
NO i masz racje nie da rady wyeliminowac soli ...ale przynajmniej nie bede nic solic jak narzie - moje chlopaki bede se doprawiac na talerzach :eek:

no masakra-ja oglądam tą niemiecką bo już się naszej Uli doczekać nie mogę-tam to są dopiero jazdy ale i tak brzydula beti bije wszystko na łeb-pierwowzór górą!!!
pamiętam jak w podstawówce z siostrą codziennie o 16:00 na tvn oglądałyśmy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Heh ja na dwójce oglądałam. A jakie jeszcze seriale lubisz?? Ja na nowo wkręcam się w Pierwszą miłośc a M jak miłość:laugh2::laugh2::laugh2: zaczyna schodzić na psy. No za wyjątkiem ciężarnych Małgosi i Marysi- ciężarówki górą:-p

koleżanka opowiadała mi akcję-miał być syn na 100%
pojechała na porodówkę i zaczyna rodzić
w pewnym momencie pielęgniarka krzyczy "o kurde, cipka wyszła":-D
wszystki bóle jej przeszły z tego szoku
no a Ola ma dzisiaj 2 lata:-D
NO ja nie musze daleko szukac ,sytuacja z moim Patrykiem byla identyczna ...Mial byc Wiktoria na 10000 % i najlepsze jest to ze tak zapewnial nie jeden ginekolog ale 5 !!! Ale ciiiii !! 8 lat temu sprzet byl do dupy jeszcze kurde! Teraz chyba sie nie pomyla tak latwo nie ? :laugh2::laugh2::laugh2:

Miło wiedzieć, że nie jestem jakimś odmieńcem :-)

Ja zjem grzyby, pod warunkiem, że nie ma grzybów ;-) Sam smak jest ok, ale grzyby jako takie mnie odrzucają... Dlatego dla mnie z sosów i zup wszyscy wybierają grzyby i wrzucają do swoich talerzy :-) Jaka jest zawsze bitwa na Wigilię kto ma zjeść moje grzyby z zupy! Wszyscy nagle pałają wielką miłością do mnie i mojego talerza :-D. Dziś Marcin będzie w tej uprzywilejowanej sytuacji, że tylko on jeden może dostać moje grzyby z sosu obiadowego, więc już się cieszy :-)

A z kurczaka to może jakąś pseudochińszczyznę? Albo piersi z ananasem... Albo z serem żółtym i szyneczką w panierce... Albo curry... Głodna się zrobiłam :-(

robimy nalot mutantów:-D
atakują klony będą nas miliony:-D:-D:-D:-D

ty sie nie martw tym lazeniem przynajmniej mniejsza glukoza ci wyjdzie :)
Hehe dzieki Mea Ty to wiesz jak humor poprawic:D
Objadlam sie makaronem ale mam ochote na cos takiego mokrego zimnego np sorbet mango ostatnio jadlam ojeju ale bym teraz to wciagnela chyba z litra!!!!!!! albo jakies mrozone truskawki w sumie mam w zamrazarce chyba je wyjme:)
Tez ostatnio mialam chore gardlo no i w sumie cytryna czosnek cebula kefir i gorace picie i mi przeszlo no i te plukanki z sola.

Heh ja na dwójce oglądałam. A jakie jeszcze seriale lubisz?? Ja na nowo wkręcam się w Pierwszą miłośc a M jak miłość:laugh2::laugh2::laugh2: zaczyna schodzić na psy. No za wyjątkiem ciężarnych Małgosi i Marysi- ciężarówki górą:-p

jak kiedyś nałogowo M jak Miłość oglądałam, a teraz to nie wiem co się tam w ogóle dzieje :shocked2:
CSI lubię, wszystkie rodzaje :laugh2:

reklama
Do góry