reklama
A moje kochanie jutro wyjezdzaaaaaaaaaa i bedzie w sobote z samego rana ,jaka szczesliwa jestem
No i bedziemy czekac na nasz poniedzialek ,nie dosc ze 3d to jeszcze rajd po hurtowniach dzieciecych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tez piłam ,tylko nie pamietam z jakiej firmy byl ...ale jablko /mieta mi bardzo smakujeeeeeeee! Wogole ja wynajduje sobie jakies takie inne smakijaki ja wczoraj miała extra jogurt pitny - jabłko/mięta! muszę zrobić większy zapas, bo był pyszny!

G
Georgina
Gość
Ja jabłko mięta to w Tymbarku jedynie toleruję. Lecę sobie zrobić peeling buzi
witam sie wieczorowa pora ja dzis polatałam sobie za drzwiami i -naszczescie wiekszosc mamy wybranych :-)
byłam dzis pierwszy raz u kolezani ktora trzy tygodnie temu rodziła
malutki przecudny tylko taki malutki
ze strach dotknac poprostu dawno takiego szkraba nie widziałam 
karmienie piersia musiała zakonczyc bo mały nie dawał rady z chwytaniem i przez 40 minut tylko płakał nakładek tez próbowała i nic...buuu
rany poporodowe juz w miare wygojone
klogramy takie jak przed ciaza choc ona niewiele przytyła 11 kg
tylko cigle mu sie ulewa nawet 2 godziny po karmieniu a zaraz po ulaniu ma czkawke
teraz jeszcze bardziej utwierdziłam sie w robieniu lewatywy przed porodem bo jej nie zrobili bo sama sie zaczeła oczyszczac była 3 razy w kibelku zanim wskoczyła na fotel to i tak przy partych poleciał a partych miała 20 minut
lewatywa jest jednak bardziej dogłebna:-) no i pomaga w rozwarciu
poczytam was troche i chyba spadam do wyra bo brzuchol twardy
byłam dzis pierwszy raz u kolezani ktora trzy tygodnie temu rodziła
malutki przecudny tylko taki malutki

karmienie piersia musiała zakonczyc bo mały nie dawał rady z chwytaniem i przez 40 minut tylko płakał nakładek tez próbowała i nic...buuu
rany poporodowe juz w miare wygojone

tylko cigle mu sie ulewa nawet 2 godziny po karmieniu a zaraz po ulaniu ma czkawke

teraz jeszcze bardziej utwierdziłam sie w robieniu lewatywy przed porodem bo jej nie zrobili bo sama sie zaczeła oczyszczac była 3 razy w kibelku zanim wskoczyła na fotel to i tak przy partych poleciał a partych miała 20 minut
lewatywa jest jednak bardziej dogłebna:-) no i pomaga w rozwarciu
poczytam was troche i chyba spadam do wyra bo brzuchol twardy

no ja robilam 75g glc i mialam normalnie:nie wiem gdzie to slyszalam ze niby po 2h jest wyzszy wynik przy 75g glukozy ...
na czczo -64
po godzinie - 111
po dwoch - 75
Joanna ale maluski krasnoludek, ojejku
a ja sie smialam jak lezalam w matce polce jak tam byly sklepy na dole ze byla kartka na sklepie z ciuszkami dla dzieci, ubranka dla wczesniaków od 1 kg
Georgina ten biofer jest bez recepty raczej skoro go nawet w internetowej aptece mozna zamowic
G
Georgina
Gość
Mnie to w ogóle syfki drażnią i strasznie mi humor psująa ja nie mogę robić peelingu twarzy, bo mam tak wrażliwą skórę w ciąży, że masakra!
z twarzy mi już krostki poschodziły, tylko kurde na szyi siedzą i mnie to strasznie drażni!

reklama