reklama
Justys84
Fanka BB :)
napewno wszystko bedzie dobrzeMam dzis wieczorem usg, trzymajcie za mnie kciukiTymczasem staram sie walczyc z mdlosciami, kooooooooszmarrrrrr
Ile to jeszcze potrwa? No ILEEEEE??
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Mam dzis wieczorem usg, trzymajcie za mnie kciukiTymczasem staram sie walczyc z mdlosciami, kooooooooszmarrrrrr
Ile to jeszcze potrwa? No ILEEEEE??
oczywiście będziemy trzymać, jestem pewna, ze Twoje bobo Ci pomacha, na tym etapie wszystkie są takie chętne, żeby z rodzicami się rączką witać
WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIE

SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY

Justys84
Fanka BB :)
no moj sie nawet popatrzyl w moja stroneoczywiście będziemy trzymać, jestem pewna, ze Twoje bobo Ci pomacha, na tym etapie wszystkie są takie chętne, żeby z rodzicami się rączką witać![]()
Zobaczymy czy moj nie bedzie spac, bo badz co badz, pora bedzie juz pozna ;-) Moj M juz by chcial zobaczyc u bobo siusiaka i powiem Wam, ze nie dociera, ze jeszcze o wiele za wczesnie zeby cokolwiek takiego zobaczyc ;-);-);-)
justa wiem że to nie muszą być nerki na razie się nie martwie zrobię badanka moczu i krwi i zobaczymy co będzie. Mam nadzieję że dobrze nie ma innej opcji mało pjie więc muszę to nadrobić i wszystko wróci do normy:-):-)karola322 - ty sie nie stresuj, nie wiadomo czy to ma wspolnego z nerkami, nieraz boli cos tam i nie zawsze ma to cos wspolnego z nerkami, a jesli picie ci pomaga to pij, w ciazy i tak trzeba pic wiecej niz normalnie, zbadaj to jak najszybciej u lekarza i zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze
reklama
no mnie siejuz tez wszyscy pytali po wizycie ''i co i co chlopczyk''a mi to obojetne byle zdrowe choc cos mi podpowiada,ze bedzie chlopaczek
Ja nie wiem czemu ludzie sie tak napalaja na chlopczyka, co dziewczynka gorsza?