reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka:-)
Tyle tego do nadrobienia..:sorry: MartaF pisała mi dziś, że Asienka juz urodziła, więc musiałam wdepnąć pogratulować..:tak:
A czytałam Anineczko , że nas z Co. Tipperary zapraszasz na kawusię..no bardzo milusio..:-) z wielką przyjemnością..tyle, że koleżanki MartaF i Lubiczanka chyba już nie bardzo dadzą radę..za daleka podróż jak na prowadzenie samochodu w zaawansowanej ciąży..a ja posiadam tylko pojazd marki Taco Jumper :rofl2:
A jak Ci się mieszka na nowym mieszkanku??? Bo ostatni mój post był w momencie Twojej przeprowadzki..
Daaaawno mnie nie było z wielu powodów aczkolwiek tęskno mi za Wami.. Podczytuję właśnie wcześniejsze posty by cosik być na bieżąco.. :cool2:

reklama
Czytaj czytaj Joasiu bo wiele u każdej z nas się dzieje.
Nam też tęskno za Wami.
Jak mi się mieszka? Hmm dziś stwierdziłam,że dobrze.O alleluja :-D
Pomimo cieknącego kranu,zepsutej zmywarki,cieknącej pralki i wyjściowego grzyba w utility :szok: to dobrze.Stwierdziłam to dziś bo oglądaliśmy kolejną chatę i perspektywa zmieniania adresów wszędzie ( a jest tego od cholery) nie podoba mi się wogóle.
No i tutaj mam 4 pokoje,a dziś oglądaliśmy minimalistycznie 3.Tak więc jeśli nikt nie zaproponuje mi 4 pokoi full wypas to się stąd nigdzie nie ruszam.
Jakoś już przywykłam do tej chatki.Ma swoje wady,ale z biegiem czasu je się wyeliminuje.Dziś ktoś zabrał częśc jakiegoś dachu,który kwitł na moim ogródku,posieje się trawę i będzie git.
Damy radę.
A z zaproszeniem nie żartuję.Jak tylko Lubiczanka przejdzie na macierzyński (a na to liczę najbardziej) będę Was gnębic aż po stopy! W końcu ponoc nie jest daleko :sorry:
Zapakują dziewczęta dzieciaczki i swoje brzucholki i przyjadą,bo jak dumam lepiej w ciąży niż z noworodkiem.No ale ja tak dumam,może dziewczyny mają inne zdanie?
A jak nie to zapakuję się do auta,w drugim aucie Wolfia i same Was nawiedzimy :laugh2:

P.S dziś w sklepie polskim Polonez dałam cynka,żem fryzjerka.Sprzedawczyni była zachwycona :eek::eek:

Czytam czytam i końca nie widać.. :-p
(...)
Jak mi się mieszka? Hmm dziś stwierdziłam,że dobrze.O alleluja :-D
Pomimo cieknącego kranu,zepsutej zmywarki,cieknącej pralki i wyjściowego grzyba w utility :szok: to dobrze.
(...)
Jakoś już przywykłam do tej chatki.Ma swoje wady,ale z biegiem czasu je się wyeliminuje.Dziś ktoś zabrał częśc jakiegoś dachu,który kwitł na moim ogródku,posieje się trawę i będzie git.
Damy radę.(...)
eh..te Twoje poczucie humoru jest the best :rofl2:
Miłej nocki.. Idę spać bo oczy już bolą od czytania tej tony postów..:sorry:

Dzień dobry Mamusie!!!
MartaF-i gdzie ja znajdę taką fajną sąsiadkę:confused2:;-)Super,że macie chatkę.A w ogóle widziałaś ją?Kurczę-cieszę się z Wami:tak:.Ale troszkę egoistycznie odetchnęłam kiedy napisałaś,że przeprowadzka za tydzień:sorry:.No kochana-do tesco będziesz miała spacerek 3minutowy:-Di szkoła bliziutko:laugh2:
Joann-witamy spowrotem.Nadrobiłaś zaległości?Ja szczerze mówiąc miałam dziś rano problem a uciekłam wczoraj popołudniu:eek:-tak więc od czasu przeprowadzki Anineczki trooooochę się nazbierało:happy:.
Dziś Dawid ma wolne,ale Dadzię trzeba odstawić do przedszkola,tak więc lecę owdziać w coś swoje maluszki;-),ale z pewnością wlecę w niedalekim czasie :tak::-D

witam:-)

dziewczynki dziękuje za miłe słowa:tak:kochane jesteście:-)

mama ady i agusik napisze posta na sprawach socjalnych:tak:bo i tak zaraz anineczka nas pogoni:-p

anineczka ja z chęcią bym przyjechała i jak sie nie rozpakuje podczas przeprowadzki:eek: to przyjedziemy pomimo tego ze ciężko juz mi kierowac:-( i czasami złapie mnie ból podczas jazdy a to juz niebezpieczne:sorry:

ja dzisiaj zaczynam powoli wszystko pakować, bo mam 2 piętra do posprzątania:-( mój pociesza mnie ze sporo schodów nam odejdzie w nowym domku pomimo tego ze tez jest 5 pokoi to jest tylko jedno piętro i jedne schodki:tak::-)

miłego dnia dziewczynki:-) a wogóle to idziecie dzisiaj na głosowanie?

lubiczanka jak zwykle pisałyśmy razem:-) no wiesz zawsze masz do mnie po drodze do szkoły:-Dno w środku jeszcz chatki nie widziałam i mam nadzieje ze sie nie rozczaruje,
a ja mam luz ze szkołą dzisiaj ale i tak wstałam o 6.30 z wiadomych powodów:SMRÓD!!!

Ostatnia edycja:
witam:-);-):tak:dzis u nas szkoły maja wolne więc mam luzzzz nie musze pedzic do szkoły...:tak:wczoraj ogladałam wiadomosci otworzyli nowy portal Policja - Komenda Główna Policji - Aktualności :happy:zobczymy heeee jakie da efekty...no dziś Irlandia tematem głównym :tak:Irlandczycy rozpoczęli o godzinie 7 rano głosowanie w referendum w sprawie unijnego Traktatu z Lizbony. To druga próba ratyfikacji tego dokumentu - pierwsza zakończyła się porażką w czerwcu 2008 roku. Miłego dnia dziewczyny;-):-)

Helllo dziewczynki:-)
Ale duzo pisalyscie ostatnio, kurcze chyba nie nadrobie teraz moze pozniej, bo urlopuje sie pl teraz:-) heh urlopuje:sorry:nie wiem czy mozna to urlopem nazwac bo pogoda typowo irlandzka - od rana leje:shocked2::-(
Kamcia wklej fotki ze spotkania plissss, bo chce mojej mamci pokazac jakie mam fajne kolezanki w irl:cool2:
pozdrawiam

reklama
Helllo dziewczynki:-)
Ale duzo pisalyscie ostatnio, kurcze chyba nie nadrobie teraz moze pozniej, bo urlopuje sie pl teraz:-) heh urlopuje:sorry:nie wiem czy mozna to urlopem nazwac bo pogoda typowo irlandzka - od rana leje:shocked2::-(
Kamcia wklej fotki ze spotkania plissss, bo chce mojej mamci pokazac jakie mam fajne kolezanki w irl:cool2:
pozdrawiam
to wracaj kochana u nas jeszcze nie pada:tak:ale kto wie może jutro zacznie:eek:

Do góry