reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A moje kochanie jutro wyjezdzaaaaaaaaaa i bedzie w sobote z samego rana ,jaka szczesliwa jestem :) No i bedziemy czekac na nasz poniedzialek ,nie dosc ze 3d to jeszcze rajd po hurtowniach dzieciecych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaki ja wczoraj miała extra jogurt pitny - jabłko/mięta! muszę zrobić większy zapas, bo był pyszny!
Tez piłam ,tylko nie pamietam z jakiej firmy byl ...ale jablko /mieta mi bardzo smakujeeeeeeee! Wogole ja wynajduje sobie jakies takie inne smaki :tak: A juz szczesliwa jestem jak mezus zawsze cos przywiezie innego ....jogurty to ja bym mogla na okraglo w tej ciazy pic !!!!

a ja nie mogę robić peelingu twarzy, bo mam tak wrażliwą skórę w ciąży, że masakra!
z twarzy mi już krostki poschodziły, tylko kurde na szyi siedzą i mnie to strasznie drażni!

witam sie wieczorowa pora ja dzis polatałam sobie za drzwiami i -naszczescie wiekszosc mamy wybranych :-)
byłam dzis pierwszy raz u kolezani ktora trzy tygodnie temu rodziła
malutki przecudny tylko taki malutki:szok: ze strach dotknac poprostu dawno takiego szkraba nie widziałam :eek:
karmienie piersia musiała zakonczyc bo mały nie dawał rady z chwytaniem i przez 40 minut tylko płakał nakładek tez próbowała i nic...buuu
rany poporodowe juz w miare wygojone:tak: klogramy takie jak przed ciaza choc ona niewiele przytyła 11 kg
tylko cigle mu sie ulewa nawet 2 godziny po karmieniu a zaraz po ulaniu ma czkawke:eek:
teraz jeszcze bardziej utwierdziłam sie w robieniu lewatywy przed porodem bo jej nie zrobili bo sama sie zaczeła oczyszczac była 3 razy w kibelku zanim wskoczyła na fotel to i tak przy partych poleciał a partych miała 20 minut
lewatywa jest jednak bardziej dogłebna:-) no i pomaga w rozwarciu
poczytam was troche i chyba spadam do wyra bo brzuchol twardy:sorry:

nie wiem gdzie to slyszalam ze niby po 2h jest wyzszy wynik przy 75g glukozy ...
no ja robilam 75g glc i mialam normalnie:
na czczo -64
po godzinie - 111
po dwoch - 75

Joanna ale maluski krasnoludek, ojejku :), a brzuszek faktycznie nie za duzy mialas :)
a ja sie smialam jak lezalam w matce polce jak tam byly sklepy na dole ze byla kartka na sklepie z ciuszkami dla dzieci, ubranka dla wczesniaków od 1 kg

Georgina ten biofer jest bez recepty raczej skoro go nawet w internetowej aptece mozna zamowic

reklama
ile ten biofer ma tego żelaza? ascofer nie jest lepszy czasem? tak tylko pytam, bo mi się momentalnie wyniki po nim poprawiły a miałam konkretną anemię...

Do góry