reklama
hmm ciekawe, jak pani w aptece mi to sprawdzała to troche inaczej to wygladało![]()
Ascofer - ESPEFA - dbamy o Twoje zdrowie, oferujemy tanie leki: ciąża, anemia, kaszel, serce, zaburzenia pamięci, wapń, żelazo, syrop na kaszel to o ascoferze, a w indeksie lekow patrzylam biofer ... ale tego juz nie moge skopiowac ale bylo 0,009 g zelaza hmmm
Ascofer - ESPEFA - dbamy o Twoje zdrowie, oferujemy tanie leki: ciąża, anemia, kaszel, serce, zaburzenia pamięci, wapń, żelazo, syrop na kaszel to o ascoferze, a w indeksie lekow patrzylam biofer ... ale tego juz nie moge skopiowac ale bylo 0,009 g zelaza hmmm
tez sobie przeczytałam i teraz widze o co chodzi wogóle to jest w innej postaci

a ta kobieta z apteki nie wie co mówi szkoda ze wczesniej ulotki nie przeczytałam

G
Georgina
Gość
Ja to mam pecha. W zeszłym tyg 2 paznokcie mi się ułamały przy samej skórze a dziś kolejny jeden poszedł. Gdzieś mi się zadrą, ja zahaczę potem i mam po pazurku. A ostatnio tak je chwaliłam;/
no dokaldnie to inna sól i trzeba patrzec ile jest samego zelaza a nie calej soli, a babce w aptece moze bylo wsio rybkatez sobie przeczytałam i teraz widze o co chodzi wogóle to jest w innej postaci
a ta kobieta z apteki nie wie co mówi szkoda ze wczesniej ulotki nie przeczytałam![]()
to dobzie ze plucka czyste, tylko gardziołko teraz kurowacmama mnie posłuchała, oskrzela i płuca czyste, gardło zaczerwienione, ale to nie angina, także przeżyję![]()
reklama
no dokaldnie to inna sól i trzeba patrzec ile jest samego zelaza a nie calej soli, a babce w aptece moze bylo wsio rybka![]()
napewno jej podziekuje przy najblzszej okazji
nie ma co kobieta bardzo jest w temacie:-( i jak tu komus ufac
i az sie cisnie na usta
'przed zastosowaniem skonsultuj sie z lekarzem badz FARMACEUTA'