reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam wszystkie mamy grudnia 2009!!!:-) Sporo nas tu.. To pewnie oznacza, że mój Wojtuś będzie miał problemy z dostaniem się do przedszkola... ;) Jestem w 28 t.c. Przygotowuję się do porodu naturalnego ale mój syn przybrał niedawno pozycję lotosu i - jeżeli się nie rozmyśli - czeka mnie cesarka :( Będzie to pierwsze dziecko, więc pewnie często będę zaglądała na forum w poszukiwaniu porad...

Pozdrawiam wszystkie ciężarne :)
kasia

Witam wszystkie mamy grudnia 2009!!!:-) Sporo nas tu.. To pewnie oznacza, że mój Wojtuś będzie miał problemy z dostaniem się do przedszkola... ;) Jestem w 28 t.c. Przygotowuję się do porodu naturalnego ale mój syn przybrał niedawno pozycję lotosu i - jeżeli się nie rozmyśli - czeka mnie cesarka :( Będzie to pierwsze dziecko, więc pewnie często będę zaglądała na forum w poszukiwaniu porad...

kasia

Witam, Nowa przyszła mamę :)

kasia

my też ciebie pozdrawiamy :tak:

reklama
Witam nowa grudniuweczke;-)jest nas tu juz troszke:-)
My mamy łóżko 160 na 200, ale Mój tak się rozwala, że śpię czasem jak szprotka;P

Tez mam takie samo i spie doslownie na skrawku:tak:maz sie do mnie przytula a z tylu pełno pustego miejsca:-D

no a ja dzis wstalam w troche lepszym nastroju ... wymyslilam jak rozegrac sprawe z fotelikiem /wysla sms z informacja ze wysylam i chce zwrot pieniedzy bez jakis zbednych dyskusji z gosciem/ musze tez podzwonic gdzie jest moja druga paczka z posciela bo juz minal tydzien a ja paczki nie widze ... i jeszcze pare spraw mam na miescie do pozalatwiania ... jakos to wszystko bedzie ...

tym czasem sniadanie jest koniecznoscia !!

Mea nie ma jak to optymistycznie myslec;-)to mi sie podoba:-)

Ja dostałam 2 x z łokcia :/ tez narobiłam rabanu o 2 w nocy :) teraz to przed nim brzunio osłaniam ...

mój wazy ponad 100 :/

Mój ma wage 105 wiec tez niezle sloniatko:-D

Witam,
mam już chwilę dla siebie, młody w przedszkolu, dom ogarnięty, śniadanko zjedzone, pozwoliłam sobie na wizytę u kosmetyczki i pączka a teraz relaksuję się czytając was :-)
Ja ciuszki mam po Stasiu, gdy z nich wyrastał ja prałam w proszku dla niemowląt, prasowałam i chowałam do reklamówek. Tak przeleżały w szafie prawie 3 lata. I teraz moje pytanie: czy powinnam je od nowa prać i prasować czy wystarczy je jakoś odświeżyć? I jak?

Ja narazie nie zamierzam prac:no:zrobie to nie wczesniej jak po połowie pazdziernika:tak:takie po córce ktore byly wyprane i spakowane tez bede prala i prasowala:tak:

art. mówi jasno:

Ustawowa wspólność majątkowa
w tym też długowa

Aby nie odpowiadać za długi
Aby w przyszłości nie odpowiadać za długi męża, wystarczy znieść wspólnotę majątkową. Można to zrobić u notariusza, spisując odpowiednią umowę. Wymagana jest jednak zgoda obojga małżonków.

lub podpisac intercyzę

Tak to niestety jest z tymi kredytami:tak:jesdli juz to trzeba pomyslec o intercyzie.

a Ty myślisz,że z czego utrzymują się skok stefczyka czy prowident?? z ludzkiej głupoty i z kredytów wyłącznie na dowód-idź do pko i powiedź,że chcesz kredyt 50 000 na dowód to Cię śmiechem zabiją

To jest swieta prawda:tak:my jak bralismy kredyt na zakup maszyny to nie bylo mowy o niezabezpeczeniu:no:tylko hipoteka wchodzila w gre:tak:najsmieszniejsze to bylo to jak chcelismy wziasc telewizor na raty,nie chceli jej udzielic:tak:dopiero jakis inny bank to zrobil.

Do góry