G
Georgina
Gość
To ja przy Was mam faktycznie dużo a mnie straszyła zastrzykami;/ Nie wiadomo po co. Może dla lepszej mobilizacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a ile??? - moja lekarka powiedziała że da mi szanse i dopiero przy 9,5 zdecydujemy się na zastrzyki. Narazie zamiast tardyferonu dała mi Sorbifes Durules i zobaczymy. A Ty bierzesz wogóle żelazko? Jak często?
Potem z koleżankami poszłyśmy sie przejść i doiero jak spotkałam kumpelę, która rzuciła się do głaskania piłeczki- ona wiedziała- to reszta zaczęła mi gratulować. Chociaż wszyscy myśleli że to początek ciąży a nie 3 trymestr. W sumie to się z tego cieszę nawet bo nie bardzo chce mi się tłumaczyć przed prowadzącymi, chyba wolę im nie mówić. Mam 9,8. Ale mój gin powiedział, zeby nadrabiac jedzeniem, co drugi dzień tandyferon brać.
A nie powinna wzrosnąć? To po co ja biorę 4 tabletki Bioferu jak pewnie gucio to daMoja hemoglobinka 10.3 stanela jak zaczelam brac biofer 3 tabletki plus oczywiscie witaminki. Nie spadla i nie wzrosla. To chyba dobrze , nie ?
Może chociaż to moje jedzenie dopomoże:-)
Marta - ja tardyferon praktycznie od trzeciego miesiąca biore, najpierw po 1 tabletce a później już po 2 i w jedzeniu staram się nadrabiać a i tak leci w dół. Może u Ciebie nie spada tak drasycznie? Ja miałam na początku 12,6. Albo masz ogólnie lepszą morfologie. Ja mam całą dupną.