Swieta racja !!!!!!!! wlasnie chcialm to napisac !Niestety istnieje cos takiego jak współodpowiedzialność małżenska, jesli małzonkowie sa niezdolni gotówkowo to banki moga obciązyc dzieci :/
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja tam wole jak pranko pachnie dworem a nie sie kisi w zimie na grzejnikach.I tez miedzy innymi dlatego piore a juz napewno nie mam zamiaru czekac az mnie jeszcze wybrzuszy i z takim gigantycznym brzuchem i bolem plecow pracgory prania bo tyle mialam ,a pewnie jeszcze nie wszytko sie naskladalo. Pakuje w worki proznosciowe wiec nie ma mozliwosci zakurzenia ,tak samo jak dziewczyny ktroe piora i pakuja w worki czy reklamowki ,napewno nic im sie nie zakurzy czy pobrudzi!
pranie jak pranie ... co to jest wrzucic do pralki ... ale potem to prasowanie !! mimo ze bardzo lubie prasowac to teraz mi kregoslup juz siada i to jest strasznie meczace ... wiem ... wlasnie pokonalam pieluchy i gore naszego prania ...
Matko jedyna ,wspolczuje odpowiedzialnego tesciaaaaaaaaaa!problem w tym że on ją ciooolał. ;|
brał kredyty na NIC.. wszystko przepindalał po imprezach na których był zamiast siedzieć w pracy..
ona myślała że on zarabia a on se balangował. ot takie małe oszukaństwo..
jedyne co to kupił nowe meble do salonu ale to jakieś 3 lata temu..
i tez ich nie spłacił jeszcze.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jesli ktos myslal ze moja waga urodzeniowa 5600 to duzo to proponuje sobie poczytac !!!
http://wiadomosci.onet.pl/132091,21,0,pokaz.html
http://wiadomosci.onet.pl/132091,21,0,pokaz.html
Ja pierdziele !!! Ale ten gosc nie jest normalny - sorry anka ,ale wezcie sie zawijajcie z tego miejsca - powaznie - on wam takich klopotow narobi ze glowa boliza to ja mam jeszcze lepsze wieści..
mój kochany teściu zawinął bartkowi karte kredytowa której nie aktywowalismy bo nie chcielismy jej mieć..
a w tym miesiacu jak nam przyszedł rachunek za kredyt który bartek wziął kiedyś telewizor na raty..
teść go zawinął mając na rachunku wszystkie dane aktywował sobie karte !!!
a my moglismy sobie czekac w tym miesiacu na ten list z banku .. teściowa znalazła to grzebiac w jego papierach..
no sorry ale Qrwaaaa mać.. przezcież bartek go zabije jak wróci z pracy i mu to powiem.. ;\
Dlatego ja wzielam sie za to poki jesczez bylam na chodzie ! O prasowaniu nie wspomne ! Teraz to byloby zabojstwo dla mojego kregoslupa!pranie jak pranie ... co to jest wrzucic do pralki ... ale potem to prasowanie !! mimo ze bardzo lubie prasowac to teraz mi kregoslup juz siada i to jest strasznie meczace ... wiem ... wlasnie pokonalam pieluchy i gore naszego prania ...
NeSSi
Moderatorka
Dlatego ja wzielam sie za to poki jesczez bylam na chodzie ! O prasowaniu nie wspomne ! Teraz to byloby zabojstwo dla mojego kregoslupa!
No ja własnie robiłam dzisiaj prańsko dziecięcych i pieluch

Chérie
Mama Danielka
reklama
Mea-na zetce od wczoraj się z tego śmieją
Nessi-ja dzisiaj umyłam 3 okna poprałam firanki, poprasowałam i zawiesiłam a na koniec dostałam joby od teściowej czemu jej nie zawołałam tylko sama skakałam po stołach
a teraz akcja dnia-smażę rybę-stoję przy kuchence i raptownie już nie stoję
dobrze,że mam kuchnie 2x2 metry i narożnik blisko kuchenki bo padłabym na kafelki i rozbiła głowę a jeszcze lepiej gdybym padając patelnię za sobą pociągnęła
wystraszyłam się nie na żarty
Wy też macie takie spadki cukru??

Nessi-ja dzisiaj umyłam 3 okna poprałam firanki, poprasowałam i zawiesiłam a na koniec dostałam joby od teściowej czemu jej nie zawołałam tylko sama skakałam po stołach

a teraz akcja dnia-smażę rybę-stoję przy kuchence i raptownie już nie stoję
dobrze,że mam kuchnie 2x2 metry i narożnik blisko kuchenki bo padłabym na kafelki i rozbiła głowę a jeszcze lepiej gdybym padając patelnię za sobą pociągnęła
wystraszyłam się nie na żarty
Wy też macie takie spadki cukru??