reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D

agregat!!!!!!!111:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As ale kubulec ma pomysły:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie dostałam propozycje pracy w bibliotece od stycznia.1800 zł na ręke wszystko fajnie kasa też super ale musiałabym antka oddać do żłobka albo wynająć opiekunkę no bo ktoś musiałby też odbierać julkę ze szkoły no i odpada też wtedy wychowawczy i rodzinne...więc niestety narazie muszę odmówić a szkoda bo praca fajna biblioteka przy zacvhodniopomorskiej szkole biznesu projekt unijny kasa pewna no żal gdyby to było rok później ale znajoma tryma ręke na pulsie i mówi że za rok jak tylko coś będzie wolnego to jestem numer jeden a ona bardzo chciała ze mną tam pracwać ona tam pracuje już 5 lat zaczynała z pensją 1600 na ręke a teraz ma 2600 na łapkę.praca przyjemna w ciepełku nie stresująca najwięcej pracy wiadomo przed sesjami no i ten plus ze pracownicy mogą za połowe czesnego studiowac u nich..................szkoda mi ze muszę odmówić:-:)-(

no szkoda....

A ja znowu mam nerwa. Ale mam dzisiaj paskudny dzień. Poszłam po Seweryna do przedszkola a Seweryn płacze więc pytam się go co się stało on ćoś powiedział i nie zrozumiałam i pani do mnie podchodzi i mówi że mają takiego chłopca co bije dzieci. Więc pytam ktury to pokazała i pytam go czemu go uderzył a on że Seweryn go udeżył na to pani że to nie prawda bo oglądali bajkę i Seweryn się do niego odwrócił a ten go kopnął w buzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze że się mu nic takiego nie stało gówniaż jeden. I okazuje się że ja wychowuje dziecko że nie wolno bić po to żeby obrywało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jak jeszcze raz coś takiego sie wydaży to mu wytłumacze jak mam się bronić. Pani powiedziała że porozmawia z mamą a to prawdopodobnie ta mamusia co poszła na skargę do pani dyrektor że pani za stara i że dzieci przychodzą brudne z przedszkola. A w domku sie okazało że jeszcze jakiś Hubert wykręcał mu ręke. W sumie to wiem jaki Hubert bo na wiosce to się prawie wszystkich zna przynajmniej z widzenia. A wychowałam synka że będzie teraz przez mamusie cierpiał ale jak będzie trzeba to go przeszkole albo do wojków na szkólłke pójdzie i się oduczą bić mi syna:crazy:

amoze dzieciak ma ADHD albo inny problem?albo poprostu to lobuz.
taki swiat

A M zaczyna się podlizywac po wczorajszym występku.rano odwalił super śniadanko,przed chwilą zadzwonił z pracy czy może nie mam ochote na jakiegos gyroska to mi przywiozą :szok::szok::szok::szok::szok::szok: nigdy nie dzwonił tak sie pytając :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D
skoro mysli ze mnie gyrosem przekupi to się grubo myli :-D:-D:-D:-D:-D ale nie przeczę miałam ochotę ale byłąm twarda ,powiedziałm że nie i odłozyłąm słuchawkę :tak::tak::tak::tak:

a jutro ma wolne to dam mu popalić.
obiad niech sobie sam gotuje,zobaczymy jakie zdziwko zaliczy jak obiadu nie dostanie :tak::tak::tak::tak::tak:

hehehhehhhehe
dobry gyrosik

Jadźka, współczuje tych przeszklonych ekscesów :no: Ja dzisiaj latałam po placu zabaw pilnując Helenki, bo był chłopiec który gryzie dzieci :no: A jego babcia, krzyczała tylko Szymus spokojnie :szok: Nie reagowała, jak ktoś jej uwagę zwracał :wściekła/y:

sa ludzie i parapety!!!!!!
nastepnym razem powiedz Helenie zeby ona go ugryzla:-)

Dziewczeta
Witam Was
Wpadam jak po ogien bo tylko sie przywitac i zameldowac ze jeszcze zyje hihih
jutro jedziemy po dowod bo tak to wleczemy i wleczemy :sorry:
no a kiedys to trza zrobic :tak:

Powoli kupujemy coraz wiecej rzeczy i znosimy sobie na nowe mieszkanko bo juz nam miejsce Panstwo G. zrobili - bylismy u nich na kawie wczoraj i ugadalismy sie z nimi ze mozemy tam juz znosic :-):tak:

Ok ja lece i pozdrawiam Was wszystkie :laugh2:

super!!!!!!!!!!!!!:-)

