reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Cleo
Nawet się nie przejmuj takim durnym gadaniem.. :sorry:
Mnie dzisiaj pan w taksówce rozbawił (wracałam od lekarza i z zakupami);
"Jak to? Ty w ciaży? ... który miesiąc:shocked2:? Niemożliwe! Taka szczuplutka i prawie brzuszka nie widać!?!:shocked2:"
hahahhahahahahah :-D:-D:-D
Ale mnie koleś rozbawił... Mówię że nie musi mi tu głupot opowiadać... a on na to ze on nie żartuje...
No ale biorac pod uwagę że wiele Irlandek wagę wyjściową ma taką jak ja końcową to tak... "szczuplutka jestem"... :-D:-D:-D

tez uwazam ze powinnas zmienic gina:wściekła/y::wściekła/y: a jesli tak bardzo nie chcesz robic tego przed porodem to idz na jakas konsultacje do innego gina nich zrobi porzadne usg bo przeciez zamartwisz sie tu nam:-:)wściekła/y::wściekła/y:

Kasiu daj zdjecie brzusia to ocenimy go:tak::tak::tak:

dziewczyny przymusze mojego to zdjecie wstawie :) a jak nie to dzisiaj sama poklikam...
co do ginki to dobra specjalistka, trzy specjalnosci, powazana w srodowisku itp.. wiec mialam do neij zaufanie no i "znamy sie z 10lat" wiec myslalam ze bedzie ok...
poszukam tel. do innej pani gin - zobaczymy moze by mnie jakos wcisnela w kalendarz... gorzej bedzie przekonac mojego abysmy podskoczyli do niej :(

Cleo
Nawet się nie przejmuj takim durnym gadaniem.. :sorry:
Mnie dzisiaj pan w taksówce rozbawił (wracałam od lekarza i z zakupami);
"Jak to? Ty w ciaży? ... który miesiąc:shocked2:? Niemożliwe! Taka szczuplutka i prawie brzuszka nie widać!?!:shocked2:"
hahahhahahahahah :-D:-D:-D
Ale mnie koleś rozbawił... Mówię że nie musi mi tu głupot opowiadać... a on na to ze on nie żartuje...
No ale biorac pod uwagę że wiele Irlandek wagę wyjściową ma taką jak ja końcową to tak... "szczuplutka jestem"... :-D:-D:-D

No a jakbyśmy były grube naprawdę powiedzmy 100 kg to też gadania co niemiara by było, że pewnie tylko żre, że pewnie cukrzyca i dziecko się urodzi grube, że to że tamto...nikt nie zapyta czy wszystko w porządklu tylko sie sugeruje wielkością brzucha, jakby to miała być jakaś wyrocznia.

Nie przejełam się zbytnio bo wiem że mam śliczny brzuszek a w nim mój Skarb :-)który właśnie się rozpycha.

dziewczyny przymusze mojego to zdjecie wstawie :) a jak nie to dzisiaj sama poklikam...
co do ginki to dobra specjalistka, trzy specjalnosci, powazana w srodowisku itp.. wiec mialam do neij zaufanie no i "znamy sie z 10lat" wiec myslalam ze bedzie ok...
poszukam tel. do innej pani gin - zobaczymy moze by mnie jakos wcisnela w kalendarz... gorzej bedzie przekonac mojego abysmy podskoczyli do niej :(

Tu mozesz poszukać (i wystawiać) opini na temat lekarzy....
Portal Medyczny - twojlekarz.pl - Baza lekarzy

ja i Kubuś - z jakimś fochem:-p

Załączniki

• Zdjęcie077.jpg
    Zdjęcie077.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 72
he he jaki sfochany Kubuś, a raczej mamusia :) a i tak ślicznie :)

A to my w 34 tc

Załączniki

• DSC05960.jpg
    DSC05960.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC05951.jpg
    DSC05951.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 71
Gawit, a Twój jaki kształtniutki:tak::-)
Wiecie, ja tak ostatnio się zastanawiałam i ja sobie Was wszystkich bez brzuchów nie wyobrażam:sorry::-)...
Z resztą mój małżon mi ostatnio mówi, ze on ma wrazenie, ze ja zwsze byłam w ciąży, że innej już mnie nie pamięta:eek::eek::eek::cool:

reklama
Do góry