inez77
mamusia Igorka i Stasia
laparada śliczne zdjęcia
a wszystko zależy czy główka jest już wstawiona w kanale rodnym...jak nie to widać buziaczka ładnie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczny masz brzusio... i nie jest wcale taki małyach tyle mnie nie bylo a nasze dzidzie juz tak urosly. zamieszczam moj brzuszek w 30 tyg ciazy.
Ka...M masz na prawde malutki brzusio a myslalam ze moj to malenstwo. ;-)
ostatnio jak byłam w przychodni to taka starsza pani mi powiedziała że jak ma być dziewczynka to dzidzia się chowa między biodrami i wogóle brzuszka nie widać, a tak jak mój jest do przodu to chłopak. Więc może u ciebie się to sprawdzaśliczny masz brzusio... i nie jest wcale taki mały;-)
Ty należysz do szczupłych osób i dlatego Ci się tak zdaje...
a ja wiem że mój nie jest za duży
no ale nic nie poradzę że dzidzia wbiła się gdzieś w środek i się po prostu chowa![]()
ach tyle mnie nie bylo a nasze dzidzie juz tak urosly. zamieszczam moj brzuszek w 30 tyg ciazy.
ostatnio jak byłam w przychodni to taka starsza pani mi powiedziała że jak ma być dziewczynka to dzidzia się chowa między biodrami i wogóle brzuszka nie widać, a tak jak mój jest do przodu to chłopak. Więc może u ciebie się to sprawdza)
ach tyle mnie nie bylo a nasze dzidzie juz tak urosly. zamieszczam moj brzuszek w 30 tyg ciazy.
ostatnio jak byłam w przychodni to taka starsza pani mi powiedziała że jak ma być dziewczynka to dzidzia się chowa między biodrami i wogóle brzuszka nie widać, a tak jak mój jest do przodu to chłopak. Więc może u ciebie się to sprawdza)