Anabuba dzieki za pomoc z rodzinnym-wszystko pomyslnie załatwione:tak::tak::tak:
Tylko nie wiem jeszcze kiedy składać na komisję na pielegnacyjne wniosek-teraz mamy orzeczenie do końca listopada

nie ma za co:-)
kochana juz beirz zaswiadczenie od lekarza specajisty w najblizszym czasie i zbieraj cala dokumentache-ksera kart ,ksera wypisow ze szpitala itd itd i na poczatku listopada mozesz skladac juz wniosek na komisje.tylko pamietaj ze zaswiadczenie od specjalisty wazne miesiac-tzn od wsytawienia do zlozenia wniosku wiec chyba gdzies kolo polowy pazdeirnika bedzie najlepiej.wez najpierw druki z pcpr do wypelnienia
no i dobrze ze z rodzinnym ok:-)

Witam
A ja dopiero teraz do kompa zasiadłam bo M usypia Maję ale ponieważ spała w dzień to coś mi się zdaje że trochę to potrwa:-D:-D:-D
Maja wcale nie chce iść do przedszkola po tej chorobie, mam nadzieję że jutro płaczu nie będzie:szok::szok:

Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D

No to faktycznie przygodę miał niezłą:-D:-D:-D:-D

As ale kubulec ma pomysły:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie dostałam propozycje pracy w bibliotece od stycznia.1800 zł na ręke wszystko fajnie kasa też super ale musiałabym antka oddać do żłobka albo wynająć opiekunkę no bo ktoś musiałby też odbierać julkę ze szkoły no i odpada też wtedy wychowawczy i rodzinne...więc niestety narazie muszę odmówić a szkoda bo praca fajna biblioteka przy zacvhodniopomorskiej szkole biznesu projekt unijny kasa pewna no żal gdyby to było rok później ale znajoma tryma ręke na pulsie i mówi że za rok jak tylko coś będzie wolnego to jestem numer jeden a ona bardzo chciała ze mną tam pracwać ona tam pracuje już 5 lat zaczynała z pensją 1600 na ręke a teraz ma 2600 na łapkę.praca przyjemna w ciepełku nie stresująca najwięcej pracy wiadomo przed sesjami no i ten plus ze pracownicy mogą za połowe czesnego studiowac u nich..................szkoda mi ze muszę odmówić:-:)-(

Szkoda taką pracę zostawiać oj szkoda:tak::tak::tak:

A ja znowu mam nerwa. Ale mam dzisiaj paskudny dzień. Poszłam po Seweryna do przedszkola a Seweryn płacze więc pytam się go co się stało on ćoś powiedział i nie zrozumiałam i pani do mnie podchodzi i mówi że mają takiego chłopca co bije dzieci. Więc pytam ktury to pokazała i pytam go czemu go uderzył a on że Seweryn go udeżył na to pani że to nie prawda bo oglądali bajkę i Seweryn się do niego odwrócił a ten go kopnął w buzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze że się mu nic takiego nie stało gówniaż jeden. I okazuje się że ja wychowuje dziecko że nie wolno bić po to żeby obrywało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jak jeszcze raz coś takiego sie wydaży to mu wytłumacze jak mam się bronić. Pani powiedziała że porozmawia z mamą a to prawdopodobnie ta mamusia co poszła na skargę do pani dyrektor że pani za stara i że dzieci przychodzą brudne z przedszkola. A w domku sie okazało że jeszcze jakiś Hubert wykręcał mu ręke. W sumie to wiem jaki Hubert bo na wiosce to się prawie wszystkich zna przynajmniej z widzenia. A wychowałam synka że będzie teraz przez mamusie cierpiał ale jak będzie trzeba to go przeszkole albo do wojków na szkólłke pójdzie i się oduczą bić mi syna:crazy:

To faktycznie wychodzi na to że trzeba dzieci uczyć że jak ktoś je zaczepia to mają oddawać, ale pokręcony ten świat:shocked2::shocked2::shocked2:

Proszę bardzo można się śmiać:-p;-):tak:.
Zobacz załącznik 168409

Dlaczego mamy się śmiać, fryzurka i kolor bardzo twarzowe:tak::tak::tak:

Powoli kupujemy coraz wiecej rzeczy i znosimy sobie na nowe mieszkanko bo juz nam miejsce Panstwo G. zrobili - bylismy u nich na kawie wczoraj i ugadalismy sie z nimi ze mozemy tam juz znosic :-):tak:

Ok ja lece i pozdrawiam Was wszystkie :laugh2:

Oj ale masz fajnie z tym nowym mieszkankiem:tak::tak::tak:

Witam! Troszkę nadrobiłam. wczoraj cały dzieeń poza domem a wieczorem przesiedziałam na kibelku. Myślałam że wirus jakiś ale dzisiaj spokój więc pdejrzewam że pizza mi zaszkodziła:sorry::eek: byliśmy wczoraj z Zuzią w stadninie koni. Chcemy spróbować chodzić na hipoterapię chociaż 2-3razy w miesiącu na razie. Bo zuzka jak zobaczyła konia to normalnie tak sie śmiała, wołała go, głaskała. W szoku byłam bo myślałam że będzie się bała;-)
A. wziął polopirynke i poszedł pod pierzynke -coś go rozkłada od wczoraj.Jutro jedziemy na rehabilitację.

