reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey mamusie

My od rana z Pysią bawimy się.
M. właśnie szykuje się na rozmowę w sprawie pracy.
Później jakiś spacerek zaliczymy bo u Nas słoneczko.

Miłego Dnia:-)

Z uściskami dla Nataalki:

Wrzuta.pl - zakopower - udomowieni
Bozeeee jakie to piekneee, znow placze :-D:-D Moj ma ze mnie polew, wczoraj o 3 rano musial mi robic zapiekanki:-):-) Uwielbiam byc w ciazy:-D:-D

Witam sobotnio

Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych solenizantów:10-miesiącznych ksiezniczek Oliwki i Hani oraz naszych 9-miesięcznych maluszków Bianeczki i Szymonka, bądźcie zdrowe i szczęsliwe dzieciaczki

U nas dzisiaj całkiem fajna pogoda, zaraz wiozę chłopaków na basen, a sama w tym czasie pójdę na spacerek z księzniczką.
:tak:
Marzycielko, nie podpuszczaj Natalki, bo co ma bidula płakać
Przylanczamy sie do zyczonek, wszystkiego naj nasze duze bobaski:tak:

Cześć :-)

Oj, to mój Olek bije chyba wszelkie rekordy-ma 78 cm, czyli urósł 10 cm w 3,5 miesiąca. Skoczył aż na 90 centyl :tak: A to chyba po tatusiu, który ma 181 cm, bo ja tylko 160 ;-)

Wszystkiego naj naj kochane szkraby!!!

A u mnie dzisiaj jest mamusia, więc mam trochę wolnego-zabrała wnusia na spacer. Ja oczywiście znowu coś złapałam, bo gardło mnie boli, że hej. No ale to juz normalka, przyzwyczaiłam się....
Bidulo;-);-) Duzo zdrowka!!

A my od rana z mezowym na zakupkach rozgladalismy sie juz za podwojnymi wozkami, masakra, ale chyba najpredzej zdecyduje sie na ten mozna zrobic i podwojny i pojedynczy:Baby Equipment Complete
a malemu kupilismy narazie taka parasolke

Marzycielka trzymamy kciuki za mezowego!!! Napewno wszystko bedzie dobrze :))

Załączniki

• 8609704616588464.jpg
    8609704616588464.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
i my podpisujemy sie pod te śliczne życzonka:tak::tak::tak:

Witajcie my juz po zakupach rajstopkowo-skarpetkowych dla Julci, obejrzeliśmy też spacerówke którą kupimy na allegro teraz niunia spi a ja Was nadrbiam, dzisiaj obiad z glowy bo jedziemy do tesciowej:-D:-D:-D:-D

Jula ma mega katar, w poniedzialek ide znowu do lekarza, bo nie podoba mi sie jej kaszelek:-:)-:)-:)-(

u nas tyle wracam do czytania

Cześć :-)

Oj, to mój Olek bije chyba wszelkie rekordy-ma 78 cm, czyli urósł 10 cm w 3,5 miesiąca. Skoczył aż na 90 centyl :tak: A to chyba po tatusiu, który ma 181 cm, bo ja tylko 160 ;-)

Wszystkiego naj naj kochane szkraby!!!

A u mnie dzisiaj jest mamusia, więc mam trochę wolnego-zabrała wnusia na spacer. Ja oczywiście znowu coś złapałam, bo gardło mnie boli, że hej. No ale to juz normalka, przyzwyczaiłam się....
dziękujemy kochane za życzonka i innym solenizantom również życzymy 100 lat i zdróweczka -to najważniejsze:tak:

Bozeeee jakie to piekneee, znow placze :-D:-D Moj ma ze mnie polew, wczoraj o 3 rano musial mi robic zapiekanki:-):-) Uwielbiam byc w ciazy:-D:-D

Przylanczamy sie do zyczonek, wszystkiego naj nasze duze bobaski:tak:

Bidulo;-);-) Duzo zdrowka!!

A my od rana z mezowym na zakupkach rozgladalismy sie juz za podwojnymi wozkami, masakra, ale chyba najpredzej zdecyduje sie na ten mozna zrobic i podwojny i pojedynczy:Baby Equipment Complete

Marzycielka trzymamy kciuki za mezowego!!! Napewno wszystko bedzie dobrze :))

fajny ten wozeczek ale taki troche niespotykany:-D 2 w jednym :-D ale kolorek limonki super:-D

marzycielko odpisalam ci na zakupach:zawstydzona/y:

:zawstydzona/y:
dziękujemy kochane za życzonka i innym solenizantom również życzymy 100 lat i zdróweczka -to najważniejsze:tak:

wybacz Kankiya:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale nie zauwrzylam ze dzis twoja Bianeczka konczy 9 miesiecy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :-(moze to ze jak wejde na bb to ostatnia strone czytam niedobra ja:shocked2:

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ ,NAJ DLA BIANECZKI
a najwiecej to zdrowka
ucaluj ja od ciaotki sklerotyczki:-(

a wlasnie tak powroce do tego tematu urodzinek na ile osob robicie imprezke ??? w domku czy gdzies w restauracji...
np. mogly by sie pochwalic mamusie ktore maja juz za soba pierwszy roczek poprzedniego dziecka :cool2: czekam na szczegolowy opis np. blizniaki jaki mialy pierwszy roczek:-D

Natalka taki wózeczke mają nasi znajomi i super im sprawuje sie, bardzo latwo prowadzi sie:tak::tak::tak:

Marzycielko super że powoli wszytsko prostuje sie, alej trzymamy kciuki!!!

a wlasnie tak powroce do tego tematu urodzinek na ile osob robicie imprezke ??? w domku czy gdzies w restauracji...
np. mogly by sie pochwalic mamusie ktore maja juz za soba pierwszy roczek poprzedniego dziecka :cool2: czekam na szczegolowy opis np. blizniaki jaki mialy pierwszy roczek:-D
My pierwsze uridzinki chłopaków robiliśmy w domku, zaprosiliśmy nabliższą rodzinkę, chrzestnych, nazbieralo się około 15 osób. Było tradycyjnie, obiadek, ciasto, tort i oczywiscie szampan.
Teraz osób będzie prawdopodobnie więcej, bo rodzinka się powiększyła od tamtego czasu, ale sądzę że też zrobie w domku, chyba nawet z imieninkami męzowego, bo przecież Mloda urodziła sie tacie na imieniny.

A ja znów zdołowana i nie wiem czy zasnę, niedawno z okna kuchni widziałam mnóstwo aut na sygnałach, karetki, straż, policja, zadzwoniłam do brata czy wie co tam sie dzieje i okazalo się że zabił się autem kolega z podstawówki mojego męża. Miał 34 lata, córeczke 11 letnią i bliźniaczki w pierwszej klasie, czemu te życie takie okrutne, fajny spokojny chłopak, dlaczego to się musiało stać:-:)no:

Natalkaa fajnie, że dobrze Ci w ciąży a wózio bardzo fajny;-):-)
Naskrobalam cosik do Ciebie na zakupach:tak::tak:
fajny ten wozeczek ale taki troche niespotykany:-D 2 w jednym :-D ale kolorek limonki super:-D

marzycielko odpisalam ci na zakupach:zawstydzona/y:
No wlasnie jedyny taki wlasnciwie, ktory mozna zrobic pojedynczy i podwojny, inne to takie wielkie dlugie, lub szerokie, a pozatym dobre dla dojeczki w jednym wieku, a tu jak maly podrosnie i nie bedzi ejuz potrzebowal wozia odepne jedno siedzonko i bedzie dla ksiezniczki :tak:

Natalka taki wózeczke mają nasi znajomi i super im sprawuje sie, bardzo latwo prowadzi sie:tak::tak::tak:

Marzycielko super że powoli wszytsko prostuje sie, alej trzymamy kciuki!!!
A jaka roznica pomiedzyich bobasami? I nie wiesz czy mniejszemu dzidzi jest wygodnie, bo mi wydaje, ze tam malo miejsca dla maluszka
My pierwsze uridzinki chłopaków robiliśmy w domku, zaprosiliśmy nabliższą rodzinkę, chrzestnych, nazbieralo się około 15 osób. Było tradycyjnie, obiadek, ciasto, tort i oczywiscie szampan.
Teraz osób będzie prawdopodobnie więcej, bo rodzinka się powiększyła od tamtego czasu, ale sądzę że też zrobie w domku, chyba nawet z imieninkami męzowego, bo przecież Mloda urodziła sie tacie na imieniny.

A ja znów zdołowana i nie wiem czy zasnę, niedawno z okna kuchni widziałam mnóstwo aut na sygnałach, karetki, straż, policja, zadzwoniłam do brata czy wie co tam sie dzieje i okazalo się że zabił się autem kolega z podstawówki mojego męża. Miał 34 lata, córeczke 11 letnią i bliźniaczki w pierwszej klasie, czemu te życie takie okrutne, fajny spokojny chłopak, dlaczego to się musiało stać:-:)no:
To straszne:-:)-( Bardzo mi przykro...

A gdzie reszta dziewuch?? Ale puchy dzisiaj:szok::szok: Wszystkie sie mezowymi opiekuja przy sobocie:-D:-D Ja mojemu znalazlam zajecie, bo jak nie ma co robic to zawsze chce sie przytulac i nie mam czasu na bb, a takto golabki mi chlopak robi z pieczarkami i do 12 mam z glowy :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

reklama

Ja robię tak:
dla najbliższej rodziny obiad w restauracji ( w domu byśmy się nie pomieścili),a ciasto i kawa już u nas.
Chcę, żeby było wystawnie, bo młody nie był chrzczony i tak, żeby mocniej zaakcentować. Impreza będzie na ok 15 osób.

Do góry