reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja tam wole jak pranko pachnie dworem a nie sie kisi w zimie na grzejnikach.I tez miedzy innymi dlatego piore a juz napewno nie mam zamiaru czekac az mnie jeszcze wybrzuszy i z takim gigantycznym brzuchem i bolem plecow prac :szok: gory prania bo tyle mialam ,a pewnie jeszcze nie wszytko sie naskladalo. Pakuje w worki proznosciowe wiec nie ma mozliwosci zakurzenia ,tak samo jak dziewczyny ktroe piora i pakuja w worki czy reklamowki ,napewno nic im sie nie zakurzy czy pobrudzi!

pranie jak pranie ... co to jest wrzucic do pralki ... ale potem to prasowanie !! mimo ze bardzo lubie prasowac to teraz mi kregoslup juz siada i to jest strasznie meczace ... wiem ... wlasnie pokonalam pieluchy i gore naszego prania ...

problem w tym że on ją ciooolał. ;|
brał kredyty na NIC.. wszystko przepindalał po imprezach na których był zamiast siedzieć w pracy..
ona myślała że on zarabia a on se balangował. ot takie małe oszukaństwo..
jedyne co to kupił nowe meble do salonu ale to jakieś 3 lata temu..
i tez ich nie spłacił jeszcze.
Matko jedyna ,wspolczuje odpowiedzialnego tesciaaaaaaaaaa!

ja się przed chwilą nawcinałam parzaków ze smietaną i dżemem :) a teraz idę wstawić konkretne jedzonko cycek z kuraka hehe :)) znaczy pierść , znaczy kotlety :p

za to ja mam jeszcze lepsze wieści..
mój kochany teściu zawinął bartkowi karte kredytowa której nie aktywowalismy bo nie chcielismy jej mieć..
a w tym miesiacu jak nam przyszedł rachunek za kredyt który bartek wziął kiedyś telewizor na raty..
teść go zawinął mając na rachunku wszystkie dane aktywował sobie karte !!!
a my moglismy sobie czekac w tym miesiacu na ten list z banku .. teściowa znalazła to grzebiac w jego papierach..
no sorry ale Qrwaaaa mać.. przezcież bartek go zabije jak wróci z pracy i mu to powiem.. ;\
Ja pierdziele !!! Ale ten gosc nie jest normalny - sorry anka ,ale wezcie sie zawijajcie z tego miejsca - powaznie - on wam takich klopotow narobi ze glowa boli

pranie jak pranie ... co to jest wrzucic do pralki ... ale potem to prasowanie !! mimo ze bardzo lubie prasowac to teraz mi kregoslup juz siada i to jest strasznie meczace ... wiem ... wlasnie pokonalam pieluchy i gore naszego prania ...
Dlatego ja wzielam sie za to poki jesczez bylam na chodzie ! O prasowaniu nie wspomne ! Teraz to byloby zabojstwo dla mojego kregoslupa!

Dlatego ja wzielam sie za to poki jesczez bylam na chodzie ! O prasowaniu nie wspomne ! Teraz to byloby zabojstwo dla mojego kregoslupa!

No ja własnie robiłam dzisiaj prańsko dziecięcych i pieluch :no: teraz suche czeka na prasowanie ......:no: niech czeka bo nie mogę się za to zabrac, żałuję, że nie robiłam tego stopniowo ....

reklama
Mea-na zetce od wczoraj się z tego śmieją:tak:
Nessi-ja dzisiaj umyłam 3 okna poprałam firanki, poprasowałam i zawiesiłam a na koniec dostałam joby od teściowej czemu jej nie zawołałam tylko sama skakałam po stołach:tak:

a teraz akcja dnia-smażę rybę-stoję przy kuchence i raptownie już nie stoję
dobrze,że mam kuchnie 2x2 metry i narożnik blisko kuchenki bo padłabym na kafelki i rozbiła głowę a jeszcze lepiej gdybym padając patelnię za sobą pociągnęła
wystraszyłam się nie na żarty
Wy też macie takie spadki cukru??

Do góry