reklama
No właśnie, ja też bym chętnie skorzystała. Rajstop mi brakuje dla Oliwki, a też się boję, żeby źle nie trafić, bo kupiłam już raz takie wąskie, że oddałam przyjaciółce, bo jej synek jest bardzo szczupły.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja zawsze kupuje Wole i generalnie niestety te drozsze sa własnie bardziej elastyczne niestety...W niedziele kupiłam Dominisi 2 pary w h&m po 29,90
,ale sa super.
Tez sie rozgladam za jakimis dla Konrada,ale musze sie jeszcze zorientowac czy nie zostało mi cos po dzieciakach
.Jak nie kupie pewnie Wole
.

Tez sie rozgladam za jakimis dla Konrada,ale musze sie jeszcze zorientowac czy nie zostało mi cos po dzieciakach

Ostatnie nasze zakupki:
paputki Cherokee do żłobka

paputki Diora do domu

czapka Bratz

prezent od babci - jeansówka

a ponieważ jeansówka od babci jest trochę przykrótkawa, to kupiłam tę bluzkę, żeby doszyć z niej dolną warstwę do sukienki, ale chyba poszukam czegoś innego, a bluzkę zostawię na następne lato, bo podoba mi się i trochę szkoda mi ją kroić

paputki Cherokee do żłobka

paputki Diora do domu

czapka Bratz

prezent od babci - jeansówka

a ponieważ jeansówka od babci jest trochę przykrótkawa, to kupiłam tę bluzkę, żeby doszyć z niej dolną warstwę do sukienki, ale chyba poszukam czegoś innego, a bluzkę zostawię na następne lato, bo podoba mi się i trochę szkoda mi ją kroić

Ostatnia edycja:
agusia9915
Matka wariatka
mi polecano tego Informacje o Użytkowniku emil1000 - Aukcje internetowe AllegroA może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro od rajstop.Niedrogo,ale solidnie,no i żeby waskie nie były?
i tego http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9169958
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To jak to jest z tym sklepem NEXT?
Jest taki sklep czy ciuszki z nexta mozna dostac w jakims smyku czy jakims innym?
Ja jedynie spotkałam sie na allegro
Sliczne te ciuszki Madzix szczegolnie ze świnką pepą:-)
Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?
Agusia ale masz malego piłkarza ;-)
powiem Wam ze jak ogladalam kombinezony po 230 zł to to sie za glowe chwycilam...jak dla mnie no troszke duzo, jeszcze za sweterek moge dac 50/70zl kurcze ale
jak tu nie kupic takiemu słodkiemu dzieciaczkowi jak tak slicznie maluchy nasze wygladają w takich nowych ubrankach jejejeje
Jest taki sklep czy ciuszki z nexta mozna dostac w jakims smyku czy jakims innym?
Ja jedynie spotkałam sie na allegro

Sliczne te ciuszki Madzix szczegolnie ze świnką pepą:-)
Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?
Agusia ale masz malego piłkarza ;-)
powiem Wam ze jak ogladalam kombinezony po 230 zł to to sie za glowe chwycilam...jak dla mnie no troszke duzo, jeszcze za sweterek moge dac 50/70zl kurcze ale
jak tu nie kupic takiemu słodkiemu dzieciaczkowi jak tak slicznie maluchy nasze wygladają w takich nowych ubrankach jejejeje

Paputki z Diorą kupiłam w lumpiku za 4 złKasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?

reklama
Podziel się: