reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

no faktycznie :-D:-D a powiedz mi jak ci sie go prowadzi po schodach :sorry: ja co prawda planuje dopiero po zimie chyba wymienic ale juz od dawna sie rozgladam bo nic mi sie nie podoba:zawstydzona/y:
jeśli masz na myśli znoszenie ze schodów/?? to biore pod pache wozek z filipkiem i idziemy:-D:-Doczywiście mogłabym go złożyc i pod jedna pacha fifa a pod druga wozek ale zawsze mam jeszcze duzo innych rzeczy i jest mi nieporecznie a po schodkach sklepowych czy kraweżnikach super i powiem ze tak się przyzwyczailam do tego wozka ze nie wiem jak na zime sie znow przestawie na Atlantica:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale będę musiala:-p:-pogolnie jestem zadowolona:tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny ja mm dylemat :zawstydzona/y: Alan ma teraz ok. 74 cm wzrost i chce mu zamówić kombinezon na allegro

=SN= HAPPY BEAR kombinezon 2-cz. ok.80/86 beige (758834491) - Aukcje internetowe Allegro
czy myślicie, że ten rozmiar co podali będzie dobry ? i czy mogę taki zostawić też na zimę, tzn. czy nie będzie za zimno małemu ??:zawstydzona/y: co myślicie? a może macie inne niedrogie propozycję ?

co do rozmiaru to nie wiem :sorry: ale jeśli chodzi o drugą sprawę to myślę że nadaje się na zimę.

Edee kochana ja tylko nie wiem jaki to ma byc zakres kasowy:p
Znalazłam taki i jest fajny ogladałam go dla Mari tylko jest typowo chłopiecy,a potem przypomiało mi sie,ze dostałam juz od mamy dla małej :sorry::-p bezmyslna ja....a tu masz linka:
~KAKO~NOWY 2cz.zimowy GUS KEWINok.86 blue ski suit (749066947) - Aukcje internetowe Allegro

Albo ten tez fajny tylko tam jest mała plamka zobacz:

COCCODRILLO roz. 86 kombinezon (752769461) - Aukcje internetowe Allegro

Jak bedziesz kupowała to patrz czy są sciagacze ...moja kumpela miała w zesżłym roku synka okolo roczku i mówi,ze to bardzo wazne ona nie miała i pozniej kupowała nstepny ze sciągaczami......:sorry:

reklama
Kana ten pierwszy średnio mi się podoba :zawstydzona/y:, a ten drugi wcale :no::no:, ale zastanowię się jeszcze bo fakt ten co ja dałam link to widzę, że nie ma ściągacz :no:, nie wiedziałam, że to takie istotne :sorry::zawstydzona/y:

Do góry