reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro od rajstop.Niedrogo,ale solidnie,no i żeby waskie nie były:sorry:?

reklama
No właśnie, ja też bym chętnie skorzystała. Rajstop mi brakuje dla Oliwki, a też się boję, żeby źle nie trafić, bo kupiłam już raz takie wąskie, że oddałam przyjaciółce, bo jej synek jest bardzo szczupły.

W pobliskim sklepie kupiłam z Woli,są super,szerokie,mieciutkie,ale musze ich miec jeszcze kilka,jak mi młody jeszcze siusia w majtusie:cool:
No i z 2 pary frotte,ale kurcze drogie...

Ostatnia edycja:
Ja zawsze kupuje Wole i generalnie niestety te drozsze sa własnie bardziej elastyczne niestety...W niedziele kupiłam Dominisi 2 pary w h&m po 29,90:wściekła/y:,ale sa super.
Tez sie rozgladam za jakimis dla Konrada,ale musze sie jeszcze zorientowac czy nie zostało mi cos po dzieciakach:sorry:.Jak nie kupie pewnie Wole:sorry:.

Ostatnie nasze zakupki:

paputki Cherokee do żłobka

paputki Diora do domu

czapka Bratz

prezent od babci - jeansówka

a ponieważ jeansówka od babci jest trochę przykrótkawa, to kupiłam tę bluzkę, żeby doszyć z niej dolną warstwę do sukienki, ale chyba poszukam czegoś innego, a bluzkę zostawię na następne lato, bo podoba mi się i trochę szkoda mi ją kroić :sorry:

Ostatnia edycja:
MAdzix ciuszki sliczne, zwlaszcza kurteczka!

AGUSIA no no to Kondzio wyposazony bedzie do pilki!!!

KASIAD sliczne ubranka i buciki fajowe!

To jak to jest z tym sklepem NEXT?
Jest taki sklep czy ciuszki z nexta mozna dostac w jakims smyku czy jakims innym?
Ja jedynie spotkałam sie na allegro:tak:

Sliczne te ciuszki Madzix szczegolnie ze świnką pepą:-)

Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?

Agusia ale masz malego piłkarza ;-)

powiem Wam ze jak ogladalam kombinezony po 230 zł to to sie za glowe chwycilam...jak dla mnie no troszke duzo, jeszcze za sweterek moge dac 50/70zl kurcze ale
jak tu nie kupic takiemu słodkiemu dzieciaczkowi jak tak slicznie maluchy nasze wygladają w takich nowych ubrankach jejejeje:sorry:

Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?
Paputki z Diorą kupiłam w lumpiku za 4 zł :tak: Nie jestem pewna, czy były w ogóle używane, bo wyglądają jak nówki. Zresztą wszystkie wklejone przeze mnie ciuszki są z lumpiku (po 4 zł za sztukę) oprócz paputków Cherokee, które kupiłam w Tesco.

reklama
Fajne zakupy zrobiłyście dziewczyny :tak:

Kasiu śliczne te buciki za 4zł :tak:

.... u nas lumpiki w koło pozamykane a w jednym jak byłam to ciuszki droższe niż nowe :cool:

Do góry