reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też nie lubię zmieniać telefonów, przyzwyczajam się i potem już innego nie chcę. Teraz miałam se c702i a teraz tak patrzę na se c902i ale nie jestem przekonana

Ja zawsze mialam nokie i sie przyzwyczailam teraz polasilam sie na samsunga i lipa, tylko dlatego ze ma aparta dobry go trzymam :p

teraz Oliwka dobrała sie do dyni i zajada i każe sobie obierać,już mam dosyć jej skubania a ta ciągle mnie męczyz tym obieraniem.Wasze dzieciaki tez tak lubia dynie???

Kup dziecu luskana dynie, bedzie latwiej :)

Ja miałam dwa alcately, sony ericsona i teraz mam dwie nokie n73 i e63 i jestem z n73 zadowolona, tylko trochę bateria mi już pada :no: ale to to nokia i se i najlepsze jakie miałam :tak: zastanawiam się nad sprzedażą n73 bo na dwa telefony to trochę ciężko lecieć :-D tutaj orange a tutaj heyah :tak:

bedziesz ja wystawiac na allegro?? bo ja mam zamiar kupic drugi tel

ja zupkę dla Oliwki mam już ugotowaną,burakowa dziś :tak::tak::tak::tak:

u nas sąsiadka wreszcie zaczęła sprzedawać jabłka.słuchajcie taniutko :tak::tak::tak:1kg-1zł :tak::tak::tak::tak:
w zeszłym roku tez od niej kupowalismy.mówiła ze w tym roku ma mnóstwo jabłek i że na pewno do lutego będzie miała.sprzedaje u siebie w domku w garazu,4 domki ode mnie.cieszę się bo przez całą zime będziemy mieć taniutkie jabłka i sa bardzo ładne.dziś kupiłam 6kg :-D:-D:-D:-D ale zaszalałam :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D jutro będę gotować Oliwce w słoikach kompoty na zimę.:-):-):-):-)

jak ja nienawidze robic przetworw <blee>

madziula a co ty myślisz że ja mało diet partych na prince polo mam za sobą:sorry::sorry::-D:-D:-D
agnes jestem w szoku jabłka po złotówce u nas też niby urodzaj na jabłka a jak stały w warzywniaku po 2.80 tak stoją:szok:
ewelinka a jakie to trzeba mieć kwalifikacje d roznoszenia ulotek:szok:??? mój adam mógł je nawet latem roznosić a to przecież 10 latek i u nas płacą 7 groszy za ulotkę ale sąsiada syn mówił że on nosił przez lipiec i 700 złoty zarobił tyle co dla takiego chłopaka to myślę że sporo ale nie wiem ile czasu na to poświęcał:no:
agnes twoja oliwka lubi kompoty bo często jej gotujesz a mje dzieciaki nie bardzo ewentualnie wiśniowe ale soki uwielbiają:tak:

dietka oparta na prince polo, dobrze ze tego nie lubie, a za ulotki to niezle zarobil

Nie nie bylo o kwalifikacjach.Kwestionariusz sie wypelnialo 4 krotki pytania:ile chcesz zarabiac,jak dlugo chcem pracowac w tej fiirmie,i czy jestem dyspozycyjna od czw-soboty.:szok:

ale mieli pytania,

A ja dzisiaj jakas zaziebiona sie obudzialm, glowa boli, nos i gardlo. Normalnie mozna pasc trupem.

reklama
Jestem i ja :tak:

Wróciliśmy od okulisty, następna wizyta dopiero jak skończy rok :tak: Hurrraaaa :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Dowikla, ubranka są dobre na teraz albo ciutek przy duże :tak: więc super :tak:

Moje Helena jeszcze nie spi, ale sie słania więc chyba sie z nią położę :-p
gratulacje dla Aniki:-)

ja zupkę dla Oliwki mam już ugotowaną,burakowa dziś :tak::tak::tak::tak:

u nas sąsiadka wreszcie zaczęła sprzedawać jabłka.słuchajcie taniutko :tak::tak::tak:1kg-1zł :tak::tak::tak::tak:
w zeszłym roku tez od niej kupowalismy.mówiła ze w tym roku ma mnóstwo jabłek i że na pewno do lutego będzie miała.sprzedaje u siebie w domku w garazu,4 domki ode mnie.cieszę się bo przez całą zime będziemy mieć taniutkie jabłka i sa bardzo ładne.dziś kupiłam 6kg :-D:-D:-D:-D ale zaszalałam :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D jutro będę gotować Oliwce w słoikach kompoty na zimę.:-):-):-):-)
Ja z jabłek kompotów nie gotuję,ale co drugi dzień muszę dusić,bo Klaudia może je jeść zamiast śniadania,obiadu i kolacji.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

malinka tak Oliwka uwielbia kompoty,soki też lubi i pije ale jak bys jej nalała w dwuch szklankach sok i kompot to soku wypije o wiele wiele mniej.

lubi to jej gotuje,zdrowe są.na zimę będzie jak znalazł .

ale u nas też są drogie jabłka w warzywniakach od 2.60-5,00 :tak::tak::tak::tak:
dlatego kupuje teraz u sąsiadki jak ma tak tanio,ma podobno duzo sadów no i zarabia na tym.do niej to autami ludzie podjedżaja i kupują,nie ma co się dziwić:tak::tak::tak:
U mnie w Marcpolu jabłka od dłuższego czasu są po 1.89 zł
Do wyboru :
delikates,ligol,cortland,antonówka,lobo.
Kupuję ligole ,bo po 15 minutach duszenia są gotowe do jedzenia.:szok::szok::-D:-D
Po prostu się rozpadają na dżem w tak krótkim czasie.:-):-)

As ale ma klaudia faze na jabłka mja julka tak miała z nektarynkami ale po 2 tygodnich ją tak wysypało że się skończyła miłość do nich:-Dale jabłka też 2 dziennie zjada:tak:oni muszą do szkoły mieć codziennie kanapkę sok i owoc nie wolno przynosić im słodyczy chipsów i napojów gazowanych co moim zdaniem jest świetne:tak:
sylwiob t i ciebie ten okrutny wirus dopada oj kuruj się kochana:tak:
ja mam zapas dżemów malinowych i wiśniowych mama piotra nam zrobiła i chyba z 20 słoiczków ale takich małych gerberków po deserkach tartych jabłek dla antoszki bo sąsiad dawał nam jabłka hurtowo ale się szybko psuły:tak:a i 6 słoiczków brzoskwiń bo dostałam od babci ale też do szybkiej konsumpcji:tak:o to całe moje zapasy zimowe:-D

ewelinkaaa7 no po prostu ubaw po pachy -nie zakwalifikowałaś sie :-Dpowaliło ich na łby,może ich zdaniem miałaś za wysokie wymagania ,no nie mam pojęcia:eek:a faktycznie dwa grosze za ulotke to żenada ,może i lepiej ,ze cie nie więli:tak:

Ja nie robie przetworów,bo ogórki czy paprykę kupię sobie w biedronce,a nie cierpię stać godzinami przy garnkach:no:ale kompocik z owoców świerzych to pycha mniam mniam,dostałam od znajomej słoik dżemu malinowego własnej roboty:tak:ale jeszcze go nie tknęłam ,niech poczeka,podobno na przeziebienie są swietne

sylwiob dynia łuskana jest niedobra :no::no::no: raz kupiłam torebkę to sama gorycz była.wolę normalną:tak::tak::tak:
żle trafiłaś ,spróbuj jeszcze raz ,my kupujemy jak nam sie zachce i jest ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi jabłka wychodzą bokiem :-p dostałam tonę jabłek ze wsi :tak: Całe szczęście dziewczynki lubią jabłka więc ma kto wcinać :tak:

Madziula, zazdroszczą ci tego masażu, tym bardziej, że jakaś obolała jestem :no:

A propos kompotów, to Helenka lubi :tak: Ale nie na co dzień, chyba jej się przejadły :-p

Dostałam, pocztą paczkę od Hippa :tak: W środku jakiś słoiczek i kilka innych próbek i książeczkę z kuponami rabatowymi do Rossmann - pierwszy raz w życiu jakaś promocja która mi pasuje :-D

A mi jabłka wychodzą bokiem :-p dostałam tonę jabłek ze wsi :tak: Całe szczęście dziewczynki lubią jabłka więc ma kto wcinać :tak:

Madziula, zazdroszczą ci tego masażu, tym bardziej, że jakaś obolała jestem :no:

A propos kompotów, to Helenka lubi :tak: Ale nie na co dzień, chyba jej się przejadły :-p

Dostałam, pocztą paczkę od Hippa :tak: W środku jakiś słoiczek i kilka innych próbek i książeczkę z kuponami rabatowymi do Rossmann - pierwszy raz w życiu jakaś promocja która mi pasuje :-D
ja też z tej promocji sweg czasu kzystałam:tak::tak::tak::tak:

Ksawier ma w grudniu 6 lat ,a ma wszyściuteńkie mleczaki jeszcze ,w poniedziałek jadę z nimi do dentysty,wiec sie zapytam co tam z jego zębami,czy buja sie coś:-DKlaudii w 0 właśnie zczęły wypadać ,fajny to był czas kiedy wierzyła we wrózkę zębuszkę i przezywała znaleziony pod poduszką za zeeba pieniązek

reklama
Ja zawsze oddawałam, albo wyrzucałam takie kupony bo nie było mi po drodze, albo były to rzeczy do których nie miałam, przekonania, a tu proszę jaka niespodzianka :-D

Ksawier ma w grudniu 6 lat ,a ma wszyściuteńkie mleczaki jeszcze ,w poniedziałek jadę z nimi do dentysty,wiec sie zapytam co tam z jego zębami,czy buja sie coś:-DKlaudii w 0 właśnie zczęły wypadać ,fajny to był czas kiedy wierzyła we wrózkę zębuszkę i przezywała znaleziony pod poduszką za zeeba pieniązek

Ja słyszałam o dorosłych co maja jeszcze mleczaki :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry