reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hejka,

Wizytę u internisty zaliczyłam dwa tygodnie temu z bardzo podobnymi objawami - dała mi: Isla mint - 3 dziennie po jednej tabletce (to do ssania) i Sinupret 2 dziennie po 2 talbetki (druga porcja o 15) do tego inhalacje z olejku aloesowego (3 krople na kubek wrzątku) 3 razy dziennie.

Ale najlepiej by było gdybyś poszła jak najszybciej do lekarza niech zobaczy opuka i da leki które uważa że będą najlepsze dla ciebie

reklama
Witam Stycznioweczki:)
Ojjjj duzo czasu tu nie zagladalam wiec nawet nie probuje nadrobic zaleglosci bo to chyba nie mozliwe... Mam tylko nadzieje ze u Was i u brzucholkow wszystko wporzadku:tak:
A ja mialam dzis moje upragnione usg (2,5 miesiaca czekania;/). Ale oplacalo sie czekac... Wyniki badan idealne, maluch zdrowy, prawidlowo sie rozwija. No i wreszcie sprawdzily sie moje przeczycia ze bedzie SYNEK:-)

Gratuluję synusia:tak:;-)

hej

Dziewczny, poradzcie...
Rozłozyło mnie to tego wszystkiego:-:)-:)-(
Gardło, nochal zawalone... i okropny ból ucha:-:)-:)-(
Dzis do lekarza nie mam jak isc, fizycznie nie mam takiej mozliwosci, a ja tego nie wytrzymam...
co ja moge wziac, zebym to jakos wytrzymała?!:-:)-:)-(
Asiowo wracaj szybciutko do zdrowia;-) Przede wszystkim odpoczywaj i próbuj domowych sposobów.;-)Pozdrawiam

Witam Was porannie;-) Dziś niestety do pracy;/ a tak mi sie nie chce... Lenia mam, głowa mnie cos boli. Spałabym ile sie da;-) Pozdrawiam Was i życze miłego Dnia

Ostatnia edycja:
...a jutro,jeśli mogę,wypłaczę się na swojego chłopa bo dzisiaj jeszcze nie śpi i może w każdej chwili wejść do pokoju a ja nie chcę zamykać na biegu strony,tracić przez to całego zapisu i jeszcze się tłumaczyć co to było...w każdym razie wczoraj byłam zdecydowana się wyprowadzić z synkiem ,tylko że....nie mam dokąd... :(

Pamiętaj że w razie czego tu jesteśmy!!

wczoraj m wyżaliłam rycząc jak bóbr to chciał mi zwolnienie od dzisiaj załatwieć:tak: zrobił sam z siebie kolację i nawet zmontował łóżeczko:-Di odebrał jej od kuriera na co wczesniej nie miał czasu...
ach... do zobaczenia później...
hehe teraz w łóżeczku śpi miś:-D

zazdroszczę łóżeczka!!!! :-)u nas miś śpi w wozku :-D:-D
i super że małż taki uczynny się zrobił :-)

duuużo zdróka babeczki!! ja zjadam śniadanko i lecę prasować, a potem być może na grzyby pójdę :-D:-D

Witam porannie , ja juz pije kawke Nicol oglada swoje bajki , wiec moge spokojnie sie obudzic.
Anetrix wygadanie duzo daje , ja sama sie o tym przekonalam najgozej jest dusic w sobie a nikt tak Ciebie nie zrozumie jak dziewczyny z bb.
Zycze wszystkim milego dnia ja na 14 z mloda do dentysty, ale pewno jeszcze do was przedtem zajze.

dormark - a jak u was po wczorajszym bukiecie róż? udało się pogadać? no i cieszę się bo "brzmisz" trochę bardzo optymistycznie niż wczoraj :tak::-)

Ivi tak nawet bardzo dlugo rozmawialismy obiecal troche bardziej okazywac swoje uczucia , i nie wyzywac sie na nas , jak ma zly chumor zobaczymy na jak dlugo zrozumial bo on czesto rozumie , lae po paru tygodniach zapomina co zrozumial i sytuacja sie powatarzy .Chociaz teraz mam nadzieje , ze wzial sobie moja gadke do serce i chyba do niego doszlo , ze juz niedlugo bedziemy w 4 i na nikogo nie mozemy liczyc tylko na siebie , wiec jesli on zawali zostane ze waszystkim sama i naprawde sie przejal.

cześć babki,
a mi się wczoraj humores zepsuł jak zobaczyłam wyniki glukoza 50 po godzinie 168 :szok::no:

hemoglobina 12,0 :no:

i już nie wiem co ja robię źle, półtora tygodnia temu hemoglobinę miałam 13,3 w szpitalu jak mi robili, a tu tak strasznie mi spadła i najgorsze jest to, że nie mogę się uspokoić i się denwreuję i myślę o tym cały czas:-( na 11 mam ginka więc mam nadzieję, że usłyszę jakieś dobre wieści i sama siebie przestanę nakręcać :sorry:

i jeszcze wczoraj puściłam pawika 3 dopiero, ale w 6 miesiącu?
nie podoba mi się mój organizm, nie poznaję go :-(

cześć babki,
a mi się wczoraj humores zepsuł jak zobaczyłam wyniki glukoza 50 po godzinie 168 :szok::no:

i już nie wiem co ja robię źle, półtora tygodnia temu hemoglobinę miałam 13,3 w szpitalu jak mi robili, a tu tak strasznie mi spadła i najgorsze jest to, że nie mogę się uspokoić i się denwreuję i myślę o tym cały czas:-( na 11 mam ginka więc mam nadzieję, że usłyszę jakieś dobre wieści i sama siebie przestanę nakręcać :sorry:

Wiesz pawiki moglas puscic z nerwow niekiedy organizm tak reaguje , wiec wypij cherbatke z melisa i glowa do gory do 11 juz niedaleko.:-)

Witam!
Nie zaglądałam, bo nie miałam neta, nawet nie chcę wiedzieć ile stron mam do tyłu:tak::tak::tak: Pozdrawiam ciężaróweczki i spadam do pracy. Piękna dziś pogoda, słoneczko świeci, chce się żyć, i Tomuś wstał zdrowy, choć wymiotował wczoraj i miałam wizję wirusówki żołądkowej bo u nas szaleje, a my za tydzień mamy iść do szpitala na zabieg w znieczuleniu ogólnym, na któy czekamy od kwietnia. I miałam wizję kolejnego terminu.....:szok::szok::szok:

reklama
cześć babki,

I tak hemoglobine masz jeszcze wporządku ja mam 9,6 i tu juz jest problem:-(

Do góry