To dobrze że Zuzi konie się spodobały:tak::tak::tak: oby tak dalej:tak::tak::tak:

Agnes, ale ty jesteś zawzięta :cool2: Żebym ja tak potrafiła :sorry:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:no zgadza się i to bardzo :-D:-D:-D:-D:-D

Czy zadna z was nie ma wozka fishera?? Sama nie wiem czy 200 zł za niego to duzo czy malo??

cena taka pośrednia,dużo to na pewno nie jest :tak::tak::tak::tak:

tak wyglada na zdjeciu
9dbf0c303ac39ea9.html

jak Ci się podoba to bierz,to Tobie musi odpowiadac bo to Ty bedziesz go używać:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Patrysiu,świetna wiadomość,:cool: że możecie się pomalutku meblować w nowym mieszkanku:tak:.

Marta mylisz mi się z wiki bo jakis czas temu miała taki sam avatarek i teraz jak go widze to myslę o wiki a tu prosze to Ty :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A więc M wrócił z pracy i zaczał rozmowę :-D:-D:-D:-Dale ja uparta jestem i ani słówka do niego,widze ze to moje milczenie go wpienia i nie wie co zrobic :-D:-D:-D:-D

bo zauważyłam ze jak gadam i wrzeszczę an niego to on olewa bo sobie mysli pogada pogada i bedzie oki.a tu prosze zdziwił się biedaczek,nie będzie teraz tak łatwo.

powiedział ze on nie chce takiej atmosfery w domu jak jest teraz ,że przeprasza i ze jeżeli chce to moze oddac ten monitor ,bo jest taka mozliwość do 10dni :tak::tak::tak::tak::tak: no prosze jak sobie wymyslił :tak::tak::tak::tak:

powiem Wam szczerze że do monitora sie już przyzwyczaiłam i jest ok ale i tak dam mu nauczke aby na drugi raz tak nie zrobił,popamięta mnie :tak::tak::tak::tak::tak:

nie wiem czemu cytaty mi sie nie zaznaczyły:eek::eek:

Anabuba dzieki czuje sie ok w sumie- a tego kochana ani cif ani domestos nawet nie puscza- próbowałam sidoluxem, prontem ajaxem, potem cifem a na koncu domestos- takie przebarwienia że nie ma szans:no: najgorej jest tam gdzie było łóżko-zawsze rozścielone czyli szeroko i chyba tam też jest spad podłogi i chyba wszystkie siki od psów tam spływały i normalnie żóltobrązowy gruby pas w tym miejscu jest....:eek::eek:

a potem na środku pełno krop jakiś jakby od rdzy takich wielkich które tez nie schodzą:no:
i przy wejsciu od razu pełno kropek też nie mam pojecia od czego- te akurat brązowe i tez nie schodzą:no::no:
poza tym ta wykładzina jest tak połoona pieknie że:-D na środku pokoju idzi taki ładny odstęp na około 0,5 cm pomiędzy drugim kawałkiem:-D chyba z wiekiem sie zmniejszyła:sorry::-D:-D:-D:rofl2:

nieważne- gadałam z M- drnie bo kasy nie ma- bedzie trzeba od kogos pożyczyc chyba:rofl2: a najlepsze że mieszkania tez w tym miechu chyba nie zapłace:eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:

A więc M wrócił z pracy i zaczał rozmowę :-D:-D:-D:-Dale ja uparta jestem i ani słówka do niego,widze ze to moje milczenie go wpienia i nie wie co zrobic :-D:-D:-D:-D

bo zauważyłam ze jak gadam i wrzeszczę an niego to on olewa bo sobie mysli pogada pogada i bedzie oki.a tu prosze zdziwił się biedaczek,nie będzie teraz tak łatwo.

powiedział ze on nie chce takiej atmosfery w domu jak jest teraz ,że przeprasza i ze jeżeli chce to moze oddac ten monitor ,bo jest taka mozliwość do 10dni :tak::tak::tak::tak::tak: no prosze jak sobie wymyslił :tak::tak::tak::tak:

powiem Wam szczerze że do monitora sie już przyzwyczaiłam i jest ok ale i tak dam mu nauczke aby na drugi raz tak nie zrobił,popamięta mnie :tak::tak::tak::tak::tak:

ja swojego tez tak doluje.sam kiedys przyznal ze jak go ochrzaniam to go nie rusza ale jak go olewam to dopiero go rusza:-):-):-):-)
trza byc twardym nie mietkim:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry