anineczka
królowa mrówek :P
No więc właśnie.Przyjemne z pożytecznymAlbo mnie rozruszaćskoro w czasie ruchu mniej boli
.Tylko bez wygibasów jakichś wielkich
![]()

Ludzie muszę na szybko jakiś obiad zrobic

Wypadło na zupkę jarzynową.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No więc właśnie.Przyjemne z pożytecznymAlbo mnie rozruszaćskoro w czasie ruchu mniej boli
.Tylko bez wygibasów jakichś wielkich
![]()
AngelFire wybacz ,ale przeniosłam Twoje posty do tematu:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...wiedziec-powinna-w-trakcie-tworzenia-d-10120/
Jolu GRATULUJĘ synusia :-):-):-):-):-)
Już macie imię?
Jak urlop? Wypoczełaś?
A przypomnij mi ty pracujesz?
Agusik współczuję bóli.Oj mężuś masażyk musi uczynić![]()
Ja cytologie robie co roku.Ale mnie bardzo interesuje jak tu wyglada badanie piersi.Mamograf jeszcze mnie nie interesi ale usg piersi.Wie ktoras jak to wyglada??? Powinnysmy badac sobie piersi,robic przeswielenia.Za mna ostatnio chodzi zmora ze musze sie zbadac ale gdzie??No i czy sie placi???Bo sa informacje oczywiscie ale wszedzie tylko o mamografie i to dla kobiet powyzej 50 roku.Nie wiem czy wogole robia usg piersi, wcale bym sie nie zdziwila jak nie.A moze jakas nasza polska klinika???Właśnie się zarejestrowałam na stronie https://www.cervicalcheck.ie/ .
Jeśli chcecie darmowe zrobienie cytologii to zarejestrujcie się tam,przyjdzie do was zaproszenie na badanie.
W sumie dziwne,jeszcze nie dawno można było zrobić to badanie za darmo,bez zaproszenia,ale widzę,że coś się zmieniło.
Cytologię robiłam po porodzie w Pl,ale przyda się co nie?
Tak jakoś mnie naszło jak wspomniałam o stulejce
Joannn hello.
I nic więcej nie napiszesz?![]()
oooo to juz dzisiaj???witam:-);-)dzis u nas szkoły maja wolne więc mam luzzzz nie musze pedzic do szkoły...
wczoraj ogladałam wiadomosci otworzyli nowy portal Policja - Komenda Główna Policji - Aktualności
zobczymy heeee jakie da efekty...no dziś Irlandia tematem głównym
Irlandczycy rozpoczęli o godzinie 7 rano głosowanie w referendum w sprawie unijnego Traktatu z Lizbony. To druga próba ratyfikacji tego dokumentu - pierwsza zakończyła się porażką w czerwcu 2008 roku. Miłego dnia dziewczyny;-):-)
Polecam zaopatrzyc sie w poduszke elektrycna, sa w argosie.Ja uzywam jej na krzyz,plecy, jajeczkowanie i wiele innych boli i pomaga.Ma termostat wiec mozna sie nie grzac nawet podczas snu bo sie sama co jakis czas wylacza.Ja zaopatrzylm sie tez w masc konska rozgrzewajaca.Jak dla mnie rewelacja.Ano,dzięki dziewczynki za współczucie:-(Całą noc nie mogłam spać przez ten ból,taki kłujący,upierdliwy strasznieTak właśnie myślałam nad jakimś plastrem lub pasem rozgrzewającym
,lubiczanko:powiedz mi gdzie ja mam go szukać w Tesco,na jakim dziale
.
Najgorzej boli jak nic nie robięTzn,jak chwilę posiedzę,albo właśnie w nocy:-(,natomiast jak się rozruszam to jest lepiej,tylko problem ze schyleniem się zostaje
Hi,ja to teraz prawie jak mama w ciąży,podnoszę się jakbym miała brzuch pod sufitem,a tak w sumie to nie ma się z czego śmiać,bo brzuszysko mam jak w 5 m-cu
![]()
No wiem jak to jest odwiedzac rodzinkę,ba! Zrobic dobrze by teściowie i moja rodzina była zadowolona to wielki wyczyn.
Dlatego postanowiliśmy z moim M,że do Polski to może za rok albo i dalej polecimy.No chyba,że wypadnie jakaś nagląca sprawa np.urzędowa.
Czy złapali złodziei? eeeee nie sądzę.Nie wiem.Policja się z nami nie kontaktuje.Mieli zadzwonic w poprzedni piątek bo M chciał się dowiedziec czy może znaleźli coś naszego,ale nieeee nie zadzwonili.
My po włamaniu psychicznie już ok.Co prawda 1000 razy sprawdzam w nocy czy wszystkie okna zamknięte.
Finansowo z dołka się wygrzebujemy
Kurde,dziś się zapiszę na prawko.Muszę no w końcu muszę.A jak się zapiszę to i może zmobilizuję się do nauki.
Do Antka przedszkola nie jest najbliżej![]()
Nie wiem jak jest stulejka po angielsku bo ja chodze do Polskiego GP:-)Ewelcia a jak jest stulejka po angielsku?
Mikimauro sama muszę się wgłębic w ten temat,bo coś czuję,że Matt też ma ten problem.
Ale nie wiem jak jest stulejka ba nawet napletek po angielsku.
Teraz będziemy się zapisywac do nowego lekarza (dziś pojechaliśmy,ale nie było babki od rejestrowania nowych pacjentów) i muszę mu o tym nadmienic.
Bo nikt do tej pory nie zajął się tym problemem i chyba wiek 2-3 lata jest decydujacy.
We wtorek mamy podejśc do przychodni,ale muszę znaleźc po angielsku jak się ten problem nazywa
MartaF to fanta kurde stycznie
Życzę lekkiej przeprowadzki. Pomogłabym ale mam imprezę urodzinową chłopców za tydzień![]()