G
Georgina
Gość
To ja przy Was mam faktycznie dużo a mnie straszyła zastrzykami;/ Nie wiadomo po co. Może dla lepszej mobilizacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile??? - moja lekarka powiedziała że da mi szanse i dopiero przy 9,5 zdecydujemy się na zastrzyki. Narazie zamiast tardyferonu dała mi Sorbifes Durules i zobaczymy. A Ty bierzesz wogóle żelazko? Jak często?
Mam 9,8. Ale mój gin powiedział, zeby nadrabiac jedzeniem, co drugi dzień tandyferon brać.
A nie powinna wzrosnąć? To po co ja biorę 4 tabletki Bioferu jak pewnie gucio to daMoja hemoglobinka 10.3 stanela jak zaczelam brac biofer 3 tabletki plus oczywiscie witaminki. Nie spadla i nie wzrosla. To chyba dobrze , nie ?
Marta - ja tardyferon praktycznie od trzeciego miesiąca biore, najpierw po 1 tabletce a później już po 2 i w jedzeniu staram się nadrabiać a i tak leci w dół. Może u Ciebie nie spada tak drasycznie? Ja miałam na początku 12,6. Albo masz ogólnie lepszą morfologie. Ja mam całą dupną.