reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
U moich rodziców na osiedlu domków zrobili kanalizację ale jej jeszcze nie uruchomili. I na jaki pomysł wpadli genialni sąsiedzi zeby nie płacić za wywóz szamba???? Oczywiście wkładają rureczki do tej nieczynnej kanalizacji i spuszczaja tam sowje gówienka....a że dom rodziców jest najniżej to wszystko kumuluje się np kiedy robimy grilla w ogródku:)

A co najśmieszniejsze moi rodzice nie mają czego spuszczać bo maja oczyszczalnię przydomową:)

masakra mówię wam

Współczuję.
Tutaj w wlp. popularne jest zlewanie szamba do burzówek. Normalnie jak sałyszę o tym to mam ochotę dzwonić po sanepid i na policję.
Ale cóż.
Mentalnie to my jeszcze długo będziemy za średniowieczem.

Dzień dobry

Witam sobotnio

Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych solenizantów:10-miesiącznych ksiezniczek Oliwki i Hani oraz naszych 9-miesięcznych maluszków Bianeczki i Szymonka, bądźcie zdrowe i szczęsliwe dzieciaczki

U nas dzisiaj całkiem fajna pogoda, zaraz wiozę chłopaków na basen, a sama w tym czasie pójdę na spacerek z księzniczką.

Marzycielko, nie podpuszczaj Natalki, bo co ma bidula płakać

Witam sobotnio

Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych solenizantów:10-miesiącznych ksiezniczek Oliwki i Hani oraz naszych 9-miesięcznych maluszków Bianeczki i Szymonka, bądźcie zdrowe i szczęsliwe dzieciaczki

ć
dzięki kochana za pamięć i o nas:-):-)
tak w ogole witajcie, u nas ida kolejne zabki i raczkujemy choć jeszcze nie siadamy same, buzki+++++++++++++++++++++++

i my podpisujemy sie pod te śliczne życzonka:tak::tak::tak:

Witajcie my juz po zakupach rajstopkowo-skarpetkowych dla Julci, obejrzeliśmy też spacerówke którą kupimy na allegro teraz niunia spi a ja Was nadrbiam, dzisiaj obiad z glowy bo jedziemy do tesciowej:-D:-D:-D:-D

Jula ma mega katar, w poniedzialek ide znowu do lekarza, bo nie podoba mi sie jej kaszelek:-:)-:)-:)-(

u nas tyle wracam do czytania

Cześć :-)

o to podobnie jak Wiki, tylko mój tylko 73cm, długi ten twój szkrab:-Dhihi

Oj, to mój Olek bije chyba wszelkie rekordy-ma 78 cm, czyli urósł 10 cm w 3,5 miesiąca. Skoczył aż na 90 centyl :tak: A to chyba po tatusiu, który ma 181 cm, bo ja tylko 160 ;-)

Wszystkiego naj naj kochane szkraby!!!

A u mnie dzisiaj jest mamusia, więc mam trochę wolnego-zabrała wnusia na spacer. Ja oczywiście znowu coś złapałam, bo gardło mnie boli, że hej. No ale to juz normalka, przyzwyczaiłam się....

Hey

Wróciliśmy od rodziców.
Teraz M. kąpie Młodą a ja Was nadrabiałam.
W poniedziałek M. jedzie na jeden dzień do nowej pracy i jak się sprawdzi to od 01.10 zaczyna :-):-):-):-):-):-):-)
Moja mama tez w tej samej firmie zaczyna 01.10:-):-):-):-):-)

Tak się strasznie cieszę! Wreszcie wyjdziemy na prostą.
Teraz już zajmuje się planowaniem pierwszych urodzinek Oliwki w końcu to tylko 1,5 miesiąca:szok::-D:-D

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)

reklama
Do góry