reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Cześć dziewczyny, super te wasze brzuszki! Jedne duże, drugie małe, fajnie się tak ogląda te wszystkie dzidziusiowe domki ;-) Jak mi się uda zmobilizować to też wstawię swój brzuchol, chociaż ja to wyglądam jakbym miała zaraz rodzić...:-D
Co do brzucha a płci to u mnie niektórzy niedoinformowani obstawiają chłopaka, bo brzuch "mam jak piłka" jak to mówią :cool2:
Dobra, gonią mnie już z powrotem do łóżka więc spadam... Do następnego razu ;-)
no to ja czekam na focię.... :tak: bo chce się przekonać że na dziewczynkę też się piłeczka robi :-D:-D

reklama
To i ja sie pochwale swoim brzusiem:-D tylko wlasnie odkrylam ze zaczynaja mi sie pojawiac rozstepy!!!:wściekła/y: no ale trudno:sorry: to w porownaniu z poczatkiem:tak:
6 tydzien chyba to byl i porownanie z teraz 34 tydzien:szok:

Załączniki

• Image0232.jpg
    Image0232.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 41
  • Image0527.jpg
    Image0527.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 57
weri ale śliczny brzusio no i jaka różnica :)
co do rozstępów to mi też się zaczęły robić na potegę około 2 tygodnie temu i od razu takie czerwono-sine...

reklama
cykl pod tytulem "SLONINKA W GORACH i piknik pod wodospadem" oraz dlaczego w lustrze jestem szczuplejsza niz na zdjeciach??? w nawiazaniu do rozmowy w watku o wadze w ciazy:-D

Ostatnia edycja:
Do